За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 88

• 24 531
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Както се мери Т ректално ,това е същото.

# 391
Дайте идеи за регулиране на червата и редовно изхождане, освен пробиотик. Давам био гая, но ака на 3 дни, гъсто като пластелин. Много се мъчи и е неспокоен.
И да питам нормално ли е като се наяде и го обърна по корем на гърдите ми да си огъва врата назад и заспива така - с висяща назад глава Grinning
Кърмиш ли го или е на АМ?
Да, Био гайа може да запича някои деца. Взех един витамин Д и се оказа с масло от ленено семе в него. Бебка почна да ходи по два, три пъти в денонощи по малко. Иначе ходеше веднъж на ден повечко. Не знам дали е от него, но заради маслото от ленено семе така си мисля.
Защо ще го обръщаш да лежи по корем след ядене? Може да повърне така. Ако му се връща храната затова си извива главата.

Междудругото, продават витамин Д-та с някакви боклуци и консерванти вътре. Гледайте в състава да пише витамин Д и някакво масло. Най-много 3 неща да са в състава, другите (с повече съставки) са с някакви боклуци и могат да предизвикат колики.
Аз това ползвам:

# 392
  • София
Пак ли липсва добрият стар вигантол?

# 393
Пак ли липсва добрият стар вигантол?
Сигурно още липсва заради ковида. Идеален е Вигантолът иначе.

# 394
Има си вигантол.

# 395
Има го вече в аптеките 🙂

# 396
Малката е със ситни пъпчици навътре в дупето с какво да мажа ....

# 397

О ние бяхме така , после се подсече дупето изцяло беше станало като изгоряло ...
Иначе мажа със судокрем и при смяна на памперса оставям за по 5 минути така да може да подиша кожата
А педито ми беше изписала и един спрей , ако не мине за ден два най - добре се консултирайте с педито 🙂

# 398

О ние бяхме така , после се подсече дупето изцяло беше станало като изгоряло ...
Иначе мажа със судокрем и при смяна на памперса оставям за по 5 минути така да може да подиша кожата
А педито ми беше изписала и един спрей , ако не мине за ден два най - добре се консултирайте с педито 🙂
Даа мерси а кой е спрея иначе 😇

# 399
Ами термометъра съвсем малко се пъха естествено, не знам защо толкова хора са против. Има ли нещо опасно?
Аз давам Лефакс и био гая и за двете казват, че запичат. Та не знам от някое от двете ли е...... От изписването почти е с нередовно акане, а в болницата го правеше след всяко ядене. Но не ми харесва, че педиатърката просто казва, че си е такъв и точка.
Аз имам вигантол иначе.. Ще потърся нещо с ленено семе. Дайте идея и за бебешки пробиотик без симетикон. Вече съм готова всичко да опитам,защото видях, че в болницата имаше редовно изхождане и бебето "не си е такова". Има причинител и на проба-грешка ще опитвам..

# 400
Какво беше това симетикон и защо без него ?
Ами термометъра съвсем малко се пъха естествено, не знам защо толкова хора са против. Има ли нещо опасно?
Аз давам Лефакс и био гая и за двете казват, че запичат. Та не знам от някое от двете ли е...... От изписването почти е с нередовно акане, а в болницата го правеше след всяко ядене. Но не ми харесва, че педиатърката просто казва, че си е такъв и точка.
Аз имам вигантол иначе.. Ще потърся нещо с ленено семе. Дайте идея и за бебешки пробиотик без симетикон.

# 401
Не знам, по - горе имаше съвет да взема пробиотик без симетикон.

# 402

Даа мерси а кой е спрея иначе 😇

Джинджира алба бебе
Но питайте все пак педито дали може да го ползвате 😊😊

# 403
Симетикон е Инфакол!!!

# 404
Симетикона запича така ли?

Но той е в капките за колики. Аз търся пробиотик /сега сме с Био гая и писаха, че запича/, който не запича. Но каква е логиката пробиотик да запича, нали целта му е да регулира червата?

Общи условия

Активация на акаунт