Изпращаме лятото с песен, МАРТЕНИЧЕ посреща свойта първа есен! 2

• 10 374
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Ох,момичета и Марти лази ,че е и бьрз ooooh! Бьрка по всички всевьзможни контакти,направо ми изкарва акьла.
И ние сме от отбора на кабелджиите. И прав седи ooooh! Свьрши ми се рахата.ПОне като го сложа на бьнджито си печеля по половин час.

Какви предпазители сте си взели/или мислите да взимате?

# 181
Какви предпазители сте си взели/или мислите да взимате?

Аз не съм си взела още, но явно ще ми потрябват по-рано токолкот си мислех и ще трябва да се запасим. Гледах някакви на Нук и Чико, но нещо ми се виждат много скъпи. Ако трябва да сложа навсякъде ще ми излезнат златни. А ние сме навсякъде с удължители, т.е. към всеки контакт има по още поне 4 гнезда ooooh!

# 182
Мами, вашите бебоци по колко спят през деня? Маги направо е, като новородено. Ако не спи поне час преди всяко ядене просто е ужас ooooh! Въпросът е, че вече трудно спи навън и трябва да се приберем вкъщи, за да спи. Така разходките ни не могат да са повече от час Tired

# 183
  • Варна
Веси, и Преслав спи след всяко ядене, понякога по 2-3 часа. Но той пък навън спи повече. Simple Smile И той като Маги се клати на 4 крака и започва вече да лази, но все още на втората-третата крачка се пуска по корем. Та явно му е по-лесно още.
Аз лук и домати въведох преди месец-месец и половина май... newsm78 или по-рано. Първо домати, после лук.
 За предпазителите приятелкатами проучва въпроса, че работи в такъв магазин. Очаквам всеки момент да се обади. Имало някакви 5бр. за 1 лв. по специализираните магазини за ел. работи. Ще докладвам. Hug

# 184
 Взех такива от Хит. Стуват около 1,50лв. Запушват целият отвор на контакта.

# 185
Абе аз ходя всяка седмица в този Хит и накрая половината работи не съм ги видяла Crossing Arms Вярно, че съм си блейчо, но не мислех, че съм чак толкова зле ooooh! Crazy

# 186
Здравейте мили майчета и сладки бебчета  Simple Smile
Толкова отдавна не съм писала , но за наказание изчетох всички темички  Simple Smile
На 22.08 оперираха моето съкровище - отстраниха хемангиом на коремчето , малко след това ни лепна някакъв вирус и две седмици кашляше и имаше много лоша хрема .За моя най голяма радост вече е добре и се надявам  всичко лошо вече да е зад гърба ни .
Все още не сме се озъбили , но в скоро време може и това да стане , иначе правим доста успешни опити да пълзим . след последната консултация Мони е 7300 и е 69см.
Всички мартеничета са големи сладури пу-пу Hug

# 187
Какво е хемангиом ? Не звучи добре, но искрено се радвам, че вече е добре.

# 188
  • София
И Дани има хемангеом на главичката,това червено петънце,което се вижда на снимката,но на нас ни казаха да изчакаме,че доста често изчезвали сами до година,две.Това са напукани кръвоносни съдове,при нас се появи на 4-ия  ден след като се роди.Но може би при Мони е растял и се е наложила операция,добре,че вече всичко е минало и детенцето се чувства добре.
За спането и моя юнак почна доста да спи през деня,но за сметка на това вечер заспива към 12 Rolling Eyes.

# 189
Мами, някоя въвела ли е сирене? Маги края на октомври ще направи 7м и мисля да заместа още едно ядене с попара или нещо подобно. Въпросът е, че с нея ще въвеждам и глутена, та сиренето трябва да го въведа преди това. Мисля предната седмица да започна да слагам по малко изкиснато сирене в пюретата. Чела съм, че е по-добре да се започне с извара. Но на мен извара не ми се цеди, а купената май не става за бебета, та за това мисля да започнем направо със сирене. Чудя се и дали може да се сложи сирене в местното пюре или само в зеленчуково може newsm78

Све 26, радвам се, че вече сте добре Hug

# 190
Све 26 ,радвам се ,че вече сте добре  и сте си вкъщи .
Веси ,аз давах вече сирене в попарата (изкиснато от вечерта ),Виктор яде 2-3 дена попара  с охота и се отказа нещо .Сега прави малка почивка и пак ще започна да давам ,но не съм се сетила ,че мога в пюрето да му слагам .

# 191
И аз се радвам че Мони вече е добре   Hug

veselina_s_p  аз вчера въведох ниакъкви сирена защото имах едни бурканчета от Италич на плазмон картоф морков и сирена до колкото прочетох са малък процент от няколко сходни вида подходящи за бебоци а и на него пишеше за след 4 месеца та чудя му се от дълго време и вчера се престраших и му дадох малко а днес и останалото пък ще видиме дано да няма реакций.

# 192
Тася,много сладки сте на снимката,гушнати Hug Hug Hugпрекрасни сте Hug Hug
Герчо ограничила съм силните алергени и в моето меню  Hugно чак такава диета не правя Heart Eyes
Све радвам се ,че сте добре Hug  bouquet

още един тъп въпрос относно кашите Embarassed
в оризовата на Нестле прочетох ,че имало  Joy"следи от мляко" Joyи не била подходяща за деца с алергия към кравето мляко
,затова взех тази на Блевит -някой давал ли я е нея като безмлечна и зне ли дали и в нея няма някакви млечни следи Embarassed Joy

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 21:05 от prasentze

# 193
  • София, център
Здравейте пак,
много съм притеснена... Днес Мария плака повече от час - неистово...скъса ми се сърцето! Спала е през деня сама за половин час и сигурно от това към 17 часа вече от преумора и неможене да заспи... Ако не беше ми направило впечатление нещо...щеше да е ок, НО Имаме гумени свирещи патета за баня ( сигурно ги знаете...майка патка с 3 патенца )... и тя от 2-3 дни гризе едното патенце, но днес сутринта на патето свирката ( пластмасова час дълга 1, 1 и половина см. , диаметъра е  5 мм.) си беше там....а после я нямаше...
ЩЕ УМРА ОТ ШУБЕ ДА НЕ Я Е ГЛЪТНАЛА.... Незнам...час по час ходя да я наблюдавам диша ли, опипвам корема да не е твърд ( при перфорация, навлиза кръв и се съсирва - втвърдява ).... Не знам как ще спя тази нощ... утре ще се обадя на педито до питам какво да правим... Лошото е, че баба и беше тук и тя и смени памперса и аз докато се усетя, вече си тръгнала с памперса към контейнера долу....не можах да проверя акото....дали не е там тази част... Претършувах цялото легло и наземята гледах, но я няма...утре продължавам с търсенето... newsm45 newsm17 Моля се да я намеря... ох , баща и не е притеснен, вика "Не може да я е глътнала..." - може би държи печено , за да не се панирам съвсем...
Лека нощ от мен...

# 194
  • Варна
adiland, мисля, че трудно ще я глътне без да се задави. Може някъде да е паднала наистина. А ти не беше ли писала някъде, че баща ти е лекар newsm78. Не може ли да му се обадиш и да го питаш дали трябва да следиш за нещо друго? Или в Бърза помощ да се обадиш само за съвет. Дано да се окаже фалшива тревога. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт