Изпращаме лятото с песен, МАРТЕНИЧЕ посреща свойта първа есен! 2

• 10 384
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте,милички! Hug Hug Hug
Извинете ме ,че изчезнах така,ама мъжа ми изнесе компютъра от къщи за 5 дена и даже не успях да ви пиша.Много ми беше кофти без форумчето и много ми липсвахте! Heart EyesДнес цял ден чета какво сте писали докато ни нямаше,всичко изчетох! Crazy
Първо и аз да честитя на Катето_Н!Много се радвам за теб и ти желая лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче през май!Сигурно ще ти е трудно с две бебета,но ще се справиш! Hug
Веси,извинявай,че не съм ти отговорила на питането,ама чак днес го прочетох,пък и виждам,че си се справила прекрасно с новата темичка. Hug
Прасенце,голямо падане сте направили с Бобчо! SadДобре,че сте се разминали само с уплаха и на малкия сладур му няма нищо!Много е пораснал,май сте му подстригали косичката,веднага забелязах новата прическа! Grinning
По въпроса за секса,доста сме го занемарили Embarassed,тъкмо се наканиме и малкия разбойник се събужда и ни прекъсва Mr. Green,вече поне десетина пъти ни е секвал.Много е кофти ,но какво да се прави...както сме и в една стая,в гарсониерата,май ще ни е сложно от тук на там да се обичаме с татито luvbedИначе и ние се пазим с прекъсване на акта,така сме вече 7 години и го сега не е имало издънки,Дани си беше планиран. Grinning
Туити, и ние си спинкаме заедно,опитвам се поне в началото да го премествам в неговото легло,но не изкарва дълго време там,най-много един час и се събужда и си го взимам при мен.Толкова е гальовен,милия,цяла нощ ме гушка и се завира в мен.Доста ни е тясно на персон и половина тримата,ама какво да го правя...все някога ще се научи да си спи в неговото легло,аз не спирам да опитвам.Ето,вижте го как ме прегръща,как да му откажа... Grinning
Вчера бяхме на консултация,май сме най-дебелички 9800гр. и 70см. CrazyПедито щеше да припадне вече ooooh!.Така,че Виоланта и Дейзи,не сте сами!Само,че аз на никой не се връзвам,детето ми изглежда добре,жизнен и весел е и въобще не ми пука,че не се вмества в рамките и таблиците на някой!Герчо,за твойта статистика,хемоглобинът ни е 121  newsm44,кърмен и късно захранен! Grinning
Да си похваля детенцето,от една-две седмици си се вози без проблеми в количката и даже вече 4 пъти заспива сам в нея Shocked,което преди беше немислимо,оплаквала съм ви се не веднъж.Другото ново е,че вече не го нося за да го приспя вечер.Слагам го на леглото при нас и той започва да се въргаля,да си пее и играе и накрая като капне само му подавам цицата и той за секунди заспива.Абе изведнъж много се промени това дете,порастна, и е по-спокоен след като избиха и горните два зъба.
За детската градина,аз ходих до нашата с намерението да запиша Дани на ясла от септември 2007-ма и жената ми каза,че не е необходимо да го правя толкова рано и да отида на пролет.Явно това с ранното записване не важи за всички детски градини.
Разгледах всички снимки,прекрасни са всички дечица и от срещичката са супер!!!
Калаза,какво стана с изследванията на Ники,качил ли се е хемоглобина?Дано да са добри новините. Praynig
Ох,извинете ме,че стана толкова дълго,ама трябваше да наваксам! Grinning
Целувки на всички и лека нощ!

# 151
Сега като разгледах снимките още повече се ядосвам че не дойдох  Flushed  но нищо де утре ако не вали идвам.

Тася , няма такъв бонбон като Дани  Heart Eyes и мен така ако ме гушкаше Алекс не само че при мен щеше да спи ама нямаше да помръдвам по цяла нощт  :crazy:zoui

zoui а пък твоя Дани голям помощник бе  Joy пере ,с прахосмукачката чисти по шкафовете нещо прибира, ама ме кефи как небрежно седи до телефона. Алекс и той все гледа да се домъкне до телефона до дистанционното или до нкое кабелче, но със ставането прав много ме изнервя и ортопеда и физиотерапевтката казаха да не му давам да седи на крака ама не разбрах само на него как да му го обясня  Close като за него това ставане сега е основно и най интересно занимание.

