Изпращаме лятото с песен, МАРТЕНИЧЕ посреща свойта първа есен! 2

• 10 378
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Констанс, дано всичко се оправи бързо във вашето семейство  Praynig Нормално е да се получават такива ситуации от време на време

Герчо, честито ви зъбче

Калаза, аз имах превид яслите. Явно само в Младост има проблеми с яслите и градините. При майка ми в Стрелбище също нямат проблем и записват децата същата година. Но на мен в яслата ми казаха да си подам молбата още от сега за 2008, защото всичко било претъпкано и да съм по-сигурна.

А за чистите бурканчета в кухните, явно не навсякъде се следи за това. Една мама от Люлин казваше, че раздавали храната в някакво кафе и празните буркани се слагали в някаква щайга и никой не ги гледал какви са

Туити, ти оглеждала ли си лятните колички на АВС Дизайн? Аз сега изчетох всички теми по въпроса във форума и се спрях на Мадъркеър, Премаман, Джордани и ако не си харесам от тях и реша, че не си струват парите ще си взема Фламинго на Маг Ингланд. Изненадах се, че лятните на Мадъркеър и Премаман са на добри цени - о/о 180лв

# 166
Относно противозачатъчните, преди да родя дълго време ползвах хапчета и бях много доволна, но опита след раждането ми беше ужасен  Sad имах кръвотечение в продължение на месец, очите ми отхвърляха контактните лещи, просто не ми понесоха и в момента продължаваме на презервативи

Кате, и аз бях така, но като попитах моята гинеколожка се оказа, че просто не съм си взела подходящите хапчета. След раждането трябва да са с по-високо хормонално съдържание. Като ги смених и следващият месец нямаше проблем Peace

Аз се чудя за хвалене ли е или не, но ми се струва, че Маги до 1 месец ще пролази. Вече седи само в поза колене-ръце и се клатушка  Laughing Много е смешна. Само й трябва да се сети какво да прави, за да не се люшка така, а да се придвижва стабилно напред.

# 167
  • София, център
Уви ние днес не можахме да дойдем в парка... Cry  Тъкмо излязох от консултацията и ми се обадиха, че трябва да работя ...

Иначе сме 66 см. и почти 8 килца  LaughingТоя месец ще се яде месо....

Констанс нИдей рИва ... родителите са за това... Да ни ядосват...споко ще се оправите някак!

# 168
Тоя месец ще се яде месо....

В тази връзка на вашите бебоци промени ли се акото от месото? Откакто давам на Маги месо, акото й стана, като на възрастен /ако мога така да кажа/, а преди си беше, като на бебе. Освен това започна да миришеее Sick

# 169
  • Русе
Тоя месец ще се яде месо....

В тази връзка на вашите бебоци промени ли се акото от месото? Откакто давам на Маги месо, акото й стана, като на възрастен /ако мога така да кажа/, а преди си беше, като на бебе. Освен това започна да миришеее Sick
И при нас стана така  Sick , но явно е нормално поне така казват

# 170
  • София
Целувки и от нас, милички  Hug
Бяхме на лекар сутринта- уж за ваксината, а тя ми вдигна температура през нощта, аз съм болна от няколко дни и явно съм я заразила и нея..
даде ни антибиотик педито, но се чудя дали няма да и навреди за 6 месеца, два пъти на антибиотик, горкото ми бебче  ooooh!
Иначе е 8750 гр и 70 см.
Педито каза да я слагам да сяда, с възглавници подпряна и да включвам месото вече, та ще взема месно пюренце скоро.
Констанс, по това което сме си приказвали смятам, че си много привързана към баща си и възприемаш много сериозно и надълбоко всичко, свързано с това, но, мила, вече си родител и сама ще започнеш да разбираш, че не винаги да се казва истината е най-добрата политика.. понякога искаш да спестиш притеснения на близките си, понякога нещо друго, нещата не винаги са черни и бели- имат и нюанси, така, че не прибързвай със заключенията.   bouquet

# 171
Оф, много съм притеснена  Cry Покрай оня обрив, за който ви писах, днес забелязах и още нещо - нещо като срастване на малките срамни устни на Криси. Не знам как да обясня как точно изглежда, но ще се опитам. Значи отгоре (отпред) една дупчица, после долепени двете лабии, а между тях едно такова като бяла прозрачна ципичка, после пак дупчица. Изглежда като прищъпнато. Четох из форума, това уж било често срещано явление при момиченцата (казва се синехия), както е и фимозата при момченцата, ама аз много се притесних... А и без това съм голяма паника  Embarassed.... Обадих се на педиатърката, ще ходим в понеделник и ще видим тя какво ще каже... Иначе това, което аз четох е, че имало някакви хормонални кремчета с Естриол (хормон някакъв) или се цепвало с някаква си "тъпа сонда" (ако някой знае това какво е, нека каже, моля ви!!!)
Оф, не съм на себе си значи.... 

# 172
Благодаря моми4ета за комплиментите Heart EyesГолям помага4 ми е Дани,пере,4исти и да готви се опитва,ама аз не му разрешавам CrazyА пък като види кабели как се радва,все се мъ4и да ги гризе,все му викам"на мама кабелджията "Laughing
Веси и Дани беше преди така само стои и се клатушка и накрая се хвърли с главата напред,о4аквай скоро пълзящо бебе Party
Гер4о упражнения и масажи никога не съм му правила,понеже той никога не стои на едно място и е невъзможно просто.Някъде на около 2 седмици беше като по4на да рита бясно,та върви му прави масаж Laughing
А мамите които кърмят на поискване няма нужда да слегат мляко в пиуретата Peace

# 173
Оф, много съм притеснена  Cry Покрай оня обрив, за който ви писах, днес забелязах и още нещо - нещо като срастване на малките срамни устни на Криси. Не знам как да обясня как точно изглежда, но ще се опитам. Значи отгоре (отпред) една дупчица, после долепени двете лабии, а между тях едно такова като бяла прозрачна ципичка, после пак дупчица. Изглежда като прищъпнато. Четох из форума, това уж било често срещано явление при момиченцата (казва се синехия), както е и фимозата при момченцата, ама аз много се притесних... А и без това съм голяма паника  Embarassed.... Обадих се на педиатърката, ще ходим в понеделник и ще видим тя какво ще каже... Иначе това, което аз четох е, че имало някакви хормонални кремчета с Естриол (хормон някакъв) или се цепвало с някаква си "тъпа сонда" (ако някой знае това какво е, нека каже, моля ви!!!)
Оф, не съм на себе си значи.... 

Деси, и аз знам, че се случва доста често да се появи такава ципичка. Но мисля, че не е проблем и с някакви кремчета се махала. Но май трябва и ти да я попридърпваш Thinking

# 174
Zoui ,изумих се с твоето момченце .Ама ,той наистина като едногодишен ,браво ,много стабилно стои прав . Heart Eyes
Констанс миличка ,не се ядосвай .Наистина бебоците ни усещат като преживяваме нещо или като сме ядосани и напрегнати .Всичко ще се оправи . Hug
Герчо ,честито ви зъбче .И ние имаме от една седмица зъб и друг напира ,Виктор е непоносимо кисел . Tired

# 175
 Зоуи, твоят мишок е като голям мъж, стои вече изправен сам и помага на мама  smile3503
 Деси, надявам се всичко да се нареди, че знам как се паникьосвам когато Али се изака и й влезе акото във влагалището, а за теб не знам...
 Я ми кажете колко от вас са въвели доматите и лука и на кой етап от захранването. Не ми се ще да питам в кърмаческия, че ще започнат да обясняват, че са алергени и пр. blahblah Смятам от утре и тях да започна да въвеждам, че де станат тези пюрета по-вкусни, че са направо отврат /някои/.

# 176
Зоуи, и аз да кажа колко ме изуми Дани, с какво го храниш това дете Laughingама и на теб надали ти е лесно с пълзенето толкова от рано, още от сега трябва да го наблюдаваш.

Тася, много сте сладки с Дани Hug

# 177
Нели, аз може да се каже, че въведох домат и лук още преди 3-4 седмици. Тогава въвеждах чушката и единственото пюре с чушки е на Ганчев. Но в него имаше домат и лук. Много се чудих дали да го дам, но накрая се реших. То и без това доматите и лукът в тези пюрета са почти нищожно количество. Но аз все още избягвам пюрета, в които доматът е една от основните съставки. Мисля другата седмица да дам и такова пюре, защото от месните пюрета има доста с домати и лук.

# 178
  • Sofia
Аз се чудя за хвалене ли е или не, но ми се струва, че Маги до 1 месец ще пролази. Вече седи само в поза колене-ръце и се клатушка  Laughing Много е смешна. Само й трябва да се сети какво да прави, за да не се люшка така, а да се придвижва стабилно напред.
Веси, изобщо няма да й трябва месец, щом сте вече на това упражнение с клатенето, а може би една - две седмица. То в началото няма и да е точно лазене, де, а по скоро нещо като влачене по корем  Mr. Green

# 179
Зоуи, и аз да кажа колко ме изуми Дани, с какво го храниш това дете Laughingама и на теб надали ти е лесно с пълзенето толкова от рано, още от сега трябва да го наблюдаваш.
Тася, много сте сладки с Дани Hug
Как с какво бе мила,от кърмата е Crazy
А откакто лази ми е супер,много пове4е свободно време имам,просто го наблиудавам да не направи някоя беля. Close
И Тася верно сте много сладки,едни такива гушнати Hug

Общи условия

Активация на акаунт