Анкета: Бременност и раждане - има ли хора без проблеми?

• 5 537
  • 82
  •   1
Отговори
# 30
Първата ми бременност беше планирана, забременях веднага, до деветия месец всичко беше много добре. В деветия месец получих прееклампсия (високо кръвно) и по време на раждането имах проблеми - с детето всичко беше наред, лесно се роди и всичко беше като по учебник до момента, в който започнаха да ме шият - получих кръвоизлив заради кръвното (прееклампсията), но... Слава Богу, размина ми се (благодаря и на д-р Ненов и екипа в "Шейново"). С втората бременност всичко беше добре, раждането леко, възстановяването също - само един "проблем" - беше непланирана, т.е. изненада ни "от засада". Но така стана по-добре, защото ако трябваше да чакам удобния момент за второ дете, то той още не е дошъл, а междувременно детенцето ми порасна.

# 31
  • София
Анкетата не е много коректна според мен, не мога да се впиша в нито един от отговорите.
Проблеми със зачеването и бременността нямах, но пък имах проблеми с раждането.

# 32
Та се зачудих - какъв ли е процентът на тези, които не са имали никакви проблеми в това отношение - планирали са да имат бебе, направили са го от раз, изкарали са лека бременност и леко раждане?   newsm78 newsm78 newsm78

аз съм такава щастливка! Peace
планирахме го - стана от раз
лека бременност
лесно раждане

# 33
  • София
Писах, че не съм имала проблеми. И двата пъти забременях след стимулация с Клостилбегит, но пък веднага. Имах контракции и през двете бременности, при втората си почивах на легло няколко седмици, но не на строг режим. Ражданията ми бяха нормални. .........Не мисля, че съм имала истински проблеми Simple Smile

# 34
С първото бебе-поискахме го, направихме го от раз, изкарах една невероятно лека бременност-нямаше гадене, нямаше неразположения, родих нормално,бебето ми беше здраво, не плачеше-само спеше и ядеше...какво повече да искам? Hug
С второто-поискахме го , но се потрудихме повечко докато стане.За сега всичко е наред, но си имам класическите неразположения.

# 35
Не, никакви сериозни проблеми. Зачеването и двата пъти беше от раз и предвидено, първата бременност лека(макар и с повечко кг), втората - засега също лека, дано да продължи да е такава Peace

# 36
  • До хладилника, който обичам
Не, никакви.
Зачеването беше планувано, от втория път се получи.
Раждането - нормално, спокойно и много положително.

# 37
Планирахме бебе.
Забременях от раз.
Откриха ми миома.
Имах изключително лека бременност, без никакви физически неразположения.
Преносих 3 дни (което считам за нормално).
Раждането завърши със секцио, бебето не успя да си намести главата.

# 38
Две планирани бременности, обичайните неразположения по време на, нормални раждания без усложнения, двама прекрасни синове, да са ми живи и здрави Laughing

# 39
Аз още от първия път в който не сме се пазили забременях.Изкарах много лека бременност.Всеки месец ,включително и в деветия минавах пътя София - Варна без никакъв проблем.Даже докторите последните три пъти ми се караха.Родих на датата много лесно и бързо.Вторият път забременях още на втория месец.Имах си екстри като гадене и повръщане, после прокървих в 12г.с. и всичко приключи.Всяка бременност е различна.

# 40
Не ,никакви .И двете желани бременности с леки раждания .

# 41
Забременях на 4 месец от когато започнахме да правим бебе, бременността ми мина леко/само имах една бъбречна криза/, раждането безпроблемно Peace

# 42
Планиахме го малко по-късно но много го искаме и двамата с таткото и забременях без проблем изкарах лека бременност без особенни проблеми като исключим нормалното за в началото гадене и някои болежки в края на бремеността дано и раждането е леко и безпроблемнно и с таткото да се радваме на здраво послушно и щастливо дете  Praynig  Praynig  Praynig

# 43
забременях след 3 години опити, бременността ми мина много леко, раждането приключи със спешно секцио

# 44
и аз имам наблюдения, че почти всичките ми познати са имали проблеми около забременяването, бременността или раждането.
        при мен зачеването стана непредвидено, но не и неочаквано.
през бременността имах проблем в 8-я месец - контракции и разкритие, които слава на Бога бързо овладяхме!!!
  раждането бе невероятно!!! Бързо, лесно и почти без болка

Искам пак да изживея тези моменти!
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт