Отговори
# 555
  • Пришълец
Nature Earth Africa Tv Сериалчето ни започва в Словения тази сряда, по POP TV, със заглавие ”Когато почука любовта".

Кате, така е, човек през цялото време е в очакване, че нещо лошо ще се случи. Даже знаехме и кой точно ще е момента - непосредствено преди сватбата. А това в известна степен пречи да се насладим изцяло на любовта и красотата...
Мнението ти си е съвсем обективно според мен.

Магия, хареса ми и твоя обстоен анализ. Hug

# 556
Днес изгледахме 27 епизод с буквичките!
През цялото време си мисля за Айдан... за мен тя е много трагичен герой.. остана без 1 дете, мъжа си изгуби и сега и второто си дете! Със сигурност е съсипана и се чувства сякаш е буквално сама в целия свят, изоставена.. Всичко е против нея.. Каква мъка и болка е това да изживяваш... на никой не го пожелавам!
В този ред на мисли, повече от всички и всичко, смятам, че Айдан заслужава приказка с много хубав и щастлив край, все пак малко ли изтърпя, преживя и изгуби!!!

Момента за чеиза, беше супер грозно от страна на Айфер да прати такива грозни неща за Серкан! Тази жена достойнство няма ли? Толкова ли ниско можеш да паднеш, за да изложиш себе си и семейството си?!

Гледах Фифи... ами не й беше времето да си отиде.. Къде остана една такава недоразвита героиня?! Проект ли има, тя ли не иска да участва... И определено няма да е същото, защото вече няма да са 4 приятелки,а 3. Чувствам се така, все едно тя е умряла....Не че видяхме кой знае колко и какво от нея де...

Балджа и Семиха няма да ми липсват , особено първата ...

Епизода не ми беше чак толкова комичен и смешен в интерес на истината. Освен случката с объркването за предложението на работа за Айфер, това беше единственото смешно нещо в целия епизод.

# 557
  • София
Започнах преди малко да гледам 27 епизод с превода. И когато стигнах до разговора между г-жа Семиха и Айдан, относно това, че Еда и Серкан са решили да се женят, ми направиха много силно впечатление едни думи изречени от бабата на Еда. Още тогава е имало подсказка, какво го очаква Серкан, ако не се съобрази с нейното желание...
Тя казва, че ще му отнеме всичко "дори и свободата".
Та се замислям, че по-скоро Серкан ще бъде отвлечен, а няма да катастрофира. Може би ще инсценират катастрофа, за да го мислят за умрял, а всъщност тя ще направи така, че той да не може да сключи брак с Еда, както се закани.

# 558
Честно казано, на мен не ми пречеше това, че знам горе-долу къде ще дойде тъжната и напрегната част, успях да се абстрахирам и да се насладя на радостта и любовта, но да си призная... в момента, в който Серкан отиде при Еда да й каже, че заминава вече се осъзнах, че идва този момент и настроението ми се срина за секунди. Стоях на тръни през цялото време. Чаках я някой да влезе, я някой да звънне, но просто нещо да ни покаже, че лошата новина е дошла. Не се зарадвах толкова на подаръците на Айдан и Айфер за Еда, дори не успях да ги оценя тогава, просто чаках нещо друго. Нито че бабата прехвърли акциите, за да даде на Еда равен старт в брака (така се беше изразила тя самата). Сега вече като гледам финала отново и отново (мазохизъм се наричало това) обръщам внимание на тези детайли, но вчера изобщо. Просто чаках да разбера какво става със Серкан. И сега като се замисля.. толкова съм свикнала да виждам Керем/Серкан, та сега ума ми не побира какво ще стане, просто не знам..
БлагаВест, има логика в думите ти, но не разбирам защо ни подсказаха за амнезия? Или съвсем да ни объркат? Ако е отвлечен е до някаква степен обнадеждаващо (не че е емного хубаво), но поне ще помни Еда и няма да се върне към фабричните настройки. По един или друг начин ще бъде намерен и пак ще ги гледаме влюбени. Всички ще впрегнат общи усилия под натиска на Еда и Айдан и ще се намери. Но от друга страна малко се съмнявам.. в миналия епизод отвличане и в този пак? Ама то отвличането на Еда беше толкова кратко, че може да искат да ни представят по-достойно такова.

# 559
  • Пришълец
Пеперудке, те пак ще са 4 приятелки - Пъръл доста се сближи с момичетата и вероятно ще стане една от тях. Ех, ще ми липсва Фифи, но дано поне е взела със себе си и Ердем. Искам нещо невъзможно, нали Joy

# 560
Пеперудке, те пак ще са 4 приятелки - Пъръл доста се сближи с момичетата и вероятно ще стане една от тях. Ех, ще ми липсва Фифи, но дано поне е взела със себе си и Ердем. Искам нещо невъзможно, нали Joy
Права си , Марги! Bowtie
И аз бих искала да се маха този Ердем. Не мога да го гледам,нито да го търпя и секунда повече.... Отвратителен ми е...Triumph
На хората им е жал, като го гледат и му съчувстват,но на мен ми е отвратителен и искам да минем без него..
Уволниха Балджа,ама Ердем още го държат, въпреки, че немалко грешки допусна и то опасни, големи  и лоши! Rage

# 561
Aaaa, не се знае! Smiley Сега като замине Фифи може Ердем да поиска да я последва и да замине с нея,а тя да се осъзнае, че е лудо влюбена в него и да го приеме. Досегашното и държание да е било защитна реакция или нещо такова, така и двамата ще имат хепи енд,а ние ще се отървем от Ердем. Smiley A e Ердем го държат , защото Енгин му е задължен (на баща му) и като гледам дори и Серкан не може да го уволни, колкото и да се дразни.

# 562
  • Пришълец
Енгин го държи на работа понеже е задължен на бащата на Ердем ако си спомням правилно, но така и не разкриха подробности около това... Във всички случаи вместо забавен ми е досаден, Фифи да го взима със себе си най-добре да го превъзпита и всички ще сме доволни. Joy

# 563
Не съм гледала последните серий
Обаче напускането на актрисата която играе Фифи е правилно остана като един фигурант буквално
Иначе рейтинга за сега е по средата с Сървайвър на главата е повече от ОК

# 564
И аз сега гледам 27 серия, цял ден я гледам де, но едно нещо ми се наби в оЧото.
Когато Айфер разбра, че шекер за шербета - ЙОК, Еда звънна, но телефонът на Серкан - зает. Облече се, отиде в офиса, а нашият - релаксира. А уж имаше толкова работа. Казва на Еда, че релаксира, демек си е ограничил и обаждания, и всичко, но след това телефонът му звъни и той вдига. Какви са тези двойни стандарти и от кога Серкан си изключва телефона, докато релаксирал? От кога започна и да релаксира? На всичкия зор покрай къна и списък, той релаксирал.
На мен глупостите с чеиза ми бяха смешни.
Обаче винаги, когато гледам стара серия, след новата, винаги се забелязват едни малки нещица, на които на първо гледане не сме обърнали внимание, а са били от значение. Както и БлагаВест го каза.

Другото - от екипа не се сбогуваха с Принца, нали? Нямаме официално, както с Формация Студио Балкантон? 😆
Ако е така, то Принца все още може да прави поразии и да пречи.

# 565
Марги, те не разкриха никакви подробности около самия Ердем като цяло май. Просто казаха, че Енгин е задължен на бащата и това, но по какви причини и може ли дълга вече да е "изплатен" не се споменава.. изобщо не разбирам каква е идеята на самия образ? Мисля, мисля и не намирам една причина, поради която да се нуждаем от Ердем.

# 566
  • Пришълец
Магия, безполезен е, лошото е и че Лейля правят на клоун покрай него. Ами не са ми забавни Hands Minus1

# 567
Тя и Лейля е голяма загадка. За нея също нищо не знаем и нищо не се случва около нея. Трябваше да я залюбят с Тахир, има нужда и тя от някакво приключение. Имам чувството, че само не е започнала да спи в офиса, а ми изглежда интересен образ, все пак я видяхме в доста и все различни ситуации, проявявала е характер, помагала е и на Еда, и на Серкан, но до там. Дано видим нещо за нея, поне мъничко. В никакъв случай, обаче, не казвам да изместят фокуса от главните ни герои към второстепенните. Наясно съм, че няма как всеки един образ да бъде развит, но някои го заслужават. Например Лейля, Джерен, Фифи, а те вместо това обръщат внимание на Ердем..

# 568
Именно..
Съгласна съм както с Марго, така и с Магията !
Много по-интересно щеше да е да развият техните истории... Ердем като ще ни го показват толкова много, поне да ни бяха осведомили подробно за неговата история, каква аджеба е тая прословута услуга на баща му, а не да му гледаме безинтересните "мисли,разсъждения и действия". За мен, това си е чиста загуба на екранно време!!! .......
И на мен ми е интересно да науча повече за второстепенните, но без да изместваме фокуса, разбира се. Лейля, Джерен, Сейфи, Енгин...

Единствено за Айдан и Мело стана ясно горе-долу техните истории какви са.

И на мен не ми допада впрочем това да влизат разни герои, и после ги изкарват, без да разкажат нещо за този персонаж... ?! Много въпросителни има висящи, които никога няма да бъдат разрешени.

Допускам, че това нещо се случва, защото паралелно снимат и пишат сценарии за следващия епизод и едва ли имат време да вникнат по - дълбоко в случващото се.  Това си е доста трудоемка работа, особено като знаеш, че отвсякъде те притискат и нямаш никакво време дори да се обърнеш, а какво остава да го измислиш, че и да го напишеш...!

За щастие, ако се абстрахираме от това, сериала е топ !

# 569
Да не вземе да излезе, че Балджа с/или принца са отвлекли Серкан, другия вариант е бабата - тя нали нещо спомена пред Тахир в последната серия - в смисъл, ще оставя Еда малко да се порадва пред сватбата.  А подаръка-акции, бяха обявени като сватбен подарък, като няма сватба - подаръка има ли го?

Аз всъщност влязах да ви поздравя и да видя нещо като втори фраг излязъл ли е, ама като гледам - не.

Мернах, че споменавате Джан Яман - няколко теми назад някой пак беше цитирал изказване на Джан Яман, че обикновено след 30 епизод следвали обрати в сценария.  Разбира се, не че е задължително да става такова нещо, обаче в турските дизита явно има такива особености, колкото и да не ни харесват, пък Джан Яман със сигурност е по-вещ от мене за тия работи.  Е, тука по-рано от 30 серия.

Общи условия

Активация на акаунт