КАУФЛАНД - тема 47

• 72 373
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Пеликания
Аз май само боба на Статев харесах. Той най-много се харесва.
Лавацата 2х250 заслужава ли си?

# 91
Да, супер е цената на Лавацата

# 92
Лукчетата са от редовния асортимент. Киселички са, като туршия и ние също направо от буркана си ги хапваме.

# 93
  • София
Благодаря, момичета! Значи лукчетата не са моето нещо, ама все пак ще им хвърля едно оЧо, може пък да се изкуша. Не ги бях забелязвала досега.

# 94
  • Карлово
Аз май само боба на Статев харесах. Той най-много се харесва.
Лавацата 2х250 заслужава ли си?
Ама той е белен!
Аз купувах миналата седмица на редовна цена и стана на пюре. Всъщност колко минути трябва да се вари?

# 95
  • Пеликания
Благодаря, че сподели. Въобще не видях, че е белен. Купувам от обикновеният им. Него го варя около 2 часа.

# 96
  • русе
Къде се намира лешниковият тахан ,че не мога да го намеря?

# 97
В нашия филиал е при останалите тахани, между кафетата и меда. Има само на Балчо.

# 98
  • Пловдив
И аз съм търсила безуспешно...

# 99
Някой купувал ли е от домакинските стълби на к-класик, дали са качествени.

# 100
Аз имам, но лично не я ползвам.
В апартамента на наемателя е.
Ползва си я.

# 101
  • София
Starrydream, кутиите и капаците им ги мия в миялната, но принципно не съм забелязала нещо особено или някакъв проблем.
Заинтригува ме с духалката за кола, явно съм я пропуснала. Ще се радвам, ако някой се включи и отговори на въпроса.
Довечера ще погледна за стълба. Помня, че много хора ги разнасяха, когато ги пуснаха.
Днес бях за купите, хареса ми капакът, но са останали само малките...
В Банишора, ОК 1, Цар Борис III - дали има /1.2L и 0,48/? Пише че нямат ВРА...
Скрит текст:

ПП: Тези от 0800 ми казаха за два артикула че ги нямат... пълни лаъжа, даже и масажора медисана за врат - ми каза, че е върнат към ц. склад... Днес в Бъкстон гледам няколко наредени /60лв/..  Чудя се за майка ми дали да взема (за РД ми се ще нещо да й вземем)?

ПП2. Такава печка не е имало... прегледах от декември брошурите.

# 102
От новата брошура оставям с впечатления, че пак ще затварят държавата 🤣 и пазаруващите отново ще се презапасяват със стекове хранителни продукти.
Запомних от нея само:боб,леща,ориз,боб,леща,ориз Joy🤣

# 103
От новата брошура оставям с впечатления, че пак ще затварят държавата 🤣 и пазаруващите отново ще се презапасяват със стекове хранителни продукти.
Тоалетна хартия дали има Smile

# 104
Тоалетна хартия дали има Smile
😂😂😂😂 има ли?Дано има,че и тя беше жизнено необходима в онези времена.Не ми се открои така,но може да и дойде реда следващата седмица.Миналата беше брашното,сега варивата 😂.Да знаете пак предстои нещо  интересно 😂

Общи условия

Активация на акаунт