КАУФЛАНД - тема 47

• 72 472
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
_re_ge, много ти благодаря за подробното описание! Hug По-добре и производител не би могъл! Grinning По-добре и аз не бих могла да опиша, че си търся точно това! Joy Ще стискам палци да ми оставят, докато стигна до магазина, ако не - ще знам да си ги дебна следващия път. Simple Smile

# 631
  • София
Contempladora, ще ме умОриш с тези "матраци", хахахахах 

Взех ренде с надеждата да може да реже краставица на кубчета, като за таратор. Някой успя ли да го пробва? Чудя се дали ще е поредната глупост в шкафа...
Скрит текст:

# 632
Имам го от миналата година ползвам го за кубчета за мусака, незаменим ми е, но другите приставки не съм ги и изпробвала дори, не смея от предишен горчив опит.
Имах едно китайско от някакъв сайт бях го взела пак така за муската да се улесня, но една коледа какво ми хрумна да нарежа киселите краставици и шунката за руска салата, той пък взе че се счупи, първо от натискането някакви чаркове изхвърчаха, после металните решетки се изкривиха, ония зъбци натискащите се се задръстиха с шунка, така и не успях да ги доизчистя, накрая от яд го дочупих и изхвърлих с кеф.

# 633
Аз ползвам приставката за стъргане на кашкавал, вместо да вадя голямото ренде.
Основно стои в шкафа обаче Sad ама ако се сетя за него ще му намеря приложение Wink

# 634

Скрит текст:
Blush Не е мое изобретение, но с кеф го ползвам, откакто го чух.

Аз да попитам за чукчето за месо на 47 стр. (стоманено, 11.99 лв.). Достатъчно ли е здраво и яко? Да не се огъне като тръстика на вятъра в мъжови ръце? Smiley

# 635
  • София
Благодаря на всички за отзивите за рендето!
DeVa®, в К. Банишора тази вечер имаше няколко бройки от червените якета. Запомних със сигурност два броя XS, един брой S и поне два броя М.

# 636
  • София
Някой има ли впечатления от рендето (от 7лв мисля беше)?  Реже по 5 различни начина. Заслужава ли си или ще е поредната непотрена вещ запълваща място в шкафа?

# 637
Може ли да се върне тиган на К класик след 2 години и малко употреба.

Пише, че е с 3 години гаранция, но почна да ми лепи.

# 638
Щом така пише, значи може.

Реших да пазарувам няколко неща съвсем в края на работното време. Магазинът пълен с клошари! Явно са търсели намаления, но те са по-рано, по това време е празно. Такива аромати се разнасяха, че не е за разправяне. А мен направо ме достраша.

# 639
Ох, ужасно е!! Направо ме хващабяс мен.. вчера ме беше страх да изляза от магазина, отпред някакво момиче получаваше факсове, друг нещо друго правеше. Пред Лидл един дядо на една страна проси, на друга псува по някого.
Разбирам, че са в затруднение , но направо ми скапват настроението

# 640
  • Плевен
Скрит текст:
Ох, ужасно е!! Направо ме хващабяс мен.. вчера ме беше страх да изляза от магазина, отпред някакво момиче получаваше факсове, друг нещо друго правеше. Пред Лидл един дядо на една страна проси, на друга псува по някого.
Разбирам, че са в затруднение , но направо ми скапват настроението
Да, ужасно е за нас, които ги виждаме, напълно съм съгласна. По-ужасно е обаче за тях Sad не са искали тази съдба. Не знам как да скрия поста от телефон. Ако прецените го изтрийте.

Моля за препоръка за препарат за баня против наслагвания, който е спрей, чисти добре, но не се задушаваш. Имаше една пяна от Л., която чистеше без тъкане даже.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 08:49 от Мама-Галя

# 641
Кауфланд може да помислят как да направят организацията с храната, която преоценяват, ако ще има такива инвазии. Или да изнасят храна на тези хора, които и без друго чакат пред магазина момента с намаленията. Сценката клиент с маска и ръкавици и до него клошар, който е легнал върху марулите, е доста странна. Какъв Ковид, какви 5 лева. Не става въпрос тези нещастни хора да бъдат убити с камъни, а за извършване на социална дейност по подходящ начин.

# 642

Скрит текст:
Blush Не е мое изобретение, но с кеф го ползвам, откакто го чух.

Аз да попитам за чукчето за месо на 47 стр. (стоманено, 11.99 лв.). Достатъчно ли е здраво и яко? Да не се огъне като тръстика на вятъра в мъжови ръце? Smiley
По спомен, по-тежко е отколкото дава вид и мисля, че е здраво. Simple Smile

# 643
Някой има ли отзиви за маслиновото масло на Коста Доро, което от утре ще намалено?

# 644
Някой знае ли кой модел е прахосмукачката на Karcher от брошурата

Общи условия

Активация на акаунт