За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 88

• 24 503
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
  • Германия
Frosch. Пробвах и бебешкия персил ама много ароматизиран сякаш.

# 436
Аз с Лупилу,петната със сапун на ДМ .Фрош за петна не ги премахва толкова добре.

# 437
Тео бебе синия.

# 438
  • Бургас
И аз пера с Фрош. Иска ми се да пробвам и бебешкия Феъри, но трудно се намира.

# 439
Аз пера с Ариел бебе.

# 440
Аз ползвам Sensimo. С АД е детето ми и за сега нямаме проблеми с него.

# 441
С какъв прах за пране перете бебешкото?

Sano Maxima

# 442
Може ли бебето ми (7+) да не спи добре вечер, защото спи повече през деня? Има три дрямки през деня през около 2,5ч. с продължителност между 40мин и 1,5ч. като последната е към 17:30-18 и после заспива вечер към 22ч. Спи до 00-01ч и после се почва на 30минути люшкане да я приспя отново или ядене и 30мин сън и така до 8ч. Вече съм като зомби.. Или да не ѝ стига храната през деня, че да иска да наваксва вечер?

# 443
А може да са просто зъби.
Моето спеше по цяла вечер от раждането  до 8 месеца.След това стана кошмар.Започна да се събужда през 1 час,да мрънка,да търси АМ.Като й избиха първите няколко зъба и нещата се нормализираха.Сега е на 1г и 4 месеца и се събужда веднъж нощно време за АМ.

# 444
Аз пера със Сенсимо, а петната с препарата за петна на Чисто. Доволна съм и от двете.

# 445
Деси, мислех и аз дали не са зъби, но те ѝ избиха две зъбчета точно преди началото на това поведение. Също теория за запек имах, но вчера се изходи добре и видимо се облекчи, а вечерта беше още по-тежка от предните.

# 446
И ние сме със Сано максима, много добре изпира и нямаме проблеми. Също сме с АД

# 447
Може ли бебето ми (7+) да не спи добре вечер, защото спи повече през деня? Има три дрямки през деня през около 2,5ч. с продължителност между 40мин и 1,5ч. като последната е към 17:30-18 и после заспива вечер към 22ч. Спи до 00-01ч и после се почва на 30минути люшкане да я приспя отново или ядене и 30мин сън и така до 8ч. Вече съм като зомби.. Или да не ѝ стига храната през деня, че да иска да наваксва вечер?
При нас се случваше да се буди и се оказа гладен. През деня спи около 3 часа +/- и ако се е наял спи добре през нощта. Ако не е това освен да се зъби

# 448
Поне сте имали някакви месеци спане по цяла вечер късметлии ...от както се е родила се буди вечер ....за една година да имам три месеца сън без будене...то не бяха колики,зъби,газове, запушен нос,жажда за вода ...викам само ние ли сме така ....да е жив и здрав тати че много помага 😇

# 449
Не сте само вие. Скоро прави 2 годинки, още се буди по няколко пъти.
В момента кучешките избиват (от повече от месец се надува, спада, сега има вече бяла точица, та се надявам да е скоро вече)

Общи условия

Активация на акаунт