Дискова херния - 20

• 87 977
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Права си, за правилата Joy когато нямам никакви индикации от гръбнака се хващам , че пак започвам да чупя стойки на стола в офиса , да кръстосвам крака( противопоказно за разширените ми вени) и т.н
Елена, а матрака на който спиш ок ли е?
Ако е мекичък може сутрин да ставаш като пребита. Откакто спя на твърдо имам значително подобрение.

# 481
  • София
Купихме си нов твърд матрак, нови възглавници, още преди няколко месеца.

# 482
Здравейте. Някой може ли да ми препоръча къде да си направя ЯМР във Варна? Имам скенер, но навсякъде чета, че е най-добре да се направи ЯМР...

# 483
  • Бургас
Аз също правих упражнения, имах малко подобрение но на2-3 дена ми отказваха краката. Сега пих хапчета, не ме боли или при определени движения ми напомня. Лекраката ми каза да внимавам да не се усуквам, да ходя с колан и пълен покой. Има време за раздвижване

# 484
Докато ти спрат болничните. След това време за раздвижване няма.

# 485
  • Бургас
Докато ти спрат болничните. След това време за раздвижване няма.

Не работя, но не затова го написах

# 486
Здравейте, предстой ми операция за премахване на ДХ с усложнения и искам да попитам дали някой може да даде по скорошни мнения за София. Като цяло в момента съм се спрял на Пирогов, Токуда или Иван Рилски. Препоръчаха ми и Софиямед, но за там имам резерви.
Скоро ще напиша повече за проблема и как се стигна до операцията.

# 487
Аз също правих упражнения, имах малко подобрение но на2-3 дена ми отказваха краката. Сега пих хапчета, не ме боли или при определени движения ми напомня. Лекраката ми каза да внимавам да не се усуквам, да ходя с колан и пълен покой. Има време за раздвижване
Първо трябва да ти спрат болките и след това раздвижване.
Аз започнах с по 2,3 повторения от упражнение и се радвах на тези които успявах изобщо да направя ( половината от целият комплекс), имаше и такива които ме беше страх да правя, други въобще и не можех( болеше). Всяко едно движение много премерено трябва да е. Натоварвах постепенно, с месеци даже.
Старая се сутрин като стана, да не се юрвам в ежедневието без да се раздвижа и разтегна.

# 488
Някой случайно да е приемал COX-инхибитор от групата на индометацин? Какъв е противовъзпалителният ефект от него? Или с други думи, има ли файда?

# 489
Здравейте,на инжекции съм кортикостероиди 5та инжекция всяка седмица по 1 инжекция,имам облекчение когато ми я слагат 5дни на 6-7ми ден болките се връщат,въпроса ми е да продължа ли до 10та инжекция или да ги спра?

# 490
Момичета, възможно ли е да се получи влагалищна гъбична инфекция след кратки инжекции кортикостероиди и 10 дни прием на Преднизолон Ф?

# 491
  • Бургас
Момичета, възможно ли е да се получи влагалищна гъбична инфекция след кратки инжекции кортикостероиди и 10 дни прием на Преднизолон Ф?

Преди години лежах за бронхит, антибиотика беше венозно и ни даваха рецепта за тези гъбички

# 492
От кортикостероидите може да се получи хормонален дисбаланс, но те не са антибиотици, не трепят нищо. Възможно е паралелно на терапията да си хванала гъбична инфекция. Микробиологична посявка пусна ли, да разбереш каква е гъбичката? Кандида ли е?

# 493
  • Балчи-Варна
Здравейте, може ли малко мнения за лечението с Карипаин с електрофореза.

# 494
  • Бургас
Здравейте хора, как сте, как върви лечението при вас? Аз пак се влоших и утре на лекар

Общи условия

Активация на акаунт