КАУФЛАНД - тема 47

• 72 483
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Майкооо. Да не е минал тазманийския дявол през Кауфланд? На нехранителните стоки ...нямаше нищо почти. Дрехите на топка, отгоре нахвърляни етикетите с цените.
Аз отидох за автоаптечка и имаше
Плодовете и зеленчуците бяха ... Много измъчени. Вярно, намалени ама.. то все едно да си платиш да ги хвърлиш Wink

# 601
Керхер ВД3 имам, най-вероятно ВД2 е предлаганият модел, и двата са близки и са 1000 вата. Обаче е представена грешно за мен - т. нар. мокро почистване на Керхера е изсмукване на вода, ако сте се наводнили например.

Като цяло съм доволна, но за често ползване в апартамент е неподходяща. Прекалено мощна е и засмуква почти всичко - повдига всичкия домашен текстил, лайсните и первазите на паркета, случайно попаднали на пода неща. За сметка на това четките трябва да се почистват често от косми, паяжинки и подобни.

След ремонтни дейности и за външни пространства е страхотна - събира всякакви строителни отпадъци от пясък между плочки на суха фуга до парчета мазилка с всякакви размери, които минават през четката около 1-2 на 3-5 см.

# 602
  • Русе
Имаме такава Керхер от миналото лято. Купихме я за село да чистим паяжините под беседката. Доволни сме. Лека и маневрена е. Сега зимата майка ми чисти и горния етаж с нея. Другата ни прахосмукачка е Зелмер, страшно тежи и на нея и е трудно да я разнася.

# 603
Aз я взех за почистване на колата най-вече.
 Чакам да се затопли още малко и ще й "изпера" тапицерията.

# 604
  • до най-прекрасния мъж
Aз я взех за почистване на колата най-вече.
 Чакам да се затопли още малко и ще й "изпера" тапицерията.
Тапицерия с този Керхер не можеш да изпереш. Трябва ти друг вид прахосмукачка с други накрайници. И аз имам подобна, но е Лидлска, отделно перящ Зелмер. Пране само със Зелмера, с другата нищо няма да стане. Дори да търкаш с гъба и препарат, ти трябва такава приставка за изсмукване на водата.
 https://zdravechkasite.wordpress.com/2017/07/15/%D0%BF%D1%80%D0% … 0%B4%D0%B5%D0%BE/

# 605
blue.angel/b] имам накрайника, който е за изсмукване. Сапунисвам с гъба с препарат  за тапицерия, след това изсмуквам и става много добре. Важното е да изсъхне равномерно и за еднакво време, че иначе става на петна

# 606
Цената на гирите за една ли е?

# 607
Смениха ми тенджерката, има прахосмукачки. Сега чакам тъпия коридор...

# 608
  • до най-прекрасния мъж
blue.angel/b] имам накрайника, който е за изсмукване. Сапунисвам с гъба с препарат  за тапицерия, след това изсмуквам и става много добре. Важното е да изсъхне равномерно и за еднакво време, че иначе става на петна
Отделно ли се купува? Ако издърпва добре, няма да разнасям Зелмера от града, а ще потърся приставка.

# 609
Отделно ли се купува? Ако издърпва добре, няма да разнасям Зелмера от града, а ще потърся приставка.
Има ги отделно в Керхера, а в  нашия град Хасково, имаме 1 склад за строителни неща и там има такива накрайници доста по-евтино. Върши идеална работа.

# 610
Milena, може ли да кажеш адрес на този магазин, че отдавна искам да взема такъв накрайник на лидълската прахосмукачка тя ми е за мокро и сухо и за строителна я използваме.

# 611
Купих вертикалната прахосмукачка и съм много доволна. Леличка е, перфектна за ежедневно почистване! Имам си и друга основна прахосмукачка, но май ще си ползвам тази малката, а голямата за седмичното почистване.
Кабелът ми идва малко къс, но ще ще си взема един удължител 10м.
Казах и на брат ми и на майка да си вземат, че нямах толкова пари в мен, иначе направо 3 щях да купя!
Дано да не са ги прибрали до довечера, когато брат ми ще отиде до магазина.
Утре отивам за сешоар, възглавница и тиган за една приятелка ще взема, че ѝ похвалих моя.

# 612
  • Варна
Може ли реална снимка на тази прахосмукачка?
Толкова я хвалиш, чак на мен ми се прииска такава, че да вадя голямата за ежедневно почистване си е зор. Grinning

# 613
То и на мен ми се иска, но къде ще ги складирам вече, не знам?

# 614
Щом аз трябва да я обслужвам, не ми я хвали. Аз чакам хуманоиди. Smiley Дотогава всички предложения са ми компромисни.

Общи условия

Активация на акаунт