Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 71

• 46 385
  • 812
  •   1
Отговори
# 270
Имам besta burs- Бенджи имай предвид че е с “дълбочина” 40 см само.

# 271
В издирване съм на такова бюро:
Скрит текст:
Сестра ми си го е харесала от Юск, но вече не е налично.
Виждали ли сте някъде подобни?
В Plesio

# 272
  • Пловдив
Имам besta burs- Бенджи имай предвид че е с “дълбочина” 40 см само.
Точно нужната е 40см.
Благодаря!

# 273
Черна станция,точно тази силиконова "покривка" гледах,но цената за голяма маса бе висока-около 150лв.

Е да, ако нещо е хубаво е много вероятно да е скъпо.

# 274
  • Варна
Чудна маса! Утре мога да постна подобни.

Малко дървении с метал

Скрит текст:

# 275
Тръгнах да търся силиконови протектори, че ми стана интересно, ТУК не е толкова скъпо, но си мисля, че това нещо лесно ще се нареже с  нож или нещо остро. Иначе, не изглежда лошо поне на снимките.

# 276
Ама то с нож ще се нареже и покривката. Да не говорим с повърхността на масата. Все пак не се очаква някой да търка с ножа по това нещо.

# 277
Преди време поръчахме такива протектори - два вида, от две различни места: по-дебел за бюрото на детето и малко по-тънък за кухненската маса. По този за бюрото постоянно полепваха разни боклучета и трудно се почистваше. Бързо го изхвърлих. На масата все още го ползваме. Изводът е, че уж все силикон, но има разлика в "лепкавостта" на материалите.   

# 278
Той силиконът си е лепкав. Почиства се с мокро (най-добре швамтух), то се плъзга леко и обира всичко. Ако опиташ със сух парцал залепва и не върви. Аз ползвам една силиконова постелка за месене до мивката, върху плота от технически камък. Без нея разните ми стоманени тенджери и други по-тежки джаджи тропат, ако не внимавам, остават следи от метала върху камък и трябва да чистя, нещо стъклено може да се счупи... А с нея ми е рахат, много по-удобно. И я чистя именно така - с мокро.

# 279
Аз продавам протектора на метър на дребно... по 20 лв. Но онлайн не бих - това си е за купуване на живо... Като го купувате искайте 2-3 см да ви отпуснат, посре вкъщи точно по масата го изрежете с макетно ножче или здрава ножица, но изчакайте един ден защото леко се свива примерно с 2-3 мм. Модата дойде от емигрантите, които са го виждали в Белгия, Германия и започнаха да го търсят и тук.

# 280
  • Пловдив
Уф, само на мен ли не ми харесва как стои тоз протектор? Ходих, гледах ги, исках да ги харесам, ама не. Не е моето. Стои ми изкуствено, като найлон и т.н. Предпочитам маса с хубава покривка само и/или само с подложки за хранене, които после да се махнат.
Но за хора с малки деца, сигурно е по-удобно и една идея по-красиво от мушамата.

# 281
Ама кой говори за красота тук? Говорим за пазене, когато и където има нужда. Деца (малки или големи) или небрежен мъж, пиещи сокове, бира, ядящи пица и прочее. Ясно, че без е по-хубаво, ама ако се налага, става дума. И аз на моята стъклена масичка слагах отгоре едно гумено (ама в цвета на дивана) за ежедневна употреба. Хем пазеше от драскане стъклото, хем от небрежен удар с някоя тежка чаша или бутилка. А когато се налага се навива и се скрива.

# 282
  • Пловдив
Не знам, аз съм си с покривка постоянно, и подложки при хранене. Като се изцапа покривката - в пералнята и вадя друга. Не ми е зор.
Ама живея сама със син на 17г. Та си пазим и двамата, тъй като и двамата чистим. Simple Smile

# 283
Точно за пазене на нови маси го купуват. Даже първата ми клиентка не искала да слага нищо на нова скъпа маса, но малкото и дете я одраскало на първата седмица.
Не е голяма красота на живо. Съгласна съм!

# 284
  • Deutschland/HE
А ако над него сложа покривка? Децата ми не са съвсем малки, но често разливат чаши със сок/вода и за да предпазя плота се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт