От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте.
Бихте ли ме ориентира ли къде мога да видя графика на курсовете на ggbg?

# 466
  • на последния етаж
За първи път ползвах превозвач GGBG. Имам пратка в курс 799, който съм заявила да доставят с техен куриер до дома ми. Но кога обикновено се случва това? Не виждам подобна информация в сайта, не е описано и в профила ми.

# 467
Отговорът е: когато стигнат. Никой не знае с точност, а телефон не вдигат. На мен последно около Коледа ми казаха изобщо да не чакам на техен куриер, защото бил затрупан (а уж бяха обявили безплатна доставка до ардес в София, за да се намалят опашките). С курс 799 пристигна доста стока, чакахме по час на опашка във вторник, така че ако пратката ви е спешна, по-добре отидете до офиса да си я вземете.

# 468
  • Anywhere
И аз чакам вече седмица пратка от курс 799. С куриер до адрес в Пловдив, засега ни вест, ни кост! Ама да се вдигна до офиса в София няма да стане!

# 469
Някой скоро поръчвал ли е нещо от Англия ,има ли някаква ясното или още е каша благодаря?

# 470
  • София
Да попитам имащите опит с "Доставки Англия" - телефонния номер на офис в Лондон ли задаваме, когато правим поръчка оттам (тъй като в секция  "Как да поръчам.." е даден само адрес, няма тел.) и всъщност ако не го напишем, проблем ли е...?

# 471
  • Sofia
Според мен дефиницията за клиентелата ще е по-любопитна.

# 472
  • София
Някой скоро поръчвал ли е нещо от Англия ,има ли някаква ясното или още е каша благодаря?

Ами аз току-що се осмелих и поръчах... пък да видим....

# 473
Да попитам имащите опит с "Доставки Англия" - телефонния номер на офис в Лондон ли задаваме, когато правим поръчка оттам (тъй като в секция  "Как да поръчам.." е даден само адрес, няма тел.) и всъщност ако не го напишем, проблем ли е...?
Аз така направих. И вече получих една пратка с тях.

# 474

Ами аз току-що се осмелих и поръчах... пък да видим....
С фирма превозвач ли,фирмите  имат ли яснота как ще работят с обмитяването питам за ГГБГ, че все не мога да се свържа с тях а с забавените доставки винаги е голяма опашката пред офиса им.

# 475
С фирма превозвач ли,фирмите  имат ли яснота как ще работят с обмитяването питам за ГГБГ, че все не мога да се свържа с тях а с забавените доставки винаги е голяма опашката пред офиса им.
Четеш темата и разбираш! Не може на всеки индивидуално да му се обяснява.

# 476
Доста хора се интересуват едва ли съм само аз,да бяхте обяснили вместо да умувате.

# 477
Аз така направих. И вече получих една пратка с тях.
Аз за пръв път поръчах днес с тях, като миналата седмица първо се обадих да питам дали приемат пратки и казаха - да.
Малко ме притеснява обаче че нямат обявен нов курс след 3,03.
Също виждам, че има 3 офиса за получаване в София. Как и къде да посоча от кой офис искам да си взема пратката, след като пристигне?

# 478
Доста хора се интересуват едва ли съм само аз,да бяхте обяснили вместо да умувате.
Отговорено е в темата. Simple Smile

# 479

Фактът, че не може да се свържете не ви ли описва достатъчно добре ситуацията?
Едва ли някой в тази тема ще се наеме да ви дава "информация" от тяхно име, а и никой не е длъжен да ви уведомява персонално при положение, че не молите, а изисквате като при това се държите доста нахално. 
Темата е в развитие - следиш я (редовно) и чакаш или рискуваш - поръчваш и каквото и когато дойде.
 В общи линии е това засега, а дали ви харесва или не ...

Общи условия

Активация на акаунт