Отговори
# 570
Мисля, че разсъжденията ви за Семиха ханъм са абсолютно логични. Едва ли тя ще си тръгне просто така: едно писмо с "на, ти, акциите".  Нито и е в стила, нито в манталитета, който демонстрира, да се оттегли така, тихомълком, по английски...Дори да не я видим повече, това не значи, че нейният дух няма да витае в сериала. Само си помислете колко време говорихме за нея преди да се появи физически, а фактически отдавна беше "на терен".  Затова мисля, че сте прави. Нейната роля в бъдещите събития не е приключила....
А толкова искахме Еда да има баба, която я обича, баба, която обича това, което Еда обича и баба, която я закриля....
Ама, живот...

# 571
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Hug

Gift Heart

# 572
Добро утро, мили момичета! 🧡

Пожелавам ви в този студен и мрачен ден усмивките да не слизат от лицата ви и обич да изпълва сърцата ви! 🧡

# 573
Добро утро!

# 574
mi_si, има ли снимки на Керем от сета на следващите епизоди? 💔
И аз споделям два много тъжни и много красиви клипа. 🤍

Още ме боли сърцето като гледам финалните сцени на епизода от събота..

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 08:39 от Есенна магия*

# 575
Магийке, може да броиш като снимка от сета тази, на която Керем беше с още 2ма и фотоапарата. Има каравани зад тях.
На Ханде снимките също са от гориста местност, демек някъде в гората снимат пак.
Така е поне по моята логика 😆

# 576
Магийке, само тези две снимки са пуснали като нови от 29 еп. със Серкан

За снимката от вчера, не знам дали е Керем или Серкан. Официално на сета е била Ханде. Нашият като "приятел" или ГГ е бил там ще разберем в събота Wink

# 577
Добри утро ,момичета ☕
    Гледам клипчетата и ми се пълнят очите , стяга ме и гърлото и си мисля "каква любов имало " и се усмихвам ли ,усмихвам 🤍
    Спокойноо,знам ,че е само на филм 😆 ,но обожавам такива филми ,които ме объркват емоционално .

# 578
  • София
Гюнайдън, къзлар! 🍀

Днес се присетих отново и ще пиша по темата. От известно време няколко момичета ми се губят и ми липсват коментарите им. Това са neorum, blue, druon, MegiTeo, mikipoli и Ели-mama. Да знаете, че доста отсъствия сте натрупали и не знам дали ще завършите срока. Донесете извинителни бележки от личната, пък ще видим. 😉 Шегата настрана, надявам се всичко е наред с вас и просто сте заети с ваши си неща, затова така ви няма. Очаквам с нетърпение да се завърнете и да ни оставите някой хубав коментар. 💞

Останалите... вие си знаете - удоволствие е да пия сутрешното си кафе с вас. Превърна ми се в традиция. 🤩 Ето ви и две красоти с пожелание за усмихнат ден и прекрасна седмица!

# 579
Ало , сценаристките Hug , много сте задълбали .Баба Семиха си даде акциите и приключи . Просто Една вече е съсобственик и започва нова история . Със Сеймен какво сбогуване , той имаше 10 реплики Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще видим какво ще се случи в събота в сезон 2 на вратата Grinning
Лека седмица Heart Eyes

# 580
А това смята ли се за край на сезон 1 или просто на нас така ни се струва и звучи добре? Защото наистина беше идеален завършек на сезон, но май комшиите не разграничават сезон от сезон, а всичко си върви едно след друго.

# 581
  • София
Гледам клипчетата, които Диди и Магия са споделили, и се чудя - ама това нашият сериал ли е? Нашите Серкан и Еда? Явно епизодите наистина са чудесно балансирани, защото толкова силни и контрастни емоции не съм усетила, гледайки ги. Въпреки че действието е съсредоточено върху ГГ и 80% от сцените са с тях, което много ми харесва. Мисля си... такава любов забравя ли се?? Не. Олмаз! Може да не ни харесват, защото сме модерен ромком, нетипично дизи, липсват интриги и свади в махалата, но едно не може да се отрече - двойка като Серкан и Еда (Ханде и Керем) досега не е имало. И който каже друго, грях му на душата! Да, знам, че вкусът е субективно нещо, но тук, в този случай, две истини няма. Не вкус трябва да ти липсва, сърце трябва да нямаш, сляп и глух да си, за да не те докоснат тези двамата. Ще ме извиняват специалистите и разбирачите на дизита и екранни двойки. Ай, със здраве! 🤘🏼

# 582
Мен не ме оставя мисълта, че Семиха е замесена в изчезването на Серкан. Но някак си не искам да го вярвам. Не мисля, че е толкова лоша. Все пак не е убила Алптекин... ама и за него не е ясно къде е.
И по-лошото е, че всички ще смятат Серкан за мъртъв.

