КАУФЛАНД - тема 47

• 71 503
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Мили дами, някоя от вас дали вече видя жилетките? Самоцитирам се в скрит текст за тях пак, много ми хареса цветът на снимка, но на живо се чудя как е положението с цвят, размер, дължина, материал... И каквото се сетите още да споделите. Simple Smile
Скрит текст:
Мацки, много харесах жилетката от 44 стр. на новата брошура. Heart Eyes Моля ви, ако имате възможност другата седмица, да погледнете дали са къси (до талията) или са си с нормална дължина (по към дупЕто да отиват) и как ви се струват като размери (че започват от 32 и се чудя дали ще са отделно 32, 34, 36 и т.н. или 32-34, после 36-38 и т.н., т.е. две цифри в един номер. Благодаря предварително! Blush (Вероятно няма да успея да отида другата седмица, но ще пратя някого, ако ги похвалите. Simple Smile)

# 706
  • София
Contempladora Късички са жилетките, до талията. Не погледнах номерацията как точно върви, но във филиала в който ги видях имаше останала само една бройка.

# 707
Благодаря, vanian! Simple Smile

# 708
Аз изобщо не видях жилетки при нас.

# 709
Ходихме до Кауфланд, за да вземем компостер и Тest. Дали може да ми дадете насоки как се използва компостера? Знам, че се слагат органични отпадъци, за да се разпаднат и да образуват тор. Нещо прави ли се с тях преди да се сложат?

# 710
  • София
Може да се направи от плодови и зеленчукови отпадъци, листа, прясно окосена трева, дървесни стърготини, слама. Аз най-често използвам хранителните отпадъци. Най-добре е да го миксираш.

Скрит текст:

Надявам се поста ми да не се окаже реклама на този сайт, но тук е описано доста добре всичко.

# 711
Много благодаря

# 712
Боровинките, които взех в понеделник, са просто отвратителни - кисели, недоузрели. При всички ли са такива?

# 713
Мнение за зехтина, който е на промоция 2 на цената на 1?

# 714
Мнение за зехтина, който е на промоция 2 на цената на 1?
Хубав е.

# 715
  • Варна
Нека честитенето за новия ми тиган започне сега! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 716
  • Варна
Честито Grinning Дълго да го ползваш, малко да готвиш в него, на мъжа ти любим да стане и сутрин да бърза да го хване... (та да ти поднася закуската в леглото Grinning)
Бях питала за тази серия дали е добра, явно е ... Simple Smile

# 717
При нас наредили кърпи и спално бельо Бенетон на нормално високи цени. Да видим дали ще ги разграбят.

# 718
  • Стара Загора
Бях питала за тази серия дали е добра, явно е ... Simple Smile
И мен ме интересува дали са добри.

# 719
Боровинките, които взех в понеделник, са просто отвратителни - кисели, недоузрели. При всички ли са такива?
Късно прочетох това мнение и вчера купих 3 кутийки. Ужасни са! Повече няма да рискувам с боровинки от Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт