Дискова херния - 20

• 87 957
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте хора, как сте, как върви лечението при вас? Аз пак се влоших и утре на лекар
Дано докторът да улучи правилното лечение !

Днес ми препоръчаха  https://apteka.puls.bg/bg/muskulnoskeletna-sistema/vimovo-tabl50020-mgx-30-45449
Вимово , било възможно най-щадящо за стомаха .
Някой  пробвал ли го е ?
Аз в момента  взимам  Кетонал/прахчета/ , едновременно си  лекувам  досадата в кръста от ДХ , болката от шипа в тазобедр. става и една много неприятна болка в ръцете /като мускулна треска/ -първоначално бях решила ,че е мускулна треска от гостите Grinning , но  май си е от "онези" болки .

# 496
Мен наскоро ме схвана пак. Не можех да се наведа, да седна, да си свия краката. Ужас някакъв. Аз пия точно Вимово. То ме оправя в комбинация със Сераза. Някъде за 3дни ми отшумя. Blush

# 497
Ели, Вимово е нспв + протектор за стомаха в едно хапче, нищо кой знае какво. По-добре си пийни първо протектор за стомаха( на мен най-добре ми действа Нексиум), половин час преди храна, хапни си, и после си изпий някое нспв, което ти действа.

# 498
Озадачи ме  ,че Вимово- то се пиело 30 мин.преди хранене.
Иначе и аз сутрин пия Нолпаза , защото сега взимам Кетонал .

# 499
Вероятно така се пие заради протектора, но аз предпочитам и да ям след това, и чак тогава нспв-то. Един вид двойна застраховка за стомаха : ))

# 500
  • Бургас
Смених личния лекар, изписа ми инжекции защото едвам вървя и догодина на невролог

# 501
Здравейте! Имам въпрос относно ДХ  , болки в кръста и крака, безчувственост по кожата под коляното отпред на крака. След лечение Дексометазон инжекции, Милгама, Габагама, Афламил (болките утихнаха,  вече месец мина) лекарката ми изписа Нивалин по схема за 1 месец за възстановяване на нерва на крака. От първото хапче повърнах, вчера изпих следващото и много зле се чувствах, вдигнах кръвно. Пия Небиволол за кръвното по принцип. Въпросът ми е за Нивалина, ако има сред вас някой който го е приемал, имате ли странични ефекти? Аз се съмнявам, че ще мога да го пия, ще се консултирам с лекуващия лекар също.

# 502
  • София
steelrose, аз съм лекувана с Нивалин, да, тежко се понася.
Освен това когато е на хапчета, не е толкова ефективен. При
мен беше на инжекции по схема и въпреки това, накрая пак
получавах изключително силни позиви за повръщане. Но
говорим за месец употреба.

# 503
Имам спомен, че някой тук беше писал, че има бюро за работа с компютър прав. Може ли малко насоки откъде, и има ли някакви неща, за които трябва да се гледа преди да се купи?
И има ли такива с поставка за клавиатура?

# 504
Sophia L. Благодаря. Както писах преди малко и се потвърди няма да мога да взимам Нивалина, имам 3 цели кутии плюс четвърта отворена с липсващи 2 хапчета. Купила съм ги с рецептурна книжка за 25 лв ако на някой му трябват мога да му ги дам за 20 лв.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 12:04 от steelrose

# 505
  • Козлодуй
Аз съм доволна от нивалина - никакви реакции нямам освен това съм поласкана, че се произвежда от българско блатно кокиче и изобщо не го смятам за опасен Simple Smile Ако не се наложи заради ваксинация да го прекъсна щях да го пия още дълго Simple Smile

# 506
Имам спомен, че някой тук беше писал, че има бюро за работа с компютър прав. Може ли малко насоки откъде, и има ли някакви неща, за които трябва да се гледа преди да се купи?
И има ли такива с поставка за клавиатура?
При първите кризи преди 13 г. по спешност си повдигнах монитора на бюрото , а аз се изтипосах с клавиатурата  върху дъската за гладене . Беше  шоу , имах спешна работа и който  ме видеше така , се скъсваше от смях . После се дооборудвах с високо  столче  за барплот .
Последният ми вариант е да си работя върху  леглото на лаптопа върху специална масичка , но така поизтръпват краката .

# 507
Благодаря ти Ели 🌺

# 508
Много по-стилно е да си вземе човек специално бюро . Такива съм виждала в офисите на  мобилните оператори , но като се наложи - по неволя търсиш решение .
Сега  с масичката е удобно за кръста , но  се уморяват врата и ръцете  ако не си повдигнеш  подложката с мишката на  възглавница . Аз малко късно се сетих и доста прецаках ръката .

Като написах текст за бюро  , на което да работиш прав - излязоха разни снимки и съобщения , явно има .
https://adbgy.top/furni/detail.php?hash=a0771cdbad0af955db395b76ac3c5b48

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 00:36 от Ели-ТАЛ

# 509
Има да, разглеждахме снощи. Точно за човек с две дх на врата ми трябва. Просто ми се искаше малко информация от кухнята така да се каже, ако някой е ползвал.

Общи условия

Активация на акаунт