Но не си представям епизод без Серкан. Т.е. дори по-голямата част от 29 епизод да е без Серкан - накрая ще го видим къде е или ще се завърне и появата му ще изненада всички.

Извадих реплите на Семиха от епизодите:

еп.24
Серкан: Дойде тук, накрая си показа лицето. И ще ми отмъщава заради баща ми. Ще иска да ме фалира, да ни раздели, да ни съсипе живота.
Еда: Ще ни причини същото, което направи с родителите ми, Серкан.
Семиха: Нищо не знаеш. Ако знаеше, нямаше да стоип и минута под покрива на този холдинг.
Еда: Ти си човекът, който разруши семейството ми. Унищожи живота на родителите ми.
Семиха: Не аз, а този холдинг разруши живота им. Но не искаш да разбереш, нали? Серкан Болат. Човекът, който дотолкова те е заслепил, нали? Съдбата на тази фирма, на Серкан Болат и семейството му, са в твоите ръце. Ако построиш бъдещето си с този, когото аз смятам за достоен за теб, повярвай ми, ще предам всичките си акции и ще си отида. Но, ако кажеш, че ще продължиш този път със Серкан... Освен това този разговор ще си остане между нас. Чу ли ме? В противен случай, ще съм принудена да накажа много лошо Серкан, имай предвид.
Семиха: Не ми харесва това, че работиш за други, и по-специално за Болат. Половината от тази фирма е твоя. Когато имаш възможност трябва да я използваш. Виж всичките ми пари са твои. Купих половината от фирмата с едно движение на ръката. Помисли за останалото.
Еда: Какво направи с Алптекин Болат? И двете знаем, че си дошла тук, за да отмъстиш на семейство Болат. Заплаши ли го? Опря пистолет в главата му? Къде изпрати човека?
Семиха: Не си губя времето с такива прости неща.
Семиха: Имам много хубави планове за теб. Виж, ако забележа,че имаш връзка със Серкан Болат, то ще стоваря тази компания върху главите на семейство Болат. И Майка му, и той самият и холдингът няма да успеят да се измъкнат от развалините. Ще съсипя името им, компанията им, всичко! И то за една нощ! Airplane

Еп.25
Семиха: Ще направя всичко по силите си, Серкан да остане по-дълго в затвора. Сложи край на тази връзка. Но ако кажеш, че ще продължиш по този начин. Виж, тогава се страхувай от мен. Прекрасно знаеш защо го правя. Това семейсто стана причина за смъртта на сина ми и твоите родители.
Еда: Серкан няма никаква вина за случилото се. Бил е малко дете като мен.
Семиха: Дете. А сега е станал голям мъж,управлява фирмата на баща си. И с гордост носи фамилията Болат. Това семейство е завинаги виновно в очите ми. Не трябва да се гради семейство върху нещастие. Ще имаме възможност да се опознаем една друга. Но Серкан няма да има тази възможност. Aкo не сложиш край на тази връзка, ще направя всичко възможно да унищожа Серкан.
Семиха: Виж, Алптекин Болат е арестуван на Бахамите по време на почивка. Хванат в хотелската стая с фалшиви пари. Казвам ти го, за да разбереш колко добри връзки имам. Не упорствай, прекрати тази връзка. В противен случай ще довърша Серкан и семейството му. Знай това.

eп. 26
Балджа: На всички им е интересно дали ще намерите голям клиент, г-жо Семиха.
Семиха: Чудесно, нека се вълнуват. Балджа, знаеш ли колко такива фирми съм управлявала? Не се притеснявай, ще направя своя ход.
Семиха: Тогава побързай със Серкан. Еда трябва да разбере, че е загубила Серкан.
Балджа: Добре, ако Серкан не се откаже от Еда?
Семиха: Тази работа е за мен.
Семиха: Еда, и двете знаем, че имаш слабост към Серкан. Дано не ме разочароваш.

