Отговори
# 105
  • Плевен / София
Да ви подгрея с любимото си хоро...Много бързо пуснаха реклами....

https://www.youtube.com/watch?v=-MoykG5sMjo

# 106
  • София
Готови ли сте, прекрасници? Започнаха по програма - 2-3 минути от 27 епизод е реклами! За тези, които още не са нахранили домашните, имате около час време! Ентусиазмът в социалните мрежи е на max, настроението в нашата тема е розово, очилата също, и виното е розово с отенък към червено (при някои от вас може и да е бяло, няма да поставяме ограничения!). Приятно гледане на всички, включително и на новите момичета в темата и да си пожелаем един страхотен, красив, романтичен и магнетичен епизод! hopexx, вратата на нашата тема е широко отворена, трябва само да почукат желаещите (в смисъл, да се престрашат да пишат в темата!) и са добре дошли! Gift Heart

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 19:17 от nrgmama

# 107
  • Плевен / София
Като подпием след "да" -то на Еда...надявам се да го чуем...ще играем това хоро....

https://www.youtube.com/watch?v=GU4DZNGo_BY

# 108
  • София
Хоуп, добре дошла в групата на ХанКер. Всеки нов член се посреща с цвете. 
А ти бързо обличай официалният тоалет за предстоящата сватба. Нищо, че може и да се отложи, за всеки случай да си готова...

# 109
Над 250 000 туита засега Wink

# 110
Ама носът му как е заровен в лицето й. Боже, боже, какви всеотдайни приятели имало на този свят, които дават мило и драго да тренират и презаснемат целувки, целувки, целувки иии казах ли целувки? 😆
Все едно й е захапал устната и си я държи с неговите като собственост...
Вярно, че ни се виждат нещата, както ни се искат, но какво да се прави.
Щом се обичат младите, нека са си приятелчета 😏

mi_si, е, значи сме преплували половината.. Колко му е още толкова и - та-дааа 😆

# 111
Керем и Ханде пушачи ли са?

# 112
Налбантова, ние още загряваме Stuck Out Tongue Winking Eye
Да му мислят Фокс, обещали са .... Sunglasses ... а целта е все по-близо
Към 19.15 ч (бг.време)

+Португалия

# 113
  • Плевен / София
Серкан се подготвя за соленото кафе...какво не прави любовта.....То който не сте се сетили, той не ги прекъсна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
Привет! Hug

Присъединявам се към групичката и новата тема! Много хубава е станала, както винаги! Heart EyesFlowers Cherry Blossom
Пожелавам ни да се насладим на тази серия, защото ще хвърчат искри от любов и романтика. Нека да не се тревожим за рейтинга, а просто да се радваме на Еда и Серкан, и тяхната любов + много щури, забавни моменти с приятелите им.  Heart

P.S. - Надявам се да избухнем с tweets Sunglasses и да покажем как се прави на комшиите TrollfaceTwo HeartsHeart Exl Отиваме на сватбаааа CupidCupidHeartbeatHeartbeatHeartbeatYellow HeartKiss

# 115
А обещанието официално ли е, не разбрах?
П.п. Гости, циганско ми е сред любимите, аз съм запалена по народни танци

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 19:32 от Есенна магия*

# 116
  • Пришълец

Нинче, и ти ли най-отзад на хорото, мен също не ме бива много Stuck Out Tongue Winking Eye

Хоуп, добре дошла и от мен. Надявам се, че ще ти е приятно в нашата компания Smile

# 117
Здравейте момичета,
Диди, благодаря за новата тема.
Hope, добре дошла.
Вече сме втори в света:

Желая ви един много красив епизод.

# 118
  • София
Мен хич ме няма в хората, но ще съм с дълга рокля и няма да личи какво правят крачетата ми. 😅😅 На физиономия и “ииихууу” ще го докарвам. 🤪

# 119
По принцип - Да. Затова е тази мобилизация на всички фенове по цял свят, за достигане на 500 000, защото тава е целта, която гарантира сигурност, независеща от кефа на турския зрител. Ако ги минем не ми се вярва да се отметнат....
А обещанието официално ли е, не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт