КАУФЛАНД - тема 47

• 71 464
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Брадли, ти не си ли карантиниран? Thinking

# 721
Не, не живея със заразените както писах в другата тема.

# 722
  • София
Доста съм разочарована от "моя" филиал, в който промоцията на тези ножове, цяла седмица не влезе в сила.
Скрит текст:
Упорито ги държат на редовна цена. (по етикет) Днес ще проверя цената им на джаджата... дано поне в системата им е отразено, защото искам да си купя намисленото, Пък! Hocho

# 723
Доста съм разочарована от "моя" филиал, в който промоцията на тези ножове, цяла седмица не влезе в сила.
Скрит текст:
Упорито ги държат на редовна цена. (по етикет) Днес ще проверя цената им на джаджата... дано поне в системата им е отразено, защото искам да си купя намисленото, Пък! Hocho
Аз имам универсалния, но не ми харесва, не ми е удобен, а и е като ламаринен.

# 724
  • София
Имам нож за месо и го намирам за много хубав - качествен, остър и удобен, затова исках да взема и друг.
Точно универсален искам... Rolling Eyes Ще преценя на място, ако все пак цената е отразена в системата им. Благодаря за отзива! Flowers Hibiscus

# 725
  • СОФИЯ
За ножовете, в случай че джажата не работи, може директно на касата. Там цената може да излезе промоционалната.

# 726
  • София
Благодаря за съветите, момичета, довечера ще проверя. Simple Smile
Забравих да се похваля, че доживях и аз да спечеля нещо.
Скрит текст:

# 727
Благодаря за съветите, момичета, довечера ще проверя. Simple Smile
Забравих да се похваля, че доживях и аз да спечеля нещо.
Скрит текст:
На мен вчера касиерка ми каза че промоцията е приключила

# 728
  • София
Да, вече май не ги раздават, но печалбите могат да се ползват до 30 юни, ако може да се вярва на написаното в талона.
Довечера и това ще проверя.

# 729
Грил-тигана хубав ли е? На Брио ли беше хвален грил-тиган?

# 730
  • Пловдив
Моят се върти и шава на керамиката ми...не съм хепи, ама...

# 731
  • София
Аз от тези ножове имам нож за белене и нож за обезкостяване и са супер. Дори са ми най-ползваните. Няколко пъти си ги точих и стават като нови. Особенно малкото ми е най-ползвано в кухнята за какво ли не..

# 732
  • Варна
Грил-тигана хубав ли е? На Брио ли беше хвален грил-тиган?

Имам грил тиган на марката, доволна съм. Но не знам дали не са различни видове, серии.

# 733
Имам грил тиган, тиган за палачинки и дълбок тиган на брио, както и два ножа. За цената си са супер.

Преди това имах тигани на  Икеа. Скапаха се много бързо и ги изхвърлих.

# 734
Благодаря на всички за мненията за грил тигана!
И аз имам 2 тигана - един за палачинки и един за всичко, подобни на тези, ама с черни дръжки, не им знам серията. Нямам оплаквания за сега, отскоро са и не се използват често.

Общи условия

Активация на акаунт