Еп. 27
Семиха: Те решиха да се оженят. Но, разбира се, това не значи, че ще се оженят. Ще бъда търпелива и няма да се предам. Няма да се откажа от борбата си. Мисля, че трябва да променим стратегията си.
Айдан: Серкан, виж баща ти го няма. Ако и на теб ти се случи нещо? Какво да правя тогава?
Семиха на Айдан: Не мислиш, че ще забравя факта, че семейството ти е виновно за смъртта на родителите на Еда. Аз съм против тази сватба. Серкан е част от това тъмно семейство. Слушай ме внимателно г--жо Айдан, ако тази сватба се състои, ще взема на Серкан всичко, което обича и за свободата се отнася.
Семиха на Айфер: Направи всичко по силите си, но спри тази сватба. Правим го за нейно добро. За да попречим на лошите дни , които я чакат в бъдеще.
Семиха на Балджа: Дoри да се оженят, ние няма да се откажем.Имам много хубави планове за тях.

Eп.28
Тахир, след като Семиха би шута на принц Сеймен: Какво ще правите сега?
Семиха: Има само едно нещо, което мога да направя.
След това Семиха каза на Еда, че повече няма да й се бърка в живота.

Тахир пита: Какво мога да направя сега.
Семиха: Да ги оставим да се порадват на предсватбените вълнения. А междувременно, аз ще подготвя нещата. Тахир, ще го направя, такова нещо ще направя, че всичко в този холдинг ще се промени.

В сватбения ден, в момента, когато Джерен спомена, че самолетът на Серкан е излетял, Сейфе донесе писмото от бабата.

Писмото на Семиха: Дъще, не можах да дойда на сватбата ти. Също така както не можах да присъствам на други важнои дни за теб. Но и тогава и сега, сърцето ми е винаги с теб и винаги ще бъде. Всичко, което направих за теб е за твое добро. А сега, има едно нещо, с което мога да те направя щастлива. Със сватбения си подарък ти давам равни права в брака. Ти си единствената ми внучка. Част от душата ми. Не забравяй, че те обичам много.
Еда: Тя ми е прехвърлила дяловете си в компанията.
Айфер: За пръв път прави нещо смислено.

Еп. 29 фрагмент 1:
Еда: Докато Серкан го няма се опитвам поне името му да живее.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 10:57 от kukli4ka456

# 583
Здравейте, момичета!❤

Страхотни мнения, видеа и снимки! Моето мнение за 28-ми епизод ще е кратко. Много ми хареса, имахме от всичко и беше невероятно поднесено! Финала разбира се ме натъжи, особено кагато Еда си спомняше, какво й каза Серкан преди да тръгне. Още ми е тъжно, кагато се сетя за финала.🥺
Фрагманът е меланхоличен. Както мислим, някои от нас, Серкан няма да се е появил и само Еда и Айдан ще вярват, че е жив и ще се върне. Аз мисля, че наистина може да имаме кратък скок във времето, но дано да ни покажат какво е станало със Серкан.
Дано втори фраг да не е тъжен и да има лъч светлина.

Някои неща не се променят!😁

# 584
Да споделя няколко от конспиративните теории на испанките: Simple Smile
* "Ще има скок от 1 година. Еда ще работи във фирмата и ще има дъщеричка (затова Гамзе беше вчера на сета -  ще ползват Мави, хем заради COVID, хем детето познава лeля си и Керем). Серкан ще има амнезия и ще е сгоден за някоя. Те затова тая седмица много не пущат сторита и снимки от сета, за да не се усетим."
* "Нали сме модерен сериал, самолетът ще е отвлечен от извънземни"
* "Бабата го е похитила"
* "Самолетът е паднал, но Серкан се е измъкнал. Действието се развива в планините и ще му трябват 2-3 седмици за да се прибере, но ще има амнезия и няма да помни Еда"

Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1353628014882521088

Общи условия

Активация на акаунт