КАУФЛАНД - тема 47

• 71 531
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Взех пилешко филе, извара (насипната) и яйца. Изварата изглежда добре на вид, не е водниста. От яйцата имаше леко пукнати, та ми се наложи да отварям кутиии и да гледам... Flushed

# 451
Не знам дали са трайни, но изглеждаха от тези в Лидл. Сега ги взех за тест за 8ми.
Последните в Лидл изглеждаха отчайващо

# 452
Ще трябва да "разузная" как е при нас значи. Simple Smile Мерси.
Долче
при нас са на реда на оризови- бобови, насипни. А миналата седмица, с промоцията която имаха, бяха също там но  на щандче с лице към прохода, където са промоциите. Ама го обясних и аз...

Нали се сещате, че във всеки град различно се изчерпват наличностите. А акциите в брошурата на 95% са едни и същи за цялата страна.
При нас например постоянно имаше помело и кокосово мляко.
То затова трябва да има мениджмънт и да има толкова заявени продукти че да не свършват още в понеделник не хранителните /четвъртък или петък хранителните . Не може в град с над 480 000 жители и 4-5 кауфланда в събота в 8:20 в магазина  да има три кани Брита (от съботната промоция) и помелото да свършва  два три дена преди края на срока. Не знам това пропуск конкретно на кого е. Изглежда сякаш мениджъра на магазина не иска да се главоболи. Но дали е така...

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 19:52 от _re_ge

# 453
При нас азиатските са в една малка ниша, в която се мъдрят още разни пастети, рибни консерви, кетчупи, сосове, горчица. Много миниатюрно щандче, няма и много хора. Аз от там си вземам оризови кори, много прилична цена спрямо някой био магазин с невъзможни цени.

Минах набързо тази вечер и награбих сума ти маски за коса, шипков мармалад и крема сирене. Лошото настана, когато видях, че има картофи по 17 стотинки килото. Има-няма 3-4 кила нарамих. Щях и още да взема, ама Марко само толкова може да носи.

# 454
Дидичка, подсещаш ме за новогодишния пазар когато за 2-3 лева нарамих плод и зеленчук които за малко да не успея да занеса до вкъщи (мандарини по 9 ст/кг и разни други подобни цени)... Joy Ще погледна първо там където казваш за азиатските- струва ми се доста вероятно при нас да са там тези артикули. На това място по принцип никога не се заглеждам и може би затова не съм ги видяла...Харесва ми, че кокосовото им мляко има изразен кокосов вкус/аромат.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 23:00 от dolce miele

# 455
Долче, не стига, че ми тежаха дисагите, ами и така се случи, че пазарувах от по-далечен филиал. Отърках половината пейки по пътя и две-три бездомни котки, които явно решиха, че от толкоз торби не може поне една мръвка да не излезе.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:35 от Дидичка

# 456
Не знам как ги намирате тия цени на ПиЗ... Значи, аз основно ходя след 20ч ( освен ако не е като днес спешно за слушалките) ..Еми, няма! Няма и няма. То и плод и зеленчук почти няма.
Какви маски грабите? Имаше ли тениски с народни мотиви, че съм забравила да погледна днес?

# 457
Пийкок, случва се понякога при нас. Не е ежедневие. Покрай Коледа, Нова Година, Великден явно намаляват, ако имат повече количества в складовете...

# 458
  • Русе
PeacockLove, при вас по има намаления. Предната неделя след обяд си взех круши по 0,89 лв. Малко дървени, но сложени при ябълки за една седмица ставаха за ядене. При нас долу няма нищо намалено.

# 459
Пийкок, от маските за коса на Агива си взех,че харесвам тази с маслината, напомня ми на едновремешния балсам Импресия. Покрай нея взех и от новите разновидности с арган, роза и чесън.

Намаленията според мен са до филиал, в нашия намалят късно вечер, когато положението вече е тръгнало към джибри.

# 460
Вики, няма и в Дружба. От по е половин година ходя след 20ч , не съм засичала нещо, което да става за хора и да е намалено. Ама не ми в драма , просто ми е любопитно Wink
Обаче съм доволна , че хванах някакво много хубаво намаление на детски/ бебешки дрехи. Взех им на моите боди с дълъг ръкав 2 бр за 5 или 6 лв, панталонки 2 бр за 5 лв и други пак на такива цени.

# 461
dolce miele, за кокосово мляко погледни и в коридора с рибни консерви. Аз от там съм взимала, но беше отдавна.

# 462
Явно във всеки град е различно Simple Smile

# 463
Май, май във всеки магазин е различно Simple Smile Аз пазарувам от два магазина в града, по местоживеене и в близкия до работата ми. Редовно се губя в подредбите им. Кокосовото мляко в единия е на видно място, а в другия след като обиколих поне два пъти магазина и питах няколко служители, които не успяха да ме насочат, накрая случих на едно момиче, което ме заведе. С dolce miele мисля, че пазаруваме в един магазин, затова и давам жокер да погледни преди консервите с риба тон Wink

# 464
Скоро пуснаха едно безглутеново брашно (карт. нишесте + оризово брашно и гума гуар). Много е добро и цената е по-ниска от schar

Общи условия

Активация на акаунт