Паническо разстройство - 48

• 46 109
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
Един месец на половинка, защо се засилват проблемите, а не отшумяват...

# 571
И при мен е така, пия си лекарствата и става по зле...

# 572
Защото си привикнал към антидепресанта, като го вземеш и ти е хубаво и сега изведнъж го спираш, но не можеш да караш цял живот на него. Антидепресантите не решават проблема, а го подтискат.

# 573
Аз не го и искам. Не мога да кажа, че ми е било хубаво от него. Просто не ми е било чак толкова зле. Сега искам да го разкарам, но ми причинява странни неща. Мислех, че по-бързо ще отминат.

# 574
Иска се време за всичко, получавах адски много панически атаки, седях си в нас сигурно година от страх, след това пак имах, изправях се срещу страха без значение, че постоянно ми беше лошо, потях се цялата и ми идваше да се разрева от нерви и страх, но никога не съм взимала хапчета, защото винаги съм знаела, че ще стане по-зле от тях! Само седорелакс на  билкова основа, но в много редки случаи, защоото не помагаха особено на всичкото това сърцебиене.Всичко идва от промяната в начина на живот и мисленето.

# 575
Преди 3 дни получих пак криза с непоносимо гадене и позиви за повръщане и ми дадоха Клонорекс, и ме успокои, днес пак пих от това хапче и вече не ме успокоява, а казват че е силно хапче това по силно и от диазепам, аз за какви лекарства трябва да ми дават??

# 576
Ще ви кажа нещо, което ще ви се стори смешно. Аз изхвърлих АД от раз без никакви симптоми на отнемане и без да последват ПА след един период от 6 месеца, в който имах такива проблеми, че всеки ден бях разлюляна от нерви. Даже не знам как да го обясня. Заради въпросните проблеми, имах паник атаки постоянно от нерви и така всеки ден, ама всеки, нямах грам спокойствие. Проблемите не спираха, но в един момент започнах да се усещам, че вече не ми действат така на психиката, докато не дойде момента, в който просто спря да ми пука тотално. Убедена съм, че ПА се лепят на по-емоционални хора, които приемат нещата по-навътре от другите хора и ги преживяват тежко. Заради проблемите, които имах, станах абсолютно перде в даден момент и тогава сякаш всичко спря. Вече почти година и половина не пия АД и реално нямам ПА, ако не броим някакви леки периодични неразположения, които напомнят за тях, но това е нормално, когато 15 години са ти били постоянен спътник и мозъкът ти вече работи по съвсем друг начин.

# 577
  • София
Стрина Калина как ми  се иска и  аз така да стана "абсолютно перде" , обаче ми  се вижда невъзможно. Как така изведнъж спира да ти пука?

# 578
Просто започваш да поставяш себе си и здравето си на първо място, няма друг начин. Разбираш, че всички останали неща са преходни, така че не си заслужава.

# 579
Аз ви препоръчвам да се лекуваме с билки, тъкмо сега им е сезона, аз ще пия пелин за гастрита, а жълтия кантарион помага за психиката, ако се пият поне месец-два, ще се оправим аз го вярвам!

# 580
Жълтият кантарион помага, но трябва да се внимава с него и да не се осъществява пряк контакт със слънчева светлина, докато се пие. Аз също съм привърженичка на билките и на природните средства, но и с тях трябва да се внимава.

# 581
Жълтият кантарион помага, но трябва да се внимава с него и да не се осъществява пряк контакт със слънчева светлина, докато се пие. Аз също съм привърженичка на билките и на природните средства, но и с тях трябва да се внимава.
А Защо не трябва да се прави контакт със слънцето, какъв страничен ефект има, аз винаги съм пил и съм ходил най-големите жеги и нищо не ми е нямало.

# 582
И аз не съм забелязала реакция от слънцето. Който взима противозачатъчни също трябва да внимава с жълтия кантарион, мисля, че им отслабва действието.

# 583
Доста хора с меланом има от пиене на кантарион... Отделно и други неща. Ама пийте билчици, хапвайте и гъбки. Все ще мине.

# 584
Здравейте,лекарката ми каза,че мога да пия Золофт при условие,че правим опити за дете,а на листовката не пише в прав текст,че е точно така..Потвърди,че това е единственото безобидно лекарство,което предписват на деца над 6 годишна възраст...Някой приемал ли го е по време на бременност например?

Общи условия

Активация на акаунт