КАУФЛАНД - тема 47

• 71 562
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Успях и си напазарувах всичко от списъка(не, че имах кой знае какво). Останаха само крушите, но за тях ще мина утре сутрин, че се бях натоварила днес. Снощи тампони за грим нямаше, но тази сутрин бяха изкарали.
Домашни яйца нямам откъде да си взема. На село около нас никой не гледа кокошки. Само един съсед, но той вече има на кого да ги дава и поне от 2 години не продава.

# 376
Извинявам се,ако сте коментирали скреч картите за покупка над 30 лв , прочетох последните страници, но не намерих и с търсачката. При нас в Асеновград не ми дадоха нищо за покупка около 100 лв, но се усетих чак като се прибрах. Аз ли нещо не съм разбрала или се правят на ударени ?

# 377
  • СОФИЯ
На всеки 30 лв. дават по една скреч карта. За сметка 100 лв. би следвало да получиш 3 бр.

# 378
Правят се на ударени. Всеки път трябва да си искам. Майка ми също, в друг филиал.

# 379
За какво са тези карти?Аз даже не съм разбрала и никой не ми е давал.

# 380
  • Русе
За какво са тези карти?Аз даже не съм разбрала и никой не ми е давал.
За печелене на награди. Или най-често за регистриране на кодовете и да чакаш "от умрял писмо".

# 381
# 382
Филтрите Аквафор са съвместими с Брита. Миналият месец купих за проба от Метро, защото цената е двойно надолу спрямо оригиналните на Брита. Аз съм с най-обикновена Алуна, която купувахме от Лидл за 20тина лева преди няколко години. Много я ползваме напоследък. Понякога наливаме минерална от извори, но заменяме с чешмяна за разнообразие.
За моята кана Брита /не знам какъв модел се води/ и е с филтри Maxtra+, това важи ли? Ако е така да отивам на Метро, че са в намаление филтрите на Аквафор. Никога не съм ползвала техни филтри, а в каталога на метро пише, че филтъра е съвместим с различните модели на кани Аквафор.
Благодаря!

# 383
Аз съм с кана Аквафор, съвместими са филтрите с Макстра+. В момента могат още да се намерят и в Т-маркет комплект от 3 броя филтри за 15,99 лв.

# 384
Благодаря!
Имам наблизо Т-маркет.

# 385
Аз пък отдавна чакам филтри на промоция Б5 за кана Прованс и няма. Дано скоро пуснат.

# 386
  • Русе
Аз пък отдавна чакам филтри на промоция Б5 за кана Прованс и няма. Дано скоро пуснат.
В Метро имаше в предната 2 за 1 брошура. Ама само в брошурата ги имаше. Rage И моите филтри са за смяна.

# 387
Някой вземал ли е натрошеното сирене на Родопско чудо? Дали става за баница?

# 388
Преди няколко години бяхме вземали, хубаво беше на вкус, но имаше нишесте в състава, затова не повторихме покупката.

# 389
Преди няколко години бяхме вземали, хубаво беше на вкус, но имаше нишесте в състава, затова не повторихме покупката.
А какво сирене ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт