От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 468
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Габиели започнаха да добавят такава такса и не е никак изгодно.
Габиели не добавят такава такса, от Германия доставят за 3 лв. на кг както винаги, промяна няма. Цената от Англия се вдигна заради Брекзит.

# 541
  • Sofia
Габиели не добавят такава такса, от Германия доставят за 3 лв. на кг както винаги, промяна няма. Цената от Англия се вдигна заради Брекзит.

На мен ми добавиха 4лв за превоз от Пловдив до София Simple Smile така че поставям пауза

# 542
  • София
Скрит текст:

На мен ми добавиха 4лв за превоз от Пловдив до София Simple Smile така че поставям пауза

Няма такава такса, нещо се бъркате. Вчера си взех от Габиели пратка от UK в склада им в София и платих само 4 лв.

# 543
  • Sofia
Ами последните 3 пратки бяха с тази добавена такса, да не говорим че Еконт не обединяват пратките когато се предвижват от Пловдив към София и просто не си струва да се плащат тези допълнителни суми. Взимането на пратките е от офис на Еконт, не до адрес.  Пратките им от Великобритания, първо се носят в Пловдив и след това към София. И аз виждам една сума за превоз в сметката онлайн (отнасяща сe само за превоза Великобритания - България), но когато се вземат от офиса на Еконт се добавя още една необявена такса за вътрешен превоз. Така че винаги е изненада колко ще е крайната сума. Тази промяна в таксата се случи след януари 2021, до тогава таксуването си беше ок и пратките се обединяваха, сумите бяха ясно изписани в сметката онлайн. Както и да е - ще съм пас с тях за сега.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 10:55 от MiladyZ

# 544
  • София
значи в случая просто плащаш доставка до адрес. с всички превозвачи ще я платиш.
вземай си я от офиса им и няма да плащаш допълнително.

# 545
Едно е да я вземеш от Габиели, друго от Еконт. Нормално да има такса.

# 546
  • Варна
Едно е да я вземеш от Габиели, друго от Еконт. Нормално да има такса.
Разбира се!
Всяка услуга се заплаща!
Абсолютно нормално е!

# 547
Бъдете внимателни -  мои пратки пристигнаха с липсващи неща отвътре - големи разправии с фирмата , докато им докажа ,че при тях е станало , пратките вече ще пътуват 2 седмици до 1 месец , осъзнавам че няма никаква гаранция за защита на моите интереси при транспорта

# 548
  • Sofia
Коя е фирмата?

# 549
Нещо започват да ме дразнят много напоследък. .... Бавят ти курс цяла седмица и тихо мълком сменят дати на следващи курсове, но да известят потребителя по един или друг начин - не.
Охо и не само това, ами за 414 са ми начислили допълнителна такса, вече дължа 4,65лв вместо 3лв. Тия наистина си правят някакъв много сериозен майтап с мен.
Не е само с теб Диди Wink
Досега не съм се оплаквала от Габиели, но днес след като прочетох коментарите в темата влязох на графика на сайта им - и установих че са сменили датата на пристигане на курса. Избрах да ги пратя при тях за да дойдат по бързо, имах опция при приятели които се прибират. Да бях пратила парцалчетата по тях май щяха да пристигнат 5 дни по рано .... губя шанса си за смяна ако се наложи...
Последният път ме таксуваха 5 лв за пратката ( от Германия )  - определено са вдигнати цените.

# 550
  • София
Габиели никога не са били от бързаците. Чакам пратка с Курс: 418 и сега виждам, че закъснява. Скоро имаха проблем, отново с курс от Германия.
Но за вдигане на цени, не съм съгласна. От години цената е 3лв на кг. Не е променяна. Различни са само пратките ни.

# 551
  • София
Здравейте, опитвам се да въведа немския адрес на GGBG в сайта на iherb, но ми изписва invalid postal code. В сайта на ГГБГ е посочен пощенски код 12681. Имате ли представя какъв може да е проблема?

# 552
Ай хърб май не доставят до германия. От темата за аъхърб ми се върти такова нещо...вижте я темата, там на 1 стр.има инфо мисля.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1347853

# 553
  • София
Ай хърб май не доставят до германия. От темата за аъхърб ми се върти такова нещо...вижте я темата, там на 1 стр.има инфо мисля.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1347853

Благодаря, ще пиша там Simple Smile

# 554
  • София
Как да не доставят до Германия. Доставят. Просто някои продукти не са позволени като рибено масло, магнезий ...

Общи условия

Активация на акаунт