Паническо разстройство - 48

• 46 005
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
Мойто си прескача така или иначе, гадост са екстрасистолите Grin

# 481
bear999, вече си мисля, че изобщо не са ми трябвали хапчета. Че повече са ми навредили. Ако бях със стария си мозък, със сегашните ми знания, щях да спортувам много, много усилено. И никакви хапчета.

# 482
Спирам ад, нормално ли е да ми е странно в главата ? На половинки е, не е спрян напълно.

И аз бих искала скоро да ги спирам, все още няма 6 месеца, но вече не ми действат особено, а още не се чувствам добре. Когато ходих на кардиолог му споделих че преди няколко години съм пила деанксит за паник атаките и така са спрели и той каза, че ще е най-добре да спирам Тритикото и Золофта и да мина на деанксит. Мен обаче много ме е страх от процеса на отменяне, че като ги почвах страничните ефекти бяха пълен ад, чак ходих до спешното, тресейки се, въпреки че дозата ми е много малка - 25 мг. Казаха ми, че 2 седмици ще го пия през ден и после спирам изцяло. Много ме е страх от промени понеже и сега всеки ден ми стяга на гърдите.
ПП: На някой друг днес прескача ли му сърцето? Майка ми каза че били магнитни бури но знам ли😣
Здравейте и аз от вчера нещо започнах да се филмирам. Пия бета блокери, а пак усетих сърцето. И веднага страха дойде, а съм накрая на шестия месец с депресантите. Дали ще ги спра, незнам, каквото каже доктора. Всичко си е в главата ми, за филмирането говоря, много бързо се плаша, видиш ли ще умра. И после си казвам, колко по-лоши неща има от умирането... Да се стегнат малко.. Нашето състояние  си е сложно!  Хубав ден на всички и дано се справим по-бързо с нас самите си. Да превъзмогне страха и паниката...

# 483
При мен пак симптомите на гадене и позиви за повръщане са върнаха, а да же не е минала 1 седмица от приема на хапчетата...., явно не ми е на психична основа и ще си седя така, до живот....

# 484
  • Варна
При мен пак симптомите на гадене и позиви за повръщане са върнаха, а да же не е минала 1 седмица от приема на хапчетата...., явно не ми е на психична основа и ще си седя така, до живот....
Е чакай, те лекарствата още не са подействали....
А що се отнася до спирането, аз съм спирала много пъти АД и никога не съм имала проблем в началото. Проблема идва след няколко месеца, когато се изчерпи запаса от тях.

# 485
Е чакай, те лекарствата още не са подействали....
А що се отнася до спирането, аз съм спирала много пъти АД и никога не съм имала проблем в началото. Проблема идва след няколко месеца, когато се изчерпи запаса от тях.

Ще видим резултат след 2-3 седмици прием, така ми каза и психиатърката!

# 486
И аз съм съгласна с Георги за вманиачаването по болести, макар да съм същата и аз. Все си казваш “ама този път може да не си въобразявам, може пък да е нещо сериозно”.
В този ред на мисли, ходих миналата седмица на кардиолог заради ускорения пулс - беше само ЕКГ и ехограф, но ми бе достатъчно да се успокоя. Каза че нищо няма да ми стане от едно сърцебиене, даде ми един блистер Иневика и каза да взимам при нужда.
Забелязвам, че при мен е на някакви периоди. Сякаш получавам “бърнаут” на мозъка и се пренатоварвам много психически и от там симптомите се появяват.

# 487
Аз не мога да си го кажа това докато не потвърди лекар, че няма нищо. Трябва да започвам намаляване на Флуанкола и отсега съм в чуденка как ще го понеса. Предният път не беше хич приятно изживяване и не устисках.

# 488
Аз не мога да си го кажа това докато не потвърди лекар, че няма нищо. Трябва да започвам намаляване на Флуанкола и отсега съм в чуденка как ще го понеса. Предният път не беше хич приятно изживяване и не устисках.
Добре , айде кажи какво има? Рак ли е, сърце ли е, диабет ли е, мистериозна смъртоносна болест ли е?
Всичко това се развива, не стои на едно и също място. И боли... Много често болката е ескалираща, нещата не са невидими. А сърце няма такива днес да е зле, утре да се мре. Същото важи и за други болести.

# 489
При мен проблема "рак" отмина след една година, осъзнах че ако имаше нещо щеше да ескалира както казва Георги. Ама премина в съмнение за начален стадий на МС (изтръпване в бдрата, стегнатост в мускулите и проблем с говора на момент, като зацикля на някоя буква и...) Тъпото на МС е че само при счупен крак не я пишат като вероятност. Та тъй. Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 20:13 от IvanGeorgiew

# 490
Скрит текст:
Добре , айде кажи какво има? Рак ли е, сърце ли е, диабет ли е, мистериозна смъртоносна болест ли е?
Всичко това се развива, не стои на едно и също място. И боли... Много често болката е ескалираща, нещата не са невидими. А сърце няма такива днес да е зле, утре да се мре. Същото важи и за други болести.
То е все различно. Заболи ме нещо и айде "какво е", "що е", "лекува ли се". Започвам да чета из нет-а, после търся доктори, изследвания и така. Поутихнаха нещата в последно време, ама си имам своите моменти.

# 491
При мен проблема "рак" отмина след една година, осъзнах че ако имаше нещо щеше да ескалира както казва Георги. Ама премина в съмнение за начален стадий на МС (изтръпване в бдрата, стегнатост в мускулите и проблем с говора на момент, като зацикля на някоя буква и...) Тъпото на МС е че само при счупен крак не я пишат като вероятност. Та тъй. Simple Smile
МС е лесно за установяване - ЯМР и всичко светва. Не виждам каква е драмата да се изследва.

# 492
МС е лесно за установяване - ЯМР и всичко светва. Не виждам каква е драмата да се изследва.

Драмата е че ме е шубе. Не знам дали разбираш, ама ако трябва да чакам час за ЯМР и после за разчитане не знам дали ще издържа.

# 493
Иване, според мен го нямаш тоя МС, ама понеже от себе си знам, че докато не ида на лекар няма да се успокоя, направи си го тоя ЯМР. Аз пък от една седмица съм с влошен колит, сега съм се филмирала да не е болест на Крон, много време ми продължават оплакванията. Не ми се ходи по лекари, пак ще искат колонаскопия оффф

# 494
Иване, според мен го нямаш тоя МС, ама понеже от себе си знам, че докато не ида на лекар няма да се успокоя, направи си го тоя ЯМР. Аз пък от една седмица съм с влошен колит, сега съм се филмирала да не е болест на Крон, много време ми продължават оплакванията. Не ми се ходи по лекари, пак ще искат колонаскопия оффф

Изследвай Калпротектин. Пробвала ли си промяна на храната?

Общи условия

Активация на акаунт