КАУФЛАНД - тема 47

• 71 591
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
В Кауфланд виждали ли сте да продават еритритол?

# 211
  • Стара Загора
Само от сайта ли може да се поръчва?

# 212
  • оттам, откъдето започва България
Бг-леля, като прочетох мнението ти веднага отворихме буркана с краставички, който вчера купихме. Бях готова, ако не стават за ядене, да ходя и да им ги върна.
Слава Богу, нашите са много вкусни. Може би е до партида.

# 213
  • Русе
Дидка, ти преди купуваше кашкавал Кенана. Купувала ли си скоро? Как е?

# 214
Миналата седмица купих чаршафи с ластик на sanfor knit. Пише, че могат да се перат на 60с. Дали се събират при цетрофуга и сушилня?

# 215

Много отдавна не съм купувала, тъй като при последните покупки не ни хареса. После започнахме да купуваме на Елена кашкавал, но и с него приключихме.

# 216
Бг-леля, като прочетох мнението ти веднага отворихме буркана с краставички, който вчера купихме. Бях готова, ако не стават за ядене, да ходя и да им ги върна.
Слава Богу, нашите са много вкусни. Може би е до партида.

Радвам се, че Вашите са ок. При мен не мога да го нарека и лош късмет. Различни магазини, марки и все са в такъв вид. Дали хрупкави или меки, но маринатата е с вкус на жабурняк. По едно време реших, че тази работа е "българска работа", затова купих от тия турските. Само че в кой момент да ги намалят, пак го решават българи. Хич не бих се занимавала да връщам 5 краставици. Трябва просто да си давам 3-те лева за буркан и да ми е мирна главата.

# 217
Малките бурканчета, които са на промоция, не ти ли харесват? Ние много харесваме лютивичките.

# 218
Малките бурканчета, които са на промоция, не ти ли харесват? Ние много харесваме лютивичките.

Не съм ги опитвала. Истината, че тези на ТАТ са ми точно по вкуса, само да бяха с нормална годност.

# 219
Да не си след КОВИД и да имаш промяна във вкуса?
Чак пък всички да са жабуняк, съмнително е.

# 220
  • Пловдив
Взех сърца и аз.

# 221
Да не си след КОВИД и да имаш промяна във вкуса?
Чак пък всички да са жабуняк, съмнително е.

По тая логика Ковид има от 3-4 години. Не съм била болна и нямам никакви промени във вкуса. Осезателен жабурняк е. Ще взема да си отгледам един принц в буркана, поне да не става зян маринатата. Wink

# 222

Много отдавна не съм купувала, тъй като при последните покупки не ни хареса. После започнахме да купуваме на Елена кашкавал, но и с него приключихме.
Какво не харесахте на кашкавал Елена?

# 223
Купих гащя и потници за детето, които са обявени от утре. Всичко беше заредено в 14ч при нас

# 224
Tweety1993, вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт