Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 71

• 46 321
  • 812
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Днес ходихме пак да гледаме гранити. Мм хареса този. Според мен ще стои много добре, но се притеснявам да не затъмни много, понеже холокухнята ни е 18кв
https://worldofstone.com.cy/project/silver-pearl-granite/

Много добре изглежда този гранит, гледам примерно на тази снимка тъмният плот хич не създава усещане за затъмняване със светлото гръбче...

# 166
Този гранит и този цвят на дървото са пъти по-добре от първоначалните снимки. Минимални разлики, ама грандиозен ефект.

# 167
  • софия
Man_darin_ka, напълни ми очите. Тук отивам без да се замисля - https://archello.com/project/indoor-landscape

# 168
Аз пък не мога да приема този американски стил - целият ефект е от аксесоари и джунджурии - възглавнички, ненужни столчета, небрежно хвърлени одеяла, сто вазички и какво ли не. За мен добрият дизайн говори сам за себе си и се нуждае само от леки нюанси за "оживяване". Тук от детайли се губят френският прозорец и дворът.

П.П. Не започвам спор (за вкусове не се спори), не ти опонирам и не се заяждам с теб. Използвам поста ти за да посоча друга гледна точка и толкоз.

# 169
Zvanche, идвам с теб, и на мен много ми харесва и с удоволствие бих живяла в това жилище, стига да има кой да ми го предостави Simple Smile!

# 170
Аз съм с Дорис, двете си вървим комплект! Laughing
Това не означава, че няма неща в интериора на Звънче и Нат, които да ми харесат. Има и там неща, които ми хванаха окото.
Просто пуснах линка, за да може всеки да си хареса нещо, да види идеи, които, дай Боже, да може да реализира.

Аз също предпочитам интериорът да говори сам за себе си. И се опитвам да игнорирам аксесоарите от картинката (знаете ми мнението за аксесоарите Smirk).

# 171
Аз пък отивам със Звънче Wink
Одеялцата и възглавничките на мен ми подсказват, че и да е малко разхвърляно, не се губи архитектурата... А аз обичам мекичко и възглавничесто Smile

# 172
  • София
Аз пък някак вътрешно се бунтувам на парижкия триплекс.
Да имаш такъв апартамент в сърцето на Париж, в такава сграда (очевидно от епохата на барон Осман) и да го превърнеш в това... Синичката етажерчица около класическата камина ми се видя особено покъртителна.

# 173
Това не го бях разглеждала - тюркоазът с ламперията в центъра на Париж определено не са си на мястото, според мен. Ужасно.

# 174
Maybach, да тук стои много добре с тези плочки, но аз искам и гърба да е от същия камък и за това много се притеснявам да не стане тъмно. Нямам нерви тепърва да почна да обикалям за плочки, пак да ми влизат плочкаджии, отделно да чистя фуги. Вероятно ще сложим този гранит, много се напрегнах вече 😟

# 175
Здравейте. Имам нужда от съвет за избор на цветове и подредба в дълга спалня в новозакупено жилище. За другите стаи имаме идея, но за тази спалня почти никаква. Стаята е северна, прозореца не е много голям. Паркета светло бежев в добро състояние и няма да го сменяме. Едната спалня планираме оливково, другата детото иска зелено или резеда. Въпросната стая е за гостуващите роднини. Планираме легло с размери на матрака 140x190 см. Ако под прозореца сложим фотьойл с малка масичка, тогава ми се иска да разделя стаята, но ако сложим нещо преградно, ще спрем светлината. Остава само зониране с цветове. Вече блокирах 🙏

# 176
А можете ли да покажете как изглежда цвят оливково? За северна стая това синьо е много подходящо.

# 177
Много хубав цвят, за него изобщо не съм мислила. Olive нещо подобно на това зелено.
А можете ли да покажете как изглежда цвят оливково? За северна стая това синьо е много подходящо.
Цитат на: Natt*** link=topic=1297077.msg42227803#msg42227803 date=1611949508[img
//cdn.bg-mamma.com/jlY6/Z9iMk.jpg[/img]

# 178
Това

са много приятни и спокойни цветове за спалня.

# 179
Natt, много благодаря. Цвета на 2-та снимка много ми харесва за нашата спалня. Определено синьото много ми харесва. Евентуално синьо с кой друг цвят да комбинирам, освен бяло, ако решим да разделим стаята на две цветово.

Общи условия

Активация на акаунт