Паническо разстройство - 48

• 46 007
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
Чак сега успях да вляза и да прочета всичко.. Да, Георги, предполагам че в СРДЧ... Ходих на гастроентеролог и тя не видя нищо-каза всички органи са топ. Според нея е заради начина ми на хранене-само пълнозърнести, зеленчуци, месо, ядки, без, захар и бързи ВХ...
Та четох че колагена бил добре и за червата. Аз все пак съм и с автоимунно, за което се предполага, че причината е в червата...

# 451
Здравейте
От 1 седмица ми се наруши съня,събуждам се по веднъж на вечерта различно и ставам и се укокрвам а пък ми се спи и пускам ТВ играя на игра на телефона и чакам да отмине и да спя(и тревожност и ПА съм имала и АД съм пила но от  доста време нищо не пия)дали не отключвам пак тея тъпотии,пих едно мента глог ама дали ще има ефект не зная.На вас случва ли се?

# 452
  • София
Здравейте
От 1 седмица ми се наруши съня,събуждам се по веднъж на вечерта различно и ставам и се укокрвам а пък ми се спи и пускам ТВ играя на игра на телефона и чакам да отмине и да спя(и тревожност и ПА съм имала и АД съм пила но от  доста време нищо не пия)дали не отключвам пак тея тъпотии,пих едно мента глог ама дали ще има ефект не зная.На вас случва ли се?

Аз съм така от една-две  седмици, будя се по  поне 7-8 пъти. Даже една нощ имах чуватвото, че съм спала на пресекулки. На мен лично чай от мачина ми действа много по-добре от мента и глог.

# 453
Депресивно ми изглежда да е , а и е нормално, такъв сезон започва.

# 454
На мен алората ми действа добре за спането. По три на ден си пия и спя добре. Ама още съм стегнат като гипс, не мога да хапна дори спокойно, челюста ми притреперва и това ме влудява допълнително.
Вчера д ообяд бях в супер настроение, и супер спокоен сякаш ми се бяха отпушили всички чакри, и следобяд Unamused

# 455
Отдавна не съм писала след като кардиолога установи,че нищо ми няма само по висок пулс за известно време се бях успокоява.Но от 10 дни не спя добре,всичко ме дразни ,само съм нервна,цялото тяло ме болеше,в даден момент съм добре а в следващият треперя,потя се ,въздух не ми стига.Днес ходих на невролог и той ми изписа тритико за вечерта и клонарекс за през деня  първо 2 по половинка,ако не ми действа половинка сутрин и 1 таблетка вечер тритикото по 1/3 вечер.Моля за помощ някой пил ли ги е тритикото и клонарекс моля споделете.

# 456
Психиатъра ми исписа - Ремирта 30мг и Fluanxol 0,5мг, мнения?

# 457
Тритикото, като всеки препарат, на едни понася, на други- не. Аз нямам добро мнение за него.

ROPH, флуанксолът успокоява, но трудно се спира. Пий го 2-3 м. и попитай лекаря за спиране.

# 458
Тя ми каза че лечението може би ще ми е 6 месеца, и ми каза че не иска да ми исписва тежки лекарства, за да не стана наркоман...

# 459
Флуанксол е мн хубав препарат, мен мн бързо ме вдигна. Сега го пия 1/2 и едно есобел.
Тритико пие свекъра за такива тревожности с тремор. В началото ще ти се мотат краката от него, но се свиква.

# 460
Преди една седмица преживях някакъв нервен срив, може би, не знам. Първите дни се чувствах ужасно, сега съм по-добре от тогава, но нещо не може да ми се намести мозъкът, да е в спокойно състояние. Не съм нервен, но се плаша да не си остане така. Помагайте

# 461
Няма да си остане така, но ще мине време. Подпуквам валериан, мента, глог, но редовно и в по-големи дози.

# 462
Здравейте,
Може ли при прием на Тритико и Золофт да се консумира алкохол? И двете са в минимална доза 25 мг, но все пак се притеснявам, че може да получа сърцебиене или да ми прилошее 😔 а обичам да пия

# 463
Здравейте

Аз съм така от една-две  седмици, будя се по  поне 7-8 пъти. Даже една нощ имах чуватвото, че съм спала на пресекулки. На мен лично чай от мачина ми действа много по-добре от мента и глог.
Вечер ли го пиете?Аз започнах вечер да пия мента глог,снощи спах,то не че хапчето чак толкова ми е помогнало колкото че се пренастройвам че е то.

# 464
Здравейте,
Може ли при прием на Тритико и Золофт да се консумира алкохол? И двете са в минимална доза 25 мг, но все пак се притеснявам, че може да получа сърцебиене или да ми прилошее 😔 а обичам да пия
За моженето - може. Но дали е добре... Е не е! Черния дроб се товари много, отделно ще скача и пулса. Много е просто - няма да пиеш.

ROPH, добра класическа комбинация - АД с антипсихотик. Ще се оправиш бързо от това. После ще ти е гадно ако ги спираш, ама може и да не ги спираш. В крайна сметка рано или късно пак ще се върнеш към АД.

Общи условия

Активация на акаунт