От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Всъщност ето какво са дали на сайта си Габиели. Града е Гутвайлер

и на мен ми иска област и град
и на двете места пиша / Гутвайлер / и е нямало проблеми

А къде всъщност се пише Триер?
В стария сайт на Габиели за регион пишеше Rheinland-Pfalz.

# 106
  • Бургас
поръчката от амазон де е получеха за 3 дена, в деня който качиха снимка изписа
Föhren (DE), Delivered.
само малко ме учуди защо не пише Гутвайлер

# 107
  • Стара Загора
Здравейте. Някой получи ли си пратките от Габиели  от курс 398-1? От понеделник е със статус създадена товарителница Спиди, но  и днес няма нищо.

# 108
  • Варна
Аз имам пратки от този курс, но ги взимам от офиса във Варна. Днес ще пристигнат и утре ще ги взема.

# 109
  • Варна
Аз имам пратки от този курс, но ги взимам от офиса във Варна. Днес ще пристигнат и утре ще ги взема.

От утре ли е раздаването за Варна? Аз мислех днес да си я взема.

# 110
  • Варна
Предполагам, че днес също ще могат да се вземат пратките, зависи по кое време ще пристигнат. Аз писах за себе си, че ще ги взема в четвъртък.

# 111
Здравейте. Някой получи ли си пратките от Габиели  от курс 398-1? От понеделник е със статус създадена товарителница Спиди, но  и днес няма нищо.
Аз имам 4 пратки в този курс, но 2 от тях едва вчера късно следобед бяха обработени. Сега получих e-mail, че всичките ще бъдат доставени по Спиди. Така че, предполагам са имали повече пратки и затова са се забавили Simple Smile

# 112
Курс 398-1 ми казаха че днес ще се раздава в Бургас. Много се бавят пратките на Габиели, преди обикновено ги вземах в понеделник следобед, а сега се надяваме на четвъртък. Като има толкова много пратки от Германия да вземат да пуснат два курса на седмица, както беше от Англия, а от Англия да направят един.

# 113
  • Варна

В сайта на Gabieli няма подобна информация. Нистна ли се раздават пратките и  Gabieli  имат проблем със системата си или е само догадка раздаването?

# 114
Нямате ли мейли, дори и в спам. Аз получавам за всеки етап от движението на пратката. Освен това статуса на пратката в профила, беше променен. Предният 398 се раздаде отдавна, за този 398-1 пише, че разпределението е приключило, значи би трябвало да раздават.

# 115
Още вчера си взех пратките от 398-1. За Пловдив обаче.

# 116
  • Варна
Да, преди минути получих имейл, че раздаването започва от днес. Благодаря

# 117
  • Варна

В сайта на Gabieli няма подобна информация. Нистна ли се раздават пратките и  Gabieli  имат проблем със системата си или е само догадка раздаването?

Да, раздават се, получих имейл.

# 118
country
Germany

Surname
Chervena schapchica

Street and house number
Werkstraße 5, Id 1234

place
Trier

Postcode
54317

Така попълних в ebay.de адрес за доставка. Пратката пътува с курса от 07.02.2021 г. Само това, че пристига на 15.02.2021 не ми харесва. На Габко видях, че камионите идават до Бг по- бързо. Следващата поръчка ще е до техният офис за да сравня за колко време ще си получа пратката.

# 119
  • Варна
Габиели с нови цени:
Практиката за таксуване на всеки стартиращ килограм ще важи и за Германия от 01/03/2021

Общи условия

Активация на акаунт