КАУФЛАНД - тема 47

• 71 783
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Не е ли време за нова брошура? Simple Smile

# 76
Утре, Долче, за кафето Simple Smile

# 77
  • Варна
Може ли някой, който има Влагоабсорбатор Homa - имаше промоция преди 2-3 седмици, да сподели мнение, че сме в процес на търсене. Има сега промоция на същата марка и се чудим вкъщи.
Купихме го точно от тази промоция и оттогава не е спиран. Ползваме го в стая с кубатура около 45м3 и изхвърляме водата от контейнера по два пъти на ден. Хубаво е, че има маркуч и може да се отведе водата в канализацията или по-голям съд. Единствено ми прави впечатление, че при вадене на контейнера прокапва някъде от дъното и се образува малка локвичка под тялото, но мисля, че не изчакваме достатъчно време преди да извадим контейнера. Ако се свърже с канализацията или по-голям съд, няма да има този проблем. Не е шумен. Засега съм доволна.

# 78
Нашият е EVA pro и е на по-изгодна цена, а и сме доволни вече 3 години го имаме работи зимата постоянно.

Цената може да е по-изгодна, но трябва да се гледа и каква работа върши и колко е енергоикономичен и безшумен. Simple Smile

Когато го изкоментирах включвах и тези неща, не съм се изказала просто ей така. 260 вата 37дб и работа както казах върши отлична.

# 79
Здравейте някой намирал ли е наскоро овесените млека с какао на Take it veggie марка Кауфланд? От около месец не мога да ги намеря.. предлагат само на външни фирми които са доста по скъпи.

Ето така изглеждат

Скрит текст:

# 80
  • Пловдив
Скоро опитах такава овесена напитка...еми не ми хареса. Взех я за заместител на пр.мляко.
Не съм ги виждала тези.

# 81
  • Варна
Здравейте,
Някой има ли ги?
Бива ли ги като за тея пари и залепват ли?
Благодаря предварително!
Купувала съм преди няколко години, същата конфигурация,  на подобна промоция (уточнявам, защото не знам дали са абсолютно същите). Малката и средната тенджера се деформираха/продъниха леко, но още ги ползвам. Залепват в границите на приемливото Grin Касеролата излезе най-сполучлива, ползвам я всекидневно. Като цяло , за тази цена са си много добре. Да добавя само, че аз готвя на газ, предполагам и това оказва влияние.

# 82
Утре, Долче, за кафето Simple Smile

Айде, девойки: https://www.kaufland.bg/broshuri.html

От таз седмичната не се вредих за краве масло. ММ купил кофа ябълки. Биват, макар че отвътре изглеждат странно, все едно са студували.
Някой пробвал ли е лютите чушки на 4-5 страница в новата брошура? Тяхната марка са.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 05:47 от polin_a

# 83
  • София
Чушките не са люти, а леко пикантни - поне за моя вкус.
Биват, но ако седят по-дълго време отворени и в хладилник малко омекват.

# 84
И други години ли в имало всяка седмица картофи?

# 85
Благодаря за брошурата.
Аз ще се боря за авокадо. Топено сирене на Маджаров ми харесва, ще заредя и вино.

# 86
Здравейте!
Някой вземал ли е от чаршафите от новата брошура?Пише че са 100%памук.
Може ли мнение🙂

# 87
Благодаря за брошурата.
Харесах си доматено пюре и лукчета от кауфландските. Ще взема още леща на Крина, маслини и яйца, а ако имам късмет - и една мрежа авокадо, дано да е хубаво.

# 88
  • София
Ето защо са изчезнали стълбите (до 150 кг.), защото ще ги пускат предстоящата седмица. Simple Smile
Има разни неща, които по принцип купувам и ще си купя промоционално от новата брошура. Доволна съм.
Тези лукчета, как се консумират? На салата или са за попска яхния/готвене? За пръв път ги виждам, пускали ли са ги преди? Да не са някакъв вид туршия? Rolling Eyes

# 89
  • София
Лукчетата са като трушия, киселички са.
Аз си ги хапвам директно от буркана, вкусни са ми.
Може би на някаква салата да се слагат - да кажат кулинарките.

Общи условия

Активация на акаунт