КАУФЛАНД - тема 47

• 71 480
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
А каква му е цената?

# 466
  • София
Пийкок, от маските за коса на Агива си взех,че харесвам тази с маслината, напомня ми на едновремешния балсам Импресия.
Импресията все още я продават,но не в хипермаркетите.

# 467
Да, знам, има я още по кварталните супермаркети, купувам си я и нея.

# 468
  • оттам, откъдето започва България
Това сирене ни хареса:

Днес отидох за прах за бяло пране Бонукс (майка ми го поръча, че два дни е ходила и не го намерила), ами как да го намери, то и днес няма. Има само за цветно пране.
Най-лошото е, че няма и кой да ти каже дали ще има до края на седмицата (промоция е "уж"). Отговорът е: Всичко е изкарано.
Ами те само 20 праха за цветно са изкарали. Smirk
Писах във формата за контакт, да видим какво ще отговорят.

# 469
Някой видя ли тенджерите? Какви са - леки, тежки?

# 470
  • София
Сравнително леки са за мен.

# 471
В нашия Кауфланд касовите бележки вече са сини Grinning

Ето и касовата бележка от новогодишното ми пазаруване със смешните цени Joy

# 472
Долче, на твое място, за 50 стотинки щях да си тръгна барабар с пазарската количка. Направо не знам как си се замъкнала у дома. 😃

И при нас бележките вече са сини.

# 473
И нашите са сини.

# 474
Щях да чета защо са сини ама все забравям

# 475
  • София
С две думи- нямат химикали и не избледняват. На гърба им пише подробно, а и мисля, че някой качи снимка по- напред в темата.

# 476
За добра кауза е- дано наистина не избледняват. На пипане са ми малко по-твърди и "хлъзгави", но пък вероятно е, защото са по-устойчиви...
Дидичка, с количката ми за пазаруване се замъкнах, как иначе...Бях я взела "за всеки случай", но не и с идеята да я напълня чак дотолкова (имах вече покупки и от Лидъл) Joy Но как да устоя- за 1,60 лв над 10 кг ПиЗ... Laughing

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 08:59 от dolce miele

# 477
Долче, голям удар си направила Simple Smile
В колко часа бяха тези находки?

# 478
На 31.12. около 17,30-18 ч може би. Преди Коледа също хванах хубави цени, но мандарините бяха по 13 или 19 ст, не по 9 ст Laughing И всичко беше в добро състояние, не някакви изгнили или безвкусни.

# 479
  • Русе
Ето инфо за новите бележки. При нас ги въведоха от понеделник.

И това на фона на всичките торбички, стоки в найлонови опаковки и пластмасови шишета, които се продават в магазина Neutral Face Close

Общи условия

Активация на акаунт