От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Някакво известие за курс 414 на Габиели? Мисля че вчера трябваше да пристигне. Тя тая дата на пристигане равна ли беше на дата на доставяне или като пристигне още няколко дена чакаш да дойде до офис?

# 511
Диди във Варна чакай пратка ден след обявената дата на пристигане.  Поне в началото на месеца така се получи при мен.

# 512
  • Варна
Диди във Варна чакай пратка ден след обявената дата на пристигане.  Поне в началото на месеца така се получи при мен.
Което е днес, но предусещам че няма да е :/

# 513
Някакво известие за курс 414 на Габиели? Мисля че вчера трябваше да пристигне. Тя тая дата на пристигане равна ли беше на дата на доставяне или като пристигне още няколко дена чакаш да дойде до офис?
Моята пратка от този курс е днес в офиса на Спиди.

# 514
И аз имам пратка с този курс, закъснява много вече. Преди малко се обадих в офиса на Габиели и ми потвърдиха, че имали проблем с транспорта от Германия. Стоките от курс 414 от Германия ще пристигнат другата седмица.

# 515
  • Варна
И аз имам пратка с този курс, закъснява много вече. Преди малко се обадих в офиса на Габиели и ми потвърдиха, че имали проблем с транспорта от Германия. Стоките от курс 414 от Германия ще пристигнат другата седмица.
wuuuuuuuuut... т.е направо с 415 ли...И как пратката на дамата горе е в Спиди?

# 516
Да не са разделили курса на две части...едва ли, но за друго не се сещам.

# 517
wuuuuuuuuut... т.е направо с 415 ли...И как пратката на дамата горе е в Спиди?
Дамата по-горе нещо се е объркала. Може би стоката и не е от този курс. Лично говорих с човек от офиса на Габиели и ми потвърди че курса закъснява с една седмица.
Ето това е статуса на моята поръчка с курс 414 от Германия. Вижда се че още пътува и не е в България.

# 518
  • Варна
Дамата по-горе нещо се е объркала. Може би стоката и не е от този курс. Лично говорих с човек от офиса на Габиели и ми потвърди че курса закъснява с една седмица.
Ето това е статуса на моята поръчка с курс 414 от Германия. Вижда се че още пътува и не е в България.

Да и при мен днес е така, а вчера беше "Разпределение в депо". Освен това имах и една за 415-ти и тя изглежда малко странно. В смисъл че аз съм я регистрирала и на моята регистрация пише, че се очаква в офис в Германия (т.е все едно още не е доставена), а отгоре са добавили нов ред с нов номер, без описание на продукт, който пише че е пристигнал и ще пътува с 415. Като отворих, видях снимка на пакета - този е, за който на долния ред пише че се очаква. Няква каша е всичко.

# 519
Не, не сим се объркала. Даже вчера мъжо я взе от Спиди.

Имам пратка и в следващия 415 и при мен я регистрираха наново, а не в моята регистрация.

# 520
Не, не сим се объркала. Даже вчера мъжо я взе от Спиди.

Имам пратка и в следващия 415 и при мен я регистрираха наново, а не в моята регистрация.
Ами освен да са объркали номера на пратки и номера на курсове. Една пратка с курс 414 е дошла, друга със същия курс я няма никаква.

# 521
  • Варна
Писах им и аз да видя кви са тия неща. Казаха ми че 415 и 414 ще пристигнат заедно. Но първия ми мейл беше само "какво става с 414" и те ме питаха за ID, което ме навежда на мисълта, че само някои пратки от 414 са ги забавили.

# 522
  • Бургас
Определено! Днес си взех от Бургас пратка от курс 414, така че явно има и късметлии Wink

# 523
Аз вчера също си взех пратка от този курс в офиса им във Варна. Предишния ден получих @, че пътува за Варна. Очаквах още един @, но после реших да мина направо през офиса.
Само ми направи впечатление, че жената измънка нещо от сорта "да видим дали е пристигнала изобщо" преди да започне да оглежда кашоните и да гледа за името ми.

# 524
Току що си взех половината пратки от курс 414 от Габиели в Пловдив. Камионът е аварирал и товарът е бил разделен на два други камиона. Единият е пристигнал и обработен. Другият днес вече също е тук и предстои да се обработи. За Пловдив се предвижда да се раздава вторник или сряда.

Общи условия

Активация на акаунт