Хайде на театър - 8

• 96 431
  • 942
  •   1
Отговори
# 645
Не съм фен на моноспектаклите. Но все ще си изберем нещо... това  Г-жа Министершата не звучи толкова зле.

# 646
  • София
Г-жа Министершата не е моноспектакъл, там бъка от персонажи. Joy Извинявам се, не е с лошо чувство, просто се сетих за тази пиеса на Бранислав Нушич и се учудих как може да се изиграе като моноспектакъл. Нали това имате предвид:
https://sofiatheatre.eu/gospozha-ministershata__2034

# 647
Аз не съм казал, че е моноспектакъл. Казах, че по принцип не обичам моноспектакли. И вече от няколкото други пиеси, които спомена @Anqelique  ми направи впечатление Г-жа Министершата Wink Ще видим.... то не зависи само от мен къде да ходим, хаха.. трябва да се консултирам и компанията.

# 648
Госпожа Министершата е много приятна и забавна пиеса- подходяща е за всяка възраст и пол Wink.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 20:48 от silan

# 649
  • София
Аз не съм казал, че е моноспектакъл. Казах, че по принцип не обичам моноспектакли...

О, ок, заблудих се от написаното по-горе. Blush

# 650
Някой гледал ли е "Фернандо Крап ми е написал това писмо" в 199?
Има билети в Грабо за тази вечер.
Късно го виждам, но все пак да си кажа😁 - добра е постановката, сериозна и с добра актьорска игра. 👍

# 651

От тези тук, кое мислите, че си струва?   
Кашонът си струва. Приятна комедия и симпатични млади актьори. Подходяща и за тинейджъри според мен.

# 652
Представлението "Забранените фокуси на Ненчо" подходящо ли е за осемгодишно дете?

# 653
Някой гледал ли е "Фернандо Крап ми е написал това писмо" в 199?
Има билети в Грабо за тази вечер.
   Гледала съм го. За мен е скучно. Пиесата не е лоша. Мисля, че актьорите са добри , но някак режисьора не е намерил точния подход - спектакълът да ме заинтригува и развълнува. Излязох напълно равнодушна.

# 654
Тирамису за мен е лека постановка, не е нещо уау, но по-скоро ми хареса, свежо беше.
Развратникът и Олд Сейбрук и последният страстен любовник не ми харесаха.

# 655
  • софия
Представлението "Забранените фокуси на Ненчо" подходящо ли е за осемгодишно дете?
Да. Стига детето да харесва фокуси. След представлението може да се снимате с Ненчо и да си вземете книга с автограф Simple Smile

# 656
Изборът при мен май се свежда само до вторник, 15 март, тъй като компанията не е в София от сряда нататък Wink

От тези 4 спектакъла се спирам на Ингмар Бергман, в театъра Зад канала
https://grabo.bg/sofia/kulturni-sabitia/teatri/culture_date:2022-03-15
Какво мислите?
Пък не е казано, че изобщо трябва да е през грабо, може да си е регулярна цена, някъде по Раковска или в театрите при станция Театрална Wink

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 10:38 от diziler

# 657
Гледала съм сцени от един семеен живот. Не ме впечатли.

# 658
"Сцени от един семеен живот" не беше и моето. Почна добре, после ми се разми и не помня накъде завърши, но не успях да си взема нищо. Приятелката, с която го гледахме, се оказа задрямала по едно време. А в случая тя ме покани, т.е. имаше предварителен ентусиазъм.

"Нощта на 16ти януари" съм я гледала преди доста години (като бивш фен на Айн Ранд). Не я помня като нещо супер специално, но определено беше увлекателна.

# 659
Нощта на 16 януари ми хареса, беше интересно и завладяващо.
Като казахте Сцени от един семеен живот, се сетих за Отворена брачна двойка с режисьор Мариус Куркински. Той ми е изключителен любимец, но постановката беше доста мрачна и потискаща, доста депресираща. Иначе повдигна много теми и имаше материал за размисъл, разбира се, но минорността в случая ми дойде в повече, може и да не съм била в подходящото настроение.

Общи условия

Активация на акаунт