Обсъждане на имотни обяви-20

• 40 299
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Поразрових се малко, ей така информативно, за разни магазинчета и други търговски обекти и на какво се натъкнах - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1l15764974892221 … k=6f26y3&f1=1
Hushed
12 261 евро/кв.м.
В описанието на обявата са изредени и други оферти, сигурно на един и същи собственик.
Цените май вярно яко са скочили хаха.

# 586
От една страна си мисля, че няма как да построят още нещо огромно толкова близо, най-малко инфраструктурата на Борис няма да може да поеме още коли...
за съжаление това е последното, което някой би съобразил 😒

# 587
Да, даже хич не би съобразил. И със сигурност ще е някакво огромно здание на лицето на булеварда.
Ехее, много евтини тия магазинчета, щом не са по милион, само заради това че на Ларгото. Долу в статистиката дава, че чак са се сринали като цена от 2018 досега. Мене по ми е странно какъв кич се допуска да бъде там.

# 588
D.T.sun - в момента има огромна спекула на пазара. Виждат че в идните години няма да има перспектива и продават, но искат да излязат от бизнеса си на макс оценка, което няма как да се случи. Не виждам, кой би кихнал 500 хил, за да продава банички и магнитчета.

# 589
Този е чел EmmaT,която писа да продаваме, щом сме смятали,че цените ще падат Grinning

# 590
  • София
Този е чел EmmaT,която писа да продаваме, щом сме смятали,че цените ще падат Grinning
Ти и тогава и сега пропускаш, че тя предложи да продавате на "истинската" според вас цена, която е много по-ниска от сегашната.
Ама нещо няма мераклии ...

# 591
Истинската според мен цена е 500 000 евро за моя апартамент,както е истинска цената 300 000 за 20 квадрата в подлеза на Ларгото.  Ама нещо купувачи няма на тия цени...

# 592
  • София
Трудно ви следя тезата. Последно ниски ли са, високи ли са цените, ще падат ли, ще се вдигат ли, и истински ли са или измислени.
Риторично питам ...

# 593
Четене с разбиране му се казва. Тезата ми е,че на тези високи цени масово обяви отлежават и сделки за тях няма.
И собствениците пускат безумни обяви,знаейки сами,че сделка няма да има. Но може пък да се върже някой, знае ли човек?
Примери:
Обявите в блок с 16 етажа и 500+ апартамента в студентски град 1 стая за 75000 евро
Пример- това по-горе
Пример - този в Младост на Околовръстното за 250 000 евро
Пример - ЕПК в Изток без снимки и най-вероятно за изриване за 400+ к евро.

В същото време на реални купувачи панелна гарсониера в Зона Б-18 за 50 к евро им се струва скъпа.

Пазарът е слаб при такива разминавания в очакванията на продавачи и купувачи.

# 594
  • София
А ти колко искаш да струват 65 квадрата апартаменти, с инфраструктура, улици, тротоари, градски транспорт, денонощен магазин в блока, акт 16, вътрешен етаж, луксозно довършен партер, видеонаблюдение, ниски входни такси, източни и още и още.
И да го намериш 5-10% по-долу, да иде на 70к евра.
За колко да е ? За 50?
Ми дай ти за 50, аз ще купувам. Ама 65 квадрата, обзаведени, довършени, с наемателите, точно там срещу зимния. А не в Б-317 (това някакъв американски бомбандировач беше). Наемите им вървят 600лв. На гарсониерката колко ще ѝ вземеш наем?

# 595
Която е на ет. 8 панел, последен, тотал щета Wink и докато я докараш до годен за употреба вид, то трябва да й искаш 800 лв наем, за да не затънеш. Емисии, успех

# 596
Нека хората си кажат мнението за колко биха купили такова еднопространствено жилище (ама наистина):
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a161167122744160

Аз затова нищо над 0 не бих дала. 16-етажна сграда,строена от строителя с най-лошо реноме в София, една стая.
В квартал,където има конкуренция от държавно субсидирани общежития,които са ремонтирани с горе-долу същите материали.
А някой би ли го купил на тая цена? Това е реторичен въпрос.

# 597
Нека хората си кажат мнението за колко биха купили такова еднопространствено жилище (ама наистина):
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a161167122744160

Аз затова нищо над 0 не бих дала. 16-етажна сграда,строена от строителя с най-лошо реноме в София, една стая.
В квартал,където има конкуренция от държавно субсидирани общежития,които са ремонтирани с горе-долу същите материали.
А някой би ли го купил на тая цена? Това е реторичен въпрос.

? какво искаш да кажеш с тази пледоария ниво 2ри клас

# 598
Истинската според мен цена е 500 000 евро за моя апартамент,както е истинска цената 300 000 за 20 квадрата в подлеза на Ларгото.  Ама нещо купувачи няма на тия цени...
Може ли малко повече информация за вашия апартамент. На коя улица се намира? Колко м2 е по НА? На кой етаж е? Сградата в какво състояние е? Каква гледка има?

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 20:26 от Анонимен

# 599
Sony1, панелка, в Люлин 3, ремонтиран като за нас си, разбирай кухнята изнесена на балкона,а старата кухня е спалня,последен етаж,(ама покривът е ремонтиран), асансьорът не работи,защото съседите не щат да плащат. Като за теб 10% отстъпка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт