Нормално е да се получават такива ситуации от време на времеГерчо, честито ви зъбче
Калаза, аз имах превид яслите. Явно само в Младост има проблеми с яслите и градините. При майка ми в Стрелбище също нямат проблем и записват децата същата година. Но на мен в яслата ми казаха да си подам молбата още от сега за 2008, защото всичко било претъпкано и да съм по-сигурна.
А за чистите бурканчета в кухните, явно не навсякъде се следи за това. Една мама от Люлин казваше, че раздавали храната в някакво кафе и празните буркани се слагали в някаква щайга и никой не ги гледал какви са
Туити, ти оглеждала ли си лятните колички на АВС Дизайн? Аз сега изчетох всички теми по въпроса във форума и се спрях на Мадъркеър, Премаман, Джордани и ако не си харесам от тях и реша, че не си струват парите ще си взема Фламинго на Маг Ингланд. Изненадах се, че лятните на Мадъркеър и Премаман са на добри цени - о/о 180лв
имах кръвотечение в продължение на месец, очите ми отхвърляха контактните лещи, просто не ми понесоха и в момента продължаваме на презервативи
Тъкмо излязох от консултацията и ми се обадиха, че трябва да работя ...

Голям помага4 ми е Дани,пере,4исти и да готви се опитва,ама аз не му разрешавам
А пък като види кабели как се радва,все се мъ4и да ги гризе,все му викам"на мама кабелджията "

Смятам от утре и тях да започна да въвеждам, че де станат тези пюрета по-вкусни, че са направо отврат /някои/.