КАУФЛАНД - тема 47

• 72 464
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Някой знае ли кой модел е прахосмукачката на Karcher от брошурата

https://karchershop.bg/product/wd-2

# 646
  • Бургас
Купували ли сте машинка за спагети , ръчна? Доволни ли сте, ползвате ли я и колко често ги пускат на промоция? Видях, че на повечето места е около 100 лв, а е коментирано много отдавна, че в Кауфланд са ги пускали около 25 лв.

# 647
  • Варна
Някой купи ли си сешоара?
Имам сравнително нов от Лидл, но няма приставка дифузер и се чудя за този от КФ.

# 648
Киса, а ще ти трябва ли и реално ще използваш ли дифузера? Защото, ако не- не си струва да купуваш още един сешоар специално заради това... Wink

# 649
  • Варна
Киса, а ще ти трябва ли и реално ще използваш ли дифузера? Защото, ако не- не си струва да купуваш още един сешоар специално заради това... Wink

Ползвам много дифузер, не ме мисли. Grinning
Старият ми сешоар от Лидл имаше дифузер, ама след няколко години редовно ползване взе, че предаде богу дух. Спешно се наложи да купувам нов сешоар, взех пак от Лидл, но е без такава приставка.

# 650
Пак нямаше яке.
Сигурно в понеделник още са изчерпани тази номера и цвят.

# 651
  • София
Блъсках се с целия китайски народ днес ( все едно раздаваха безплатно пари), за да ми кажат , че двата продукта заради които отидох в най-големия студ и дъжд, ги няма. Ядосах се. Все по-често се случва, а е едва третия ден от брошурата.

# 652
  • оттам, откъдето започва България
В нашия град от понеделник и в двата филиала не е получавана резерва гъба за моп пеперуда.
Писах в контактната форма на Кауфланд. Отговарят ми, че била изчерпана. Laughing

Ееееееее, направо си плачат за КЗП.

# 653
А при предни такива промоции при нас гъба за моп пеперуда изобщо нямаше в нито един ден от промоцията. Нито етикет, нито помен от гъби. Само за ролков.

# 654
Същата работа като с праха за бяло Персил, че и Ариел.

# 655
Всъщност някой от вас някога изобщо видя ли наличен прах за бяло пране в промоционална седмица? Откакто ви чета, никой не се е похвалил. Grinning Не съм виждала и аз. Grinning Ами то Халеевата комета е по-възможно да се види, отколкото прах за бяло на промо в Кауфланд. Joy

# 656
  • оттам, откъдето започва България
Аз виждам в нашия Кауфланд, но е от 2018 г. изостанал прах Персил за бяло - 20 пранета. Явно са го забравили някъде и сега са го изкарали.

# 657
Само течен перилен за бяло пране видях аз. Даже отворих друг кашон , защото търсих за цветно пране . Казах на служителката, че аз съм го отворила, че ми стана неудобно като вандал да късам кашони

# 658
Няма.
Аз вече и не очаквам да намеря.

# 659
  • София
Гледам пак са пуснали на тази марка, но на двойна цена... някой дали си взе и BPA free има ли, обем?

Общи условия

Активация на акаунт