КАУФЛАНД - тема 47

• 71 511
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Вещица, да, аз съм доволна от моя.
Пасирам на детето пюрета, бъркам мъфини и сладкиши с бъркалката за яйца, че нямам миксер, преди режех лук о моркови за манджи в чопъра, ама откакто се счупи си режа на ръка.
А с това малко дете, гледам бързо да изчезвам от кухнята и искам пак да си взема чопър.
Честно казано аз предчочитам такива уреди, "еднодневки" им казвам аз, да взимам от лидл и кауфланд.
Имат си по 3 години гаранция, не те мотаят, когато нещо е за ремонт и често се случва направо да ти върнат парите. Ако нещо не ти допадне си има достатъчно дълъг срок, за да го върнеш.
Къде на друго място ще дам пари за някоя глупост и после ще мога да я върна, ако преценя, че вярно е глупост?
Та, затова вече само от Лидл и Кауфланд такива джажджи.
Май при нас имаше останали от минифурничките от мин. седмица. Питах, ама не видях отзиви, пък искам да взема една за брат ми, за да си претопля боклуците, които си купува от топлите витрини.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 08:59 от Лайка

# 691
  • Варна
Благодаря, Лайка Flowers Hibiscus ще му намеря явно приложението, дано успея да хвана някоя бройка.
А на Бриото тази серия се харесва, нали? Или бъркам нещо...

# 692
  • София
Колко е срокът за връщане на стока?

# 693
  • СОФИЯ
Минах традиционно за мен в ден събота през Кауфланд, не ми е съвсем на близо магазинът. Намерих повечето по списък, които търсех. Пипала от калмари имаше на рибната витрина доволно количество. Взех малко повече, щерката много ги хареса задушени миналия път, а във Фантастико ги пропуснах при предлагането, бяха свършили. Прах за пране Бинго цветно взех 2 х 2 кг. за 6.79 лв. Основно пера с капсулите на Ариел, но за някои ми трябва и прах, течни се отказах да ползвам отдавна.
Дробчетата бяхте коментирали че са кофти. Взех 1 кг със страна на произход Германия, ще ги пробвам. Вероятно този пакет го лъзнах в количката заради доброто ми отношение към немскоговорящите.
Агнешкият дребен замразен джолан обаче е от Великобритания. В понеделник е плануван за задушаване, а не печене, и суров изглежда странно.

# 694
  • София
Тази седмица, нито веднъж не видях тези стойки за растения, а специално гледах всеки път. Вероятно изобщо не са ги заредили...
Скрит текст:

Червени якета имаше и вчера. (К. Банишора)

# 695
Колко е срокът за връщане на стока?
За електроуреди пише,че е 3месеца.

# 696
  • Варна
Тази седмица, нито веднъж не видях тези стойки за растения, а специално гледах всеки път. Вероятно изобщо не са ги заредили...
Скрит текст:

Благодаря за споделеното. И аз харесах стойките, но си мислех, че са свършили, а явно не е така.....

# 697
Хвърлих око на тези тавички, но си мисля че ще издържат толкова колкото и цената им.. Та се пудя някоя от вас дали е купувала

# 698
Взех днес комплекта от прибори, по шест от всеки вид за 20 лв. За цената имат страхотно качество. Не са тенекия. Лъжиците са малко по - плитки от желаното от синковеца и мъжа ми, но съм купила вече дълбоки лъжици на комплекти от по три от друго място. Иначе като знам че три прибора(лъжици или вилици) за 3,50-4,50 лева а тук 24 бройки общо и то с  ножове (ножове те са и по-скъпи) - за 20, 00 комплект смятам че е много добро попадение.

# 699
Лъжиците са малко по - плитки от желаното от синковеца и мъжа ми, но съм купила вече дълбоки лъжици на комплекти от по три от друго място.
Скрит текст:
Ти си моят гуру напоследък. Simple Smile Моля те, сподели къде намери хубави дълбоки лъжици, търся и аз и се изнервям на тия нови "моди" да са плоски като моя сутиен. Rage Благодаря! Simple Smile

# 700
Лъжиците са малко по - плитки от желаното от синковеца и мъжа ми, но съм купила вече дълбоки лъжици на комплекти от по три от друго място.
Скрит текст:
Ти си моят гуру напоследък. Simple Smile Моля те, сподели къде намери хубави дълбоки лъжици, търся и аз и се изнервям на тия нови "моди" да са плоски като моя сутиен. Rage Благодаря! Simple Smile

Дано не е реклама. Лъжиците взех от Джъмбо. Рядко боклучав магазин, но с много добри попадения в посудата. Приборите им са много добри като качество. Имат и засукани модели, но изчистените са перфектни за ежедневието. Продават се на тройки . Една тройка е май 4-5 лева, но си струва.

А за сутиените  - бюстабанлийките трябва да се поддържаме, малцинство сме Simple Smile

# 701
Благодаря много, _re_ge! Наистина не очаквах в този магазин да са. Simple Smile
Мацки, много харесах жилетката от 44 стр. на новата брошура. Heart Eyes Моля ви, ако имате възможност другата седмица, да погледнете дали са къси (до талията) или са си с нормална дължина (по към дупЕто да отиват) и как ви се струват като размери (че започват от 32 и се чудя дали ще са отделно 32, 34, 36 и т.н. или 32-34, после 36-38 и т.н., т.е. две цифри в един номер. Благодаря предварително! Blush (Вероятно няма да успея да отида другата седмица, но ще пратя някого, ако ги похвалите. Simple Smile)
Скрит текст:
_re_ge, отдавна не съм се хилила като загубила връзка с кораба майка. Бюстабанлийки ми е новият любим термин и ще науча всички наоколо на него! Joy Пратих го първо на девойката с "матраците". Joy

# 702
  • Стара Загора
Здравейте! Виното на Сухиндол от брошурата става ли за употреба?

# 703
  • Пловдив
Днес нямаше от Болярските баници.

# 704
  • Пловдив
Виното на Сухиндол от брошурата става ли за употреба?
На мен не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт