Отговори
# 45
  • Пришълец
Добре звучи, Налбантова Joy Е, как, тръгваме си засрамени естествено, все пак не сме лишени от чувство за благоприличие и няма защо да им светим Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 46
# 47
Добре звучи, Налбантова Joy Е, как, тръгваме си засрамени естествено, все пак не сме лишени от чувство за благоприличие и няма защо да им светим Stuck Out Tongue Closed Eyes

Е, че не сме лишени - не сме. Ама едно от нещата, с които се слави нашата нация, е даването на акъл 😆 Все ще намерим какво да им кажем, докато смесват продуктите. Дали да сложат повече бакпулвер, ванилия... Как да му счука Еда яйцата, дали заедно, дали отделно, пък после и колко време да ги разбива... Сещаш се, нали 😆 А и ако останем, то тогава няма как Серкан да тръгне някъде, защото 240+ глави стоят и гледат и нв биха допуснали кекса да остане недоизпечен 😆😆

# 48
Аз сега го разгадах 😆

👋 - Чао, чао, България!
🚎 - Всички Бг-маммЪрки натоварени на Икарусчето.
🌴 - Минаваме през Мармарис, за по-пряко 😆
🥳 - Парти в Икаруса, винаги има такива при дългите пътувания. Тук показват всипки онези, които искаха да стоят на задните седалки, че нали партито е там 😆
😨 - На някоя булка й е станало лошо от завоите или от купонясването на задните седалки...
❤️ - Пристигнахме в Истанбул-а!
😍 - Всички ние, когато виждаме Ханде и Керем. Дори някоя мадама вече е припаднала от мераци по младоженеца 😆
🧚‍♂️ - Еда, преди да се преоблече с булчинска рокля.
👰 - Еда като булка.
👩‍❤️‍💋‍👨 - Еда и Серкан как се цункат пред огледалото, сладко, сладко.
🚶‍♂️- Тръгваме си от стаята засрамени, защото не искаме да гледаме как се меси кекс 😆

Останалите картинки си ги знаете 😆😆😆
И естествено, че сме ние с рейса. Нали ви казах, че Фокс пратиха официална покана 😆😆
Нужно ли е да казвам, че твоите постове ги чакам с нетърпение и са ми любими? ❤😂 с глас се смеяяяя, но този вариант ми харесва повече от оригиналния 😂❤

# 49
  • Пришълец

Голяма си лудетина, Налбантова, но ти си го знаеш, де Kissing Heart Joy

# 50
Олеле момичета, аз стоя в старата тема и се чудя защо никой не пише Joy Накрая разбрах, че има нещо съмнително и малко по-нагоре намерих линка, не знам как съм го пропуснала. Сигурно пак съм се отнесла някъде Joy Довечера съм на линия!
Пеперудке, съгласна съм по принцип, но програмата, която използвам е подходяща за кратки клипчета (фрагмани, отделни сцени), понеже за целия епизод ще стане много бавно и тегаво. Не знам коя програма се използва за дълги епизоди. Иначе за превода не е проблем, ако имам по-свободно време, за 1-2 дни ще съм готова, ако пак имам натоварена седмица може и 3-4 да станат. Гледах как се прави файл със субтитри, но не знам как се обединяват перманентно. Днес по някое време може да пробвам да създам такъв файл за някоя сцена например.

# 51

Face screaming in fear - Къде е Еда?
Love-you gesture - Намерихме Еда
Face throwing a kiss Еда и Серкан се целуват, радват се че са се намерили
Electric light bulb - Появява се организаторката на сватби с идеите, Айдан и Айфер и те имат идеи
Waving hand - Момчетата заминават на Ергенско парти (Принцът си заминава за Дубай)
Trolleybus - Момичетата отиват и те в Сапанджа
Palm tree - Скрити зад палмата момичетата наблюдават момчетата момчетата
Partying face - Момчетата оценяват миски в конкурс за красота
Fearful face - Момичетата им развалят купона
Heart suit - Сдобряване. Любов в банята
Smiling face with heart-shaped eyes - Влюбени погледи, разходка по мостчето край езерото
Woman fairy - Хамам / баня за Еда и приятелки, ядене на грозде и танци
Woman with veil - Гримове и гласене за сватбата
Couple with heart (woman, man) - моментът преди сватбата - Серкан казва на Еда, че и в следващият си живот пак би се вллюбил в нея и казва, че ще изчезне за малко, и оюе преди да се усети щял да се върне
Person walking - Серкан отива да види какъв е биснес проблема
Thinking face - проблемът се оказва сериозен
Face screaming in fear - Случва се нещо и ние пищим от ужас и пак сме в шок

# 52
Керем е казал, че следващата му роля ще е да бъде... ЕЛЗА. Да, същата Елза, от Замръзналото кралство.... 😆 НЯКОИ ХОРА ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ИЗГЛЕДАТ, не викам пак, само наблягам на това 😆

Казал го е по повод това клипче, дано повечето да го видите 😆
https://twitter.com/Mariana33268237/status/1351523121979924480?s=09

Магийке, Марги, всички сме откачалки, но от различни породи и заради това в тази тема е такова... шантаво и симпатично 😆

# 53
Привет, момичета!
Дойде нашият ден, аз все още се надявам, че все пак ще подпишат документите и ще станат г-н и г-жа Болат, а след това да се случва, каквото ще случва!
Мерси за новата тема 🌹🌺😘

# 54
  • София
Merhaba, момичета! 🍀

Прочетох един коментар в Инстаграм, който много ми хареса: “Казват, че човек не трябва да мисли за края, а за пътя, който ще извърви. Как ще го извърви, с кого, къде ще отиде и какво ще види. За нашия сериал знаем, че краят ще е хубав. Затова се насладете на пътя!” И аз мисля така. Каквото и да се случи довечера, както и да приключи серията, със сватба или не, ще се наслаждавам на историята, на ХанКер / ЕдСер и останалите актьори / герои, докато дойде време за големия, епичен, захаросан и РОЗОВ финал. 💞

Сега ви пожелавам усмихнат ден и до довечера! Часът, поводът и мястото са ясни.

# 55
От Fox

https://www.instagram.com/tv/CKY1L3qjssj/?igshid=1wk6yvprvjxsd

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 15:35 от sani1212

# 56

Wink
https://twitter.com/i/status/1352952792374247425

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 15:48 от mi_si

# 57
# 58
Въпрос:
Да ви е попадала информация, че човек от борда на директорите на Фокс е казал, че ако соц. рейтинг мине 500 000 тази вечер (никой досега не е постигал такъв резултат), за Sen Çal Kapımı отпада факторът - традиционен рейтинг, от който зависят сериалите  в Турция. И сериалът ще си приключи, когато решат продуцентите, Фокс им дават пълен картбланш.
Това е от миналата седмица

Sparkling Heart

# 59
Как да допринесем за този 500к+ рейтинг? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт