КАУФЛАНД - тема 47

• 71 439
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Какво ще кажете за парочистачката? В Лидл също има тази седмица и почти се бях навила за ръчната, но тук голямата е малко по-скъпа от нея, а с 10 приставки...

# 541
Чакам мнения и аз за парочистачката Simple Smile

# 542
  • Пловдив
Ако някой види на място спалните комплекти моля да сподели дали са памук. Според цената, едва ли, но все пак си е друго проверката.

# 543
Ако някой види на място спалните комплекти моля да сподели дали са памук. Според цената, едва ли, но все пак си е друго проверката.

На Дитекс преди две, седмици купих от метро комплекти от три част, горе долу същата цена по оферта 2за 25 лв. Бяха изцяло изкуствени, лека хлъзгава материя. На мен ми трябваха по определени причини точно такива та не бях разочарована. Като гледам цените точно такива да. Тогава имаха и чаршафи 100% памук. Тук ги виждам също. Вероятно Дитекс си разпродава продукцията.

# 544
Честит 8 март. За съжаление за парочистачката никаква информация няма. преди това са продавали модела SMA-1010 Тази коя ще е не е ясно. Сигурно каквото има залежало на склад. Не се разбира дали е разглобяема и може да се ползва като ръчна. Със сигурност ще пропусна. По-добре на заем веднъж на 3-4 месеца да взема от някого. Не е нещо дето се ползва всеки ден.

# 545
Честит празник!
Някой има ли сушилнята за плодове на Айко?
Доволни сте?

# 546
А за формата за кекс, има ли отзиви, и какво означава белите тигани на брио са добри,бели вън или вътре
Благодаря

# 547
# 548
Бихте ли ми препоръчали истински лют сос. Мъжът ми признава само Пири Пири от Лидл, но го пускат само на определени седмици. Взехме един на Дерони, но според него той е леко пикантен и не е точно този, който търси...

# 549
Сигурно е пробвал Табаско? Но все пак...

Бихте ли ми препоръчали истински лют сос. Мъжът ми признава само Пири Пири от Лидл, но го пускат само на определени седмици. Взехме един на Дерони, но според него той е леко пикантен и не е точно този, който търси...

# 550
Както написах, соса, който харесва е Piri-Piri на Sol Mar , купуван от Лидл. Търсим подобен или с две думи много лют сос.

# 551
Търсете Joy

Както написах, соса, който харесва е Piri-Piri на Sol Mar , купуван от Лидл. Търсим подобен или с две думи много лют сос.

# 552
  • Пловдив
Снощи в 18ч нямаше и помен от банани...питах на информация, понеже вървеше инфо за намалението по уредбата. Жената каза свършиха и няма да има...явно за вчерашния ден.

Загледах сервиза за хранене...някой има ли го?

# 553
Търсете Joy

Доста тъп коментар! Като нямате какво да кажете, защо изобщо се включвате? Или Ви е скучно, или толкова Ви е капацитета!

# 554
Според мен, попитайте в темата Въпроси всякакви. Или Бързи кулинарни въпроси. Там има шанс да видят повече хора и да съберете повече мнения. Ако сте и в София, ще имате много варианти. Успех. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт