мисля така да се пазим!Използвала съм и преди хапчета и не са се появявали никакви странични ефекти, та може би и за това съм доволна! 
Петната избиват точно за 20-30 секунди.Оправихме се с инжекции Урбазон в Бьрза помощ. И двата пьти ни изписваха Финистил,но ефект нямаше,петната пак се появяваха. Ходих при друг лекар,но не е алерголог,заради бронхит,който е завеждащ детското отделение на Окрьжна болница и той ни изписа диета,заради други лекарства. Той каза да спираме Финистила.Ако след пьрвите три-четири дни не минавало,намало смисьл от него. И сега не мога да кажа дали от диетата или от само себе си,но петна не са се появявали от тогава.Дано се оправяте. Ако искаш мога да потьрся данни за добьр алерголог и в Пловдив.
Дани е страхотен ,ако незнаех ,че е колкото Бобчо щях да реша ,че е поне на 10месеца-та той сладура стои съвсем стабилно прав
страшно готини снимки и браво на малкия,аз чак се притесних защото Бобата дори неможе да стои седнал и все се килва настрани 

, ама после
Ще трябва и аз да питам гинеколожката си.
А и дали я усещаш като чуждо тяло в себе си. Аз съм чувала, че от спиралата се усилвало кръвотечението по време на М, а напоследък нещо и без спирала съм.... 

:mrgreen: 
Пу-пу! Абе всичките бебчета са ни сладки, да не карам поименно, че отиде цяла нощ
Ние ще се присъединим сигурно след 2 години, живи и здрави 
Аз се чудя дали вече да не го правя през ден 
Препоръчани теми