Незнам какво е това мляко в пюретата ама ще взема и аз да пробвам да дам малко все пак го дават за над 4 а той е почти на 7 месеца  newsm78

# 152
  • Sofia
За хормоналните спирали - казват се Mirena, прогестеронови са и знам, че се продават най - евтино в "Тина Киркова", имат си там няква уговорка, обаче не знам колко точно струват.

Мами, вие до къде стигнахте със записването на децата в детските градини? Аз мисля да направя това другата седмица и да запиша Маги от есента на 2008.
А записахте ли децата на кухня? Пуснали са една тема в Захранване с АМ и се обсъжда това, че много често се случвало да се сипва храната в мръсни бурканчета, защото се разчитало основно те да се почистват от майките, които ги носят. Това нещо ме поотказа съвсем от държавната кухна и май ще си караме само на частна. Освен това процедурата е толкова сложна, че направо не знам дали може да е по-неудобна за майките.

Да, историята с нашата кухня е точно такава, оплакват се другите майки, които са се записали, че им дават мръсни бурканчета.

А мамите, които са на АМ, все още ли стерилизирате шишетата след всяко ядене newsm78 Аз се чудя дали вече да не го правя през ден newsm78

И аз още стерилизирам и също мисля да почна през ден и постепенно да разредя още. Всъщност аз не стрилизирам след всяко ядене, а вечер стерилизирам всичко накуп и наливам във всчко шише необходимото количество вода и така за следващия ден си имам стерилно шише за всяко ядене.

# 153
Привет!
Ние вече сме в отбора на зъбатите - имаме си едно долно зъбче и като че ли малко се успокои нищо, че в момента е пробила само една точица.
мики, Иван изяжда най-много 1/2 от бисквитата, а останалото размазва по стола, дрехите и лигавника. Те много бързо се стопяват и дори и по-голямо парче като отхапе и за секунди му става на каша. Няма инфо колко захар има в бисквитите.
Другата седмица сигурно ще съм в отпуска та може и аз да дойда на някоя от срещите.
Зоуи, направо не мога да повярвам, че са набори с Иван - Иван не може още да седи стабилно, а прав само като го държа под мишници. Ти правиш ли му някакви специални упражнения или масажи?
Като звънях в частната кухня ми казаха, че стерилизират бурканчетата ама дали е така не знам.... При всички случаи ние сме на частна, че държавната ни е ужасно далече.
Заешкото май ще ни стане едно от любимите пюрета. Незнам защо досега не съм го забелязала и не съм вземала от него  newsm78.
Ние всъщност не слагаме мляко в нито едно пюре и малкия се засища от едно бурканче и издържа 4 часа независимо дали е местно или само зеленчуково. Издържа 4-4.30 часа. Плодовото ако не е с бисквити му издържа отоло 2-3 часа. 210 мл ам му издържан 2-3 часа също. Иван определенно се засища само от "твърда" храна!
Прасенце, аз нещо съм пропуснала вашата алергия  newsm78 newsm78 newsm78 - незнам защо - уж чета подробно, ама...
Ти спазваш ли диета - аз докато кърмих се тормозех много заради факта, че почти нищо не успявах да ям и пия - карах го на сок от ябълка и круша, хляб и варени и печени меса и картофи - направо откачах...  Иначе ние имахме заченки на дерматит и тогава като четах пишеше, че много често това е проява на алергии. но слава богу изчезна след 3 пъти мазане с кортикостероидно кремче.

# 154
  • София, център
Добро утро,

Ние отиваме на консултация в 11 часа, пиша го за тези с които ще излизаме на среща ( ако не е кучи студ ) Mr. Green ! Ще се чуем по телефона...

# 155
  • In the jungle out there..
Здравейте и от нас Hug

Вчера ходихме на контролни изследвания и се оказа, че за 3 седмици сме вдигнали хемоглобина до заветните 102g/l (за справка, беше 75) HugОще 2 седмици ще пием малтофер, пак ще правим кръвна картина и тогава ще се прецени дали да го спираме.

По повод храненето, вече редуваме зеленчуково и месно пюре на обяд, а следобед каша с плод, като никога не прибавям мляко, но му предлагам да суче, след като приключи с твърдата храна Peace

За яслата, и аз ходих, но ми казаха, че молбите се подават година за година, т.е. първия работен ден на 2007 трябва да се подаде. Носят се слухове, че от нощите има опашка пред яслата, какво ще правим, не знам....А за детска градина, мисля, че е рано newsm78 Майка ми е детска "градинарка" и казва, че не приемат молби, преди детето да е поне на 2 години....

От детската кухня в квартала майките са много доволни. Разбира се, че майките мият бърканчетата, но след това се стерилизират. Обаче лелките оглеждат празните бурканчета под лупа и ако не са идеално чисти, не ги приемат, даже ако имат следи от етикет или лепило Naughty

Тасиа, много сте сладки, как сте се гушнали само Heart Eyes

Хайде, хубав ден от нас Hug

# 156
Здравейте и от нашата женска тайфа Laughing
Сега говорих с нашата педиатърка и каза, че ще трябва да пием и ние Малтофер, защото хемоглобина ни е 104 при норма 110. Ще пием , кво да правим и ще наблягаме на месото  Animal Chicken Animal Cow Animal Pig  Hands Thumbsup

По другите разисквани въпроси, за секса , при нас всичко си е както преди , защото вече  имаме трейнинг от бебе номер 1 Wink ПО едно време вече ненавиждах банята , че само там можехме да се скрием , когато живеехме при родителите ни. А откакто сме сами само когато детето е , вече децата са дълбоко заспали в другата стая, или ако са по бабите , което слава богу се случва не рядко. Смешното е, че аз спя с бебка в детската , а каката спи с татко си и когато искаме нещо си ходим на гости и събираме децата. Абе веселба голяма Joy

За бисквитите, аз слагам в плодовите пюрета става много приятно, а също и много обича да ги гризка и както е казала по-нагоре Герчо те се стопяват в устата много бързо, а тя мляска и дъвче Joy

# 157
  • Варна
Кате_Н, ти кажи на konstans как се пазихте вие   newsm47:mrgreen:  Heart Eyes
Пазене му е майката. Mr. Green
tasia, мерси, миличка! Hug
kalaza, и на Преслав е толкова хемоглобина. Беше 96, когато спряхме Малтофера и стигна 102 само от месото, според мен. Оправили сте се вече. Hug
zoui, страшен този Дани,бе!  Heart Eyes Браво на детето! И как помага само. Mr. Green
Ger4o, честито ви зъбче!  bouquet
Моят син две нощи спи без да се събужда. Много съм доволна. Успях да се наспя, че сега и без това ми се спи нон-стоп. Tired

# 158
хахаха, момичета не мога да се стърпя - видяхте ли какво пише на лентичката на КатяН, това за парис хилтън  smile3532
Гледах прогнозата за днес по бтв - казаха 20 градуса и няма дъжд, така че айде към паркааааа  newsm44

# 159
  • Варна
И мен много ме кефи. Избрах хумористичен коментар така, че ще има още бисери сигурно. Laughing

# 160
  • София
Аз докато се наканя да пиша, то току виж темичката свършила Embarassed
Честито на Катя_Н, желая ти безпроблемна бременност Heart Eyes
Веси, честито християнче   bouquet
Герчо честито зъбче. Аз мисля като спра да кърмя да си сложа спирала, но доколкото знам всеки организъм я приема различно.
Ние сме болнички, Лия има хрема и конюктивит с много обилен секрет, сутринта й се беше затворило едното оченце.
Вече изяждаме по половин бурканче пюре /от малките/, аз добавям АМ защото иначе не го иска. Мики3 и аз съм давала пюре с мляко, мисля, че е пълномаслено сухо. Една мама беше писала че в "нейните" пюрета имало АМ, но не спомена какви са  newsm78
Нашият най-нов номер е да ме пощипва по гърдата докато я кърмя и ако й махна ръката се сърди и престава да суче. Twisted Evil
За секса ... нямам думи, докато приспим и двете деца и ние се наканим да лягаме и то едното вече се е събудило  Twisted Evil
Весел ден  Hug

# 161
Здравейте, милички,
Всичките бебоци са толкова готини , толкова сладички ,че направо умирам да разглеждам снимките.А Дани направо ме разбива - той си е вече голям човек,голям бонбон....пу-пу

Тасинка, много сладко се гушкате...

Герчо, Честито ви зъбче!

