КАУФЛАНД - тема 47

• 71 491
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Тези стоки се продават навсякъде. Важното е, че се прави нещо. Дано всяко нещо намери алтернатива. Ама едва ли.

# 481
Медът на Брей е всичко друго, но не и мед. Абсолютен захарен сироп.

# 482
Радвам се, че не взех от него тогава. Загледах го в брошурата, но на място забравих да го видя.

# 483
  • Пловдив
Киселото им /Брей/ мляко в кофичка пробвахте ли? 2,30 мисля, ама е 800гр.

# 484
Киселото им /Брей/ мляко в кофичка пробвахте ли?
В самото начало беше много добро. Обаче после ги развалиха. Полутечно с вкус на тебешир. Спряхме да го купуваме. Купувахме в кофички по 400 с по-ниска масленост.

# 485
Днес като минавахме с майка ми през касата касиерката ме вбеси ужасно. Взели сме една маруля, за която по принцип имаше някакъв купон. Не ми се е занимавало да го режа и нямах. И касиерката започна да ми държи тон, как видите ли тя ми прави услуга като ми го маркира на цената с намаление, а реално нямала това право. Нито съм я молила, нито нищо. Видимо не беше в настроение, ама не ми стана ясно защо си го изкарва на нас. Ако бях някоя по-кибритлийка, сигурно щях  да й се развикам и да й върна прочутата маруля.

Някой беше похвалил сладкото от боровинки на "Брей" из темите и аз сега на свой ред го хваля.

# 486
# 487
Мерси за брошурата.Зехтин ще взема, че ми е последна отворената бутилка.
Питам се, кога поскъпна царевицата в консерва...Беше левче на промоции.Направили са я 2, и намалена на 1,49лв...

# 488
  • Пловдив
За мен капсули, Дав сапуни.

# 489
Мерси за брошурата.Зехтин ще взема, че ми е последна отворената бутилка.
Питам се, кога поскъпна царевицата в консерва...Беше левче на промоции.Направили са я 2, и намалена на 1,49лв...
Така се правят повишенията. Вчера е левче, днес е на промоция 1.50 от редовна цена 2лв. и утре вече е с редовна цена 2лв. Някак по-плавно и уж незабележимо.

# 490
  • Пловдив
Има допълнителна брошура - някой има ли линк към нея?

# 491
Кои капсули, на Ариел или на Персил?

# 492
Има допълнителна брошура - някой има ли линк към нея?

Да, на 1-ва страница.

# 493
  • Пловдив
Кои капсули, на Ариел или на Персил?
кафе капсули Simple Smile

# 494
Чудесни цветя има я Кауфланд! Награбих рози, лалета и още някакви и ще правим букети Wink всичко беше много заредено и подредено и сравнително спокойно. Работеха само една каса + бърза каса

Общи условия

Активация на акаунт