КАУФЛАНД - тема 47

• 71 573
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • Pazardjik
Има ли някой от Пазарджик , интересуваме кое месо е на промоция врат или каре ?

# 331
# 332
# 333
Има ли някой от Пазарджик , интересуваме кое месо е на промоция врат или каре ?

Защо не видиш в брошурата!?

# 334
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за брошурата! Харесах си доста неща: хляб "Вита" - 1 лв., мляно кафе Елиа Бразил - 1 лв., краве мляко - 1 лв., тампони за почистване на грим - 1 лв.,  Капия печена - 2 лв.,  круши - 1,99 лв., ябълки - 1,49 лв., макарони МИСКО - 1,49 лв., краве сирене Елена в метална кутия - 7,99 лв.

# 335
Търся отзиви за фригюрника с горещ въздух, който ще е другата седмица на промоция?Някой?

# 336
Търся отзиви за фригюрника с горещ въздух, който ще е другата седмица на промоция?Някой?
На тази цена можеш да си намериш с по-голяма кошница.

# 337
  • оттам, откъдето започва България
А с тази гаранция от 3 години ще намери ли?Thinking

# 338
А с тази гаранция от 3 години ще намери ли?Thinking
Ако не работи читаво, кел файда от дългата гаранция. Дълъг кухненски мазохизъм.

# 339
  • София
Ами като не работи читаво в К. имам възможност да го върна до 90 дни от покупката. За мене това е най-важното за всички ел. уреди.
В разните техно магазини не е така. Въртят те на шиш и дори да се развали нещо по време на гаранцията.

# 340
https://allmag.bg/product/frityurnik-s-goresht-vazduh-bez-maznin … yat-cheren/125/bg
В този сайт гледах и в още един по 95 лв, 3.5 литра, 1400 вата. 2 години гаранция. Едва ли е толкоз лесно връщането, ама ги гледам от известно време тия уреди навсякъде и си мисля, че с по-голяма кошница е по-добре.

# 341
  • София
Алина е права за кошницата. Бях купила от Лидл. Не помня колко е била вместимостта, но нямаше как да седнем тримата и да се наядем. Стояхме около уреда и разделяхме готовите порцийки от "пържени" тиквички. После чакахме следващата порция и така ... Поне беше много задушевно. Simple Smile Върнах уреда. Имаше и друг проблем. Започна да залепва след само 4-5 използвания. Но ако някога отново реша да купувам, определено ще гледам да е с по-голяма кошница и то като диаметър, защото хрупкавост се получава ако слоят с продукти е тънък.

# 342
Мнения за резачката за картофи на пръчици? Трябва ми нещо такова, но не съм сигурна в остротата на ножчетата и от там ефективността на приспособление то.

# 343
  • Стара Загора
За мен за такава резачка се изисква по-голяма сила за да се разреже целият картоф наведнъж. Ползвали сме преди много време, по-скоро приятелят ми я използваше, тъй като аз нямам толкова сила.

# 344
Според мен, единствено електрическа резачка би се справила. Ръчната ще е мъка. Ще режеш и ще псуваш

Общи условия

Активация на акаунт