Аз като ви чета май трябва бая да попроменя яденето на Тино- не слагам мляко в пюретата, бисквитки още не съм давала....

Грам и не съм мислила още ни за ясли ни за детски градини,специално за записване иначе съм се спряла на 1-2.Иначе за детските кухни една позната ползва услугите на някаква частна, която и носи храната на адрес и е много доволна.Мисля да я поразпитам и ако е според моите изкривени изисквания и могат да ми я носят до Панчарево ще е добре дошло!

Милички, много ми е е зле днеска,оказа се ,че имаме сериозен проблем вкъщи с баща ми, който беше уж решен , но уви снощи разбрах ,че не е и съм адски подтисната.Не съм спала цяла нощ, само плача, днеска съм в офиса, не мога да си седя вкъщи и съм оставила детето ( за което се проклинам)- заради баща ми нямам желание за нищо,едвам се сдържам да не ревна пак!Той ме излъга за 2 неща толкаво убедително,че все още не мога да повярвам.Винаги ме е възпитавал, че лъжата е табу и винаги трябва да се казва истината на каквато и да е било цена!!!Толкова съм обидена и наранена, че  ми се иска да избягам някъде на далече и дори да забравя ,че съществува въобще!!!
Та и за това не знам дали ще дойда до парка, просто не съм за компания , а и не искам да рефлектира моето настроение върху детето!
С тези проблеми едва ли ще мога да забременея и въобще намирам се в адска дупка....Благодаря на всички ви за пожеланията, много сте мили....

Ох...натоварих ви сигурно с моите проблеми, за което моля да ме извините, имах нужда да споделя....

Целувки на всички

# 162
konstans , надявам се, че не е нещо необратимо това,з а което говориш  Sad Дано по-бързо се решават нещата!

Кате_Н, ще ти следя лентичката за други изцепки Wink

# 163
konstans всички сме възпитавани горе долу с тези принципи да не лъжеме да не крадеме и т.н. и всеки се старае да ги спазва и така да учи съответно и децата си, но много пъти живота ни поставя пред трудни преживявания които често ни принуждават да премълчим /да скрием/ истината та дори и да излъжем. Разбирам те напълно много е неприятно и много боли когато това го направи близък човек ,но съм сигурна че баща ти те обича а щом е така значи го е направил за твое добро /независимо за какво става въпрос/ просто погледни нещата от негова гледна точка и ако пак мислиш ,че не е прав го приеми като грешка от негова страна /все пак и тий е човек и има право да греши/
Но най важното е да мислиш позитивно и да не се депресираш защото това няма да ти помогне а само ще ти навреди и то не само на теб а и на детето. Така че пожелавам ти да се оправят бързо нещата и да си върнеш доброто настроение  Hug

# 164
Здравейте и от нас Simple Smile
Аз записах Михаил на ясла, когато беше на 2 месеца и сме от последните в списъка за септември 2007. През януари трябва да потвърдим за да е сигурно, че ще го вземат и да направим дарение  baby_neutral , на тази тема съм решила да не се ядосвам, ако не ми искат детето, има 3 частни ясли около нас ще го дам там.
Констанс, миличка, аз съм толкова разочарована от всичките ни родители със съпруга ми, че съм свела контактите си с тях до минимум, с изключение на майка ми, която се грижи за Михаил докато съм на работа, и съм благодарна на Господ, че не съм зависима и задължена за една виличка в къщи на никого от тях! В момента водим някаква негласна война и само чакам някой да си отвори устата  Sunglasses
Относно противозачатъчните, преди да родя дълго време ползвах хапчета и бях много доволна, но опита след раждането ми беше ужасен  Sad имах кръвотечение в продължение на месец, очите ми отхвърляха контактните лещи, просто не ми понесоха и в момента продължаваме на презервативи, като се замислям за Мирена (спиралата на Шеринг), цената на спиралите е 300 лв., оскъпява я поставянето (различните тарифи на АГ) , от друга страна след 2-3 години плануваме уж да имаме 2-ро бебе и се чудя все още какво да правя  newsm78 , проблемът при мен е ако случайно забременея, че съм секцио и не би трябвало да се случва поне 1 1/2 година.
 newsm78 Да взема да изпратя днес мъжа ми в парка, ако сте там да нахраните Мишето, че днес са сами и не знам изобщо как ще се оправят  Wink

Общи условия

Активация на акаунт