От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Доставят, аз само през Германия поръчвах досега, само че трябва да влезете в de.iherb.com

# 556
Здравейте, опитвам се да въведа немския адрес на GGBG в сайта на iherb, но ми изписва invalid postal code. В сайта на ГГБГ е посочен пощенски код 12681. Имате ли представя какъв може да е проблема?
Аз съм поръчвала iherb до Германия и не съм имала проблем, виж дали нямаш някакъв спейс копиран или пробвай отново.

# 557
  • София
Скрит текст:
Здравейте, опитвам се да въведа немския адрес на GGBG в сайта на iherb, но ми изписва invalid postal code. В сайта на ГГБГ е посочен пощенски код 12681. Имате ли представя какъв може да е проблема?
Аз съм поръчвала iherb до Германия и не съм имала проблем, виж дали нямаш някакъв спейс копиран или пробвай отново.
Нямам скрит спейс.
didi_bidi, благодаря, ще пробвам Flowers Bouquet

# 558
Здравейте,
Имате ли представа дали курс 871 на Ггбг от Берлин е тръгнал на 16.07 ?
При мен статусът седи необновен.

# 559
И при мен стои със статус "Склад Берлин". Обикновено тръгват в петък, възможно е този курс да е разделен на 2 части.

# 560
И при мен стои със статус "Склад Берлин". Обикновено тръгват в петък, възможно е този курс да е разделен на 2 части.

Възможно е, ще следим

# 561
  • Варна
Момичета,курса на Габиели от Германия,който е под номер 420 и е тръгнал на 11.07,не би ли трябвало вече да е в БГ???
Странна дата е изписана за пристигането му,чак 25.07....при положение,че обикновено пътува около една седмица???
....в сайта пише:пътува
...по телефона...днес не ми е ден и не ми вдигат:(

# 562
Курса от 4, който трябваше да е тук на 12 - пристигна на 15, а на 16.07 го раздаваха.
Явно има някакви забавяния по пътищата.

# 563
GGBG са пратили имейл, че има технически проблеми и заради това се е забавил курсът от Германия.

# 564
  • София
В Германия след наводненията, пътищата са изключително натоварени. Има големи задръствания, затова и е нормално да има закъснения при всички превозвачи.

# 565
  • Варна
В Германия след наводненията, пътищата са изключително натоварени. Има големи задръствания, затова и е нормално да има закъснения при всички превозвачи.
Не се сетих за това:(
Жалко за хората,които пострадаха:(
Багодаря!!!

# 566
  • Варна
Вчера взех пратка от 419-ти, който тръгна на 8-ми...

# 567
  • София
Нещо започват да ме дразнят много напоследък. .... Бавят ти курс цяла седмица и тихо мълком сменят дати на следващи курсове, но да известят потребителя по един или друг начин - не.
Охо и не само това, ами за 414 са ми начислили допълнителна такса, вече дължа 4,65лв вместо 3лв. Тия наистина си правят някакъв много сериозен майтап с мен.
Не е само с теб Диди Wink
Досега не съм се оплаквала от Габиели, но днес след като прочетох коментарите в темата влязох на графика на сайта им - и установих че са сменили датата на пристигане на курса. Избрах да ги пратя при тях за да дойдат по бързо, имах опция при приятели които се прибират. Да бях пратила парцалчетата по тях май щяха да пристигнат 5 дни по рано .... губя шанса си за смяна ако се наложи...
Последният път ме таксуваха 5 лв за пратката ( от Германия )  - определено са вдигнати цените.
аз от Ггбг нз по бързи има ли.
 И как става смяната като е доставен до склад на посредник? И колко излиза.  за обувки примерно

# 568
В полето за адрес за доставка кой телефон пишете - на превозвача или личния?

# 569
  • Варна
На превозвача.

Общи условия

Активация на акаунт