От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 60 095
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
До името.
Например Didi Bidi ID 12345

# 256
  • Варна
хъх ми то хубаво ама има валидация, която не ми позволява да слагам цифри в полето за имена...

# 257
  • Варна
хъх ми то хубаво ама има валидация, която не ми позволява да слагам цифри в полето за имена...
След адреса си изпиши ID номера

# 258
Може да ги въведете ако има Address line 2 или в полето Company name пак заедно с вашите имена.

# 259
  • Бургас
info@gabieli.com
info@uktobg.com

аз им пиша на меил

# 260
  • София
Някой да е получил пратка от курс 399 на Габиели в София? Нямам имейл, а втори ден пратката ми  е със статут на път за София.

# 261
Някой да е получил пратка от курс 399 на Габиели в София? Нямам имейл, а втори ден пратката ми  е със статут на път за София.
Да, аз получих. След два настоятелни имейла.
Камионът беше пристигнал в Пловдив на 10 или 11 март. От четвъртък пратката ми е с товарителница, в петък беше със статут "доставена", но всъщност я предадоха на куриер в понеделник следобяд. Пишете им и настоявайте. Това е безобразие!

# 262
Винаги ggbg. Много съм доволна.

# 263
  • София
С GGBG за колко време пратките пристигат до БГ (София) ? Според информацията на сайта им - за около 5 дни. Наистина ли са толкова бързи?

# 264
Последната ми пратка пристигна на 10и в складът им, курсът беше на 12и и пристигна в София на 15и.

# 265
Здравейте.
Искам да върна пратка поръчана до адреса на Габко в Германия.
На формуляра за връщане има данни за адрес. Кой адрес да изпиша при положение, че ще връщам от България?
Магазина е bike24.de

# 266
Здравейте, за първи път пуснах поръчка до Габиели. Щом си получих тракиг номера регистрирах поръчката в сайта им. Dhl ми дават, че вчера е доставена, обаче в сайта на Габиели стои на очакване, а и мейл не получавам, а уж на сайта пише как като си регистрираме поръчките и ще си ги проследяваме. Който има опит с тях, май не са много редовни в ъпдейта?
Аз ползвам симпли шопинг от години и в рамките на деня има снимка на пратката. Съответно сега се притеснявам дали е доставена на правилното място пратката както ми е и първа...

# 267
  • Варна
Здравейте, за първи път пуснах поръчка до Габиели. Щом си получих тракиг номера регистрирах поръчката в сайта им. Dhl ми дават, че вчера е доставена, обаче в сайта на Габиели стои на очакване, а и мейл не получавам, а уж на сайта пише как като си регистрираме поръчките и ще си ги проследяваме. Който има опит с тях, май не са много редовни в ъпдейта?
Аз ползвам симпли шопинг от години и в рамките на деня има снимка на пратката. Съответно сега се притеснявам дали е доставена на правилното място пратката както ми е и първа...

Не се тревожете излишно,ако е с ИД номер,днес ще я отразят.ОТ 7 години пазарувам редовно с тях,нямам не получена или загубена пратка.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 08:41 от dontcheva1973

# 268
Здравейте!
Опитах се да намеря информация, но не откривам. Въпросът ми е за колко дни приблизително от датата на постъпване на пратка в офис Пловдив ще пристигне дадена пратка до офис в Бургас?

# 269
  • Бургас
Онзи ден се получи една пратка на адреса на Габиели и си е дадено кой се е подписал, имам потвърждение в сайта. Но вчерашната пратка, доставена в ранния следобед е "Parcel was handed to a receptionist. Received by or left at: Edocks." и потвърждение нямам. Дали е на правилното място?

ПП - Редактирам се - на правилното място е явно, защото преди малко се отрази в системата и получих мейл Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 10:41 от bradata

Общи условия

Активация на акаунт