Хайде на театър - 8

• 96 441
  • 942
  •   3
Отговори
# 660
  • София
Изборът при мен май се свежда само до вторник, 15 март, тъй като компанията не е в София от сряда нататък Wink

От тези 4 спектакъла се спирам на Ингмар Бергман, в театъра Зад канала
https://grabo.bg/sofia/kulturni-sabitia/teatri/culture_date:2022-03-15
Какво мислите?
Пък не е казано, че изобщо трябва да е през грабо, може да си е регулярна цена, някъде по Раковска или в при станция Театрална Wink
Може да погледнете Майстора и Маргарита в Младежкия, мисля, че още има билети за днес.

В. Бабинова много харесвам, не съм гледала този спектакъл, но филмът на Бергман беше страхотен. Сега има нещо подобно по HBO, мисля. Със сигурност нямам очакване да е леко/весело.

# 661
  • София
Някой иска ли два билета за Бай Ганьо в петък за 16 лв. в Младежкия театър? Взех, за да заведа младежа и малко след като ги платих, се усетих, че вече сме го гледали преди две години Flushed .

# 662
Някой иска ли два билета за Бай Ганьо в петък за 16 лв. в Младежкия театър? Взех, за да заведа младежа и малко след като ги платих, се усетих, че вече сме го гледали преди две години Flushed .
Върнете ги.
Точно преди малко гледах билетите за това представление, по 8 лв са.

# 663
  • София
И тези са по 8 - цената на двата е 16. Не знам мога ли да ги върна. Купих ги онлайн през някакъв сайт - theatre.art.bg. Намерих някакъв мейл и им писах, да видим какво ще ми отговорят.

# 664
Когато бяхме под карантина, без проблем върнах едни билети, но бяха през друг сайт. Пишете им, според мен няма да има проблем.

# 665
Гледахме "Сцени от един семеен живот", хареса ни. Мноооого по-добре от "Ножица трепач" и всякакви "хумористични" напъни от типа "Комиците" Grinning
А Весела Бабинова и Христо Пъдев играят супер. Няма преиграване и фалшименто.

# 666
Гледахме "Сцени от един семеен живот", хареса ни. Мноооого по-добре от "Ножица трепач" и всякакви "хумористични" напъни от типа "Комиците" Grinning
Значи ще се гледа и от мен. Много харесвам Весела Бабинова, а отдавна не съм гледала нищо комедийно. Тъкмо на време значи Simple Smile

# 667
  • София
Може ли да препоръчате накякви постановки, подходящи за младеж на 14-15г.?

# 668
Значи ще се гледа и от мен. Много харесвам Весела Бабинова, а отдавна не съм гледала нищо комедийно. Тъкмо на време значи Simple Smile
"Сцени от един семеен живот" не е комедия, а семейна драма.
За комедия препоръчвам "Разделям двойки по домовете" в Младежки театър.

# 669
Здравейте,
давам отзив за "Бонбон" със София Бобчева в НТ "Иван Вазов".
Харесвам актрисата, сладка, позитивна, млада, чаровна и добре се справя със забавните си роли.
Постановката е весела и може да се посмеете и разтоварите.
Някак си обаче очаквах повече, нещо ми се струва, че или беше притеснена или й беше студено.

# 670
Снощи гледах Извънредно положение, хареса ми. Публиката беше 90 % жени и на ММ, определено не му беше много забавно.

# 671
Не е комедия, просто на няколко места има комични моменти. И наистина добре изиграни. (Само имаше една актриса с ужасна скороговорка, не й знам името, но всички останали са ОК, поне по моему)

# 672
  • София
"Бонбон" и "Всички обичат Гари" за мен са падение в сценарий, режисура и цялостно изпълнение, пълна загуба на моето време и пари.
Бонбон е с непоносимо грозен декор