212 супергероини в локдаун. НЕМСКАТА тема

• 24 244
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Къде бих могла да намеря бяла и червена прежда сега? Иска ми се да си направим мартенички.  В Мюлер дали продават? Гледах в сайтовете, обаче доставката от 5 евро ми идва в повече, аз ще поръчам съвсем скромно количество - по 1 от всеки цвят.

# 511
Мюлер, росман, всички големи супермаркети също имат регал с прежди. Друг въпрос е, дали ще има точно каквото търсиш, изборът е ограничен.

# 512
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Pipi, аз от Кауфланд съм взимала. Сега не съм гледала дали имат, само за мартеници ги ползвам и имам.
При нас в Росман няма прежди.

Да ви кажа пуснала съм за подаряване шапка и зимни ботушки, даже не се мелдват! Вече и подаряването е трудно 😒

Мама Ени, сподели от какво се е разочаровал мъжът ти.

Гледам си Wetterstation и за вторник ми показва -13С до -7С 😱
С какво да обличам малката за ясла?!

# 513
Прежда съм купувала от Екшън и еврошоп също.

# 514
  • Немция
За мен най - лесно е в казаните за дрехи и приключвам, ако няма на кого да ги дам.
В квартала имаме такива на 2 организации.
Мама Ени, учудвам се, че са ви махнали контейнерите за дрехи и обувки.

# 515
Здравейте в Германия продават един определен сорт орех с черупка би ли се ангажирал някой ако случайно го мерне по магазините или има време през интернет да ми закупи 2кг и да ги пусне към Бг.Ще си заплатя за услугата разбира се,моля ако някой прояви интерес да ми пише на лични благодаря.

# 516
Pipi, аз от Кауфланд съм взимала. Сега не съм гледала дали имат, само за мартеници ги ползвам и имам.
При нас в Росман няма прежди.

Да ви кажа пуснала съм за подаряване шапка и зимни ботушки, даже не се мелдват! Вече и подаряването е трудно 😒

Мама Ени, сподели от какво се е разочаровал мъжът ти.

Гледам си Wetterstation и за вторник ми показва -13С до -7С 😱
С какво да обличам малката за ясла?!
Asyalein при вас работят ли градините?
Защо си мислех, че само нотбетройунг има.
Ние никакъв сняг нямаме..
Аз запазени дрехи подарявам на братовчедите.
А тетрадките и учебници какво ги правите? Пазите ли?

# 517
  • в сърцето на един мъж...
Какъв нотбетроюнг, всичко е пълно и се връщат поетапно децата

# 518
  • Germany
А тетрадките и учебници какво ги правите? Пазите ли?

Учебниците са си на училището и ги връщаме, тетрадките изхвърлям, класните на големият пазя за да тествам малкото.

# 519
Reina,
Учебниците от втори клас нагоре ги връщат децата всяка година в училище и им дават новите за следващия клас. Тетрадките май ги пазим една година, а после в коша. Дъщеря ми започна от 5 клас да си пази тетрадките за матурата.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 520
  • Германия
Сняг 2.0. Със сахарска добавка, така ни затрупа, че утре училищата са затворени, сиреч нот-групите. Моите така или иначе не ги засяга, но това ни е за първи път, да затворят училище заради снеговалеж и поледици. За мой "късмет" съм първа смяна на работа и само се моля поне този път да са разчистили навреме пътищата нощес.

Тетрадки и аз пазя, най-вече от сантименталност. Знам, че е тъпа причина, но...

# 521
Какъв нотбетроюнг, всичко е пълно и се връщат поетапно децата
Това от кога? Нали сме в локдаун? От нашия клас има 4 деца..за градините мислех е подобно..
Тетрадките и аз искамм да ги пазя, но нямам място. Учебниците някои връщаме, други си остават за нас.

# 522
Всички учебници връщат децата, единствено остават платените от нас помагала и учебни тетрадки.
Нямаме още сняг, ядосвам се, защото ще завали точно неделя вечерта срещу понеделник и утре тук при 1 см сняг ще има хаос сутринта в градския транспорт. Повече см сняг при нас не пада, но поведението на градския транспорт е, все едно е настъпила арктическа зима с преспи по 1 метър по пътя и непроходима снежна буря.

# 523
  • в сърцето на един мъж...
На работа има 40 деца...

# 524
Ася при нас и 5 мин. не стои и някой се обажда. Може да са разработили бизнес, не знам, защото когато дойде някой да ги вземе той взима всичко. Аз ги разпределям по пакети, по размер, по сезон и пр. Идва някой и прибира абсолютно всичко . Но много често идват и хора с деца . Радвам се ако някой ги ползва. Като ги сложа в контейнера ми е много неизвестно какво става.

Общи условия

Активация на акаунт