Извинете ме ,че изчезнах така,ама мъжа ми изнесе компютъра от къщи за 5 дена и даже не успях да ви пиша.Много ми беше кофти без форумчето и много ми липсвахте!
Днес цял ден чета какво сте писали докато ни нямаше,всичко изчетох! 
Първо и аз да честитя на Катето_Н!Много се радвам за теб и ти желая лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче през май!Сигурно ще ти е трудно с две бебета,но ще се справиш!

Веси,извинявай,че не съм ти отговорила на питането,ама чак днес го прочетох,пък и виждам,че си се справила прекрасно с новата темичка.

Прасенце,голямо падане сте направили с Бобчо!
Добре,че сте се разминали само с уплаха и на малкия сладур му няма нищо!Много е пораснал,май сте му подстригали косичката,веднага забелязах новата прическа! 
По въпроса за секса,доста сме го занемарили
Иначе и ние се пазим с прекъсване на акта,така сме вече 7 години и го сега не е имало издънки,Дани си беше планиран. 
Туити, и ние си спинкаме заедно,опитвам се поне в началото да го премествам в неговото легло,но не изкарва дълго време там,най-много един час и се събужда и си го взимам при мен.Толкова е гальовен,милия,цяла нощ ме гушка и се завира в мен.Доста ни е тясно на персон и половина тримата,ама какво да го правя...все някога ще се научи да си спи в неговото легло,аз не спирам да опитвам.Ето,вижте го как ме прегръща,как да му откажа...
Вчера бяхме на консултация,май сме най-дебелички 9800гр. и 70см.
Педито щеше да припадне вече
.Така,че Виоланта и Дейзи,не сте сами!Само,че аз на никой не се връзвам,детето ми изглежда добре,жизнен и весел е и въобще не ми пука,че не се вмества в рамките и таблиците на някой!Герчо,за твойта статистика,хемоглобинът ни е 121
,кърмен и късно захранен! 
Да си похваля детенцето,от една-две седмици си се вози без проблеми в количката и даже вече 4 пъти заспива сам в нея
За детската градина,аз ходих до нашата с намерението да запиша Дани на ясла от септември 2007-ма и жената ми каза,че не е необходимо да го правя толкова рано и да отида на пролет.Явно това с ранното записване не важи за всички детски градини.
Разгледах всички снимки,прекрасни са всички дечица и от срещичката са супер!!!
Калаза,какво стана с изследванията на Ники,качил ли се е хемоглобина?Дано да са добри новините.

Ох,извинете ме,че стана толкова дълго,ама трябваше да наваксам!

Целувки на всички и лека нощ!
но нищо де утре ако не вали идвам.
пере ,с прахосмукачката чисти по шкафовете нещо прибира, ама ме кефи как небрежно седи до телефона. Алекс и той все гледа да се домъкне до телефона до дистанционното или до нкое кабелче, но със ставането прав много ме изнервя и ортопеда и физиотерапевтката казаха да не му давам да седи на крака ама не разбрах само на него как да му го обясня
като за него това ставане сега е основно и най интересно занимание.

ПО едно време вече ненавиждах банята , че само там можехме да се скрием , когато живеехме при родителите ни. А откакто сме сами само когато детето е , вече децата са дълбоко заспали в другата стая, или ако са по бабите , което слава богу се случва не рядко. Смешното е, че аз спя с бебка в детската , а каката спи с татко си и когато искаме нещо си ходим на гости и събираме децата. Абе веселба голяма
:mrgreen: 

, на тази тема съм решила да не се ядосвам, ако не ми искат детето, има 3 частни ясли около нас ще го дам там.