От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 586
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да го разбера малко това. Също така пише, че и вещите за лична употреба до 40 паунда не подлежат на облагане? И такса за митническа агенция от 15 паунда?

# 106
  • гр. София
Някой с информация какво се случва с 2я камион на ггбг от 29ти, който е на митница? Още седи на път при мен.

# 107
Казвайте за втория камьон и курс 945 че да се свърши тази мъка Simple Smile

# 108
То това ще е за всеки камион, докато (ако) се канализират процесите...

# 109
Не мога да го разбера малко това. Също така пише, че и вещите за лична употреба до 40 паунда не подлежат на облагане? И такса за митническа агенция от 15 паунда?
Това е за личен багаж само.

# 110
  • София
https://gabieli.com/bg/news/6

от габиели и за пратките.

# 111
Преди години ходих за EORI в митницата в Пловдив, обаче съм го затрила някъде си. Хич не ми се ходи да вадя ново, ама явно ще трябва Sad .

# 112
  • Варна
На мен не ми стана ясно ние сами ли ще подаваме митническата декларация към АМ или те от наше име. Защото ако сами се представляваме ни трябва и е-подпис, и регистрация за подаване на данни по ел. път. Ако те ни представляват, не разбирам защо ни е Еори.

# 113
  • София
и аз не разбрах.
а и ако те подават нещо сигурно ще струва нещо.
цени не са споменати изобщо.

# 114
На мен не ми стана ясно ние сами ли ще подаваме митническата декларация към АМ или те от наше име. Защото ако сами се представляваме ни трябва и е-подпис, и регистрация за подаване на данни по ел. път. Ако те ни представляват, не разбирам защо ни е Еори.

При болшинството куриери е така, стоката се внася на твое име. В света на митниците и вноса това е твоето ЕГН Simple Smile

# 115
Защото стоката е твоя... Няма как без това.

# 116
А това за всички пратки ли ще важи? Тъй като в случая при мен са масово под 10 паунда.

# 117
A GGBG как минават митницата като внасят от САЩ като не искат ЕОРИ?

# 118
Преди малко си взех пратката от втория камион на GGBG (#793). Имах някакъв луд късмет, защото го разтоварваха, отделно нямаше хора и отидох за пратка от съвсем друга държава. Grinning
Спазиха си обещанието и ги поздравявам. Платих си само за транспорта.

# 119
Какво плтихте допълнително освен доставката? Аз чакам неща от следващите два курса, които са още в Англия и се чудя ще си ги видя ли въобще, че не са и евтини.

Преди малко си взех пратката от втория камион на GGBG (#793). Имах някакъв луд късмет, защото го разтоварваха, отделно нямаше хора и отидох за пратка от съвсем друга държава. Grinning
Спазиха си обещанието и ги поздравявам. Платих си само за транспорта.

Общи условия

Активация на акаунт