От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
А Амазон Германия правят ли проблем с адреса на ГГБГ?
Че по някое време май бяха започнали да отказват пратки за там, защото било индустриална зона, а не частен адрес.

# 496
  • гр. София
А Амазон Германия правят ли проблем с адреса на ГГБГ?
Че по някое време май бяха започнали да отказват пратки за там, защото било индустриална зона, а не частен адрес.
Не. Аз ги ползвам от години и пазарувам предимно от Амазон.де - никога не съм имала проблем с който и да е техен адрес в Германия. Както и в Англия междувпрочем.

# 497
Благодаря ти, Leila!
Успокои ме, защото бях леко притеснена. Смятам да пусна поръчка още днес за да може да дойде другата седмица (надявам се) Simple Smile

# 498
Другата седмица трудно да дойде.

# 499
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, в най-добрия случай другия петък ще тръгне към БГ и след това вече вторник-сряда има шанс за взимане, ако сте в София.

# 500
Понякога разделят и курса на две, и втората част тръгва по-късно от обявения петък, и съвсем се бави..обяснението им е, че имало много стока, която не се побирала в камиона. ГГБГ това.

# 501
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, последната ми пратка беше така, с друг курс, не в петък. Но при най-добри условия ще тръгне в петък.

# 502
Хазарт си е.
Редно е точно да се знае деня на тръгване, за да може човек да си направи сметките.

# 503
  • София
На Лерон курсовете са всеки петък и пристигат понеделник-вторник.

# 504
На ГГБГ в брой на куриера ли се плаща? Благодаря за отговора

# 505
# 506
Някой ако е получавал ГГБГ доставка в София, би ли казал куриерът след колко дни идва. Пратката е от 11.06 и се чудя дали ще чакам още дълго

# 507
  • софия
Днес ми донесе пратка от последния немски курс.

# 508
Значи техните куриери идват със закъснение така ли?
В смисъл ако бързам и искам да си полупа пратката час по-скоро е добре да избера Еконт, пред техен куриер?

# 509
  • софия
Значи техните куриери идват със закъснение така ли?
В смисъл ако бързам и искам да си полупа пратката час по-скоро е добре да избера Еконт, пред техен куриер?
И с Еконт пишат за закъснения.
Аз лично проблем с това нямам. Първо поръчвам неща, които не бързам да получа и второ винаги съм си получавала нещата с техен куриер до края на седмицата, в която е пристигнал съответният курс. Ако нещо бързам или имат забавяне ходя до офис, но се е случвало броени пъти. Ползвам ггбг от самото начало на появата им. Никога не влизам да следя кое къде е, винаги потвърждавам адрес за доставка, независимо дали го променям или не.

Общи условия

Активация на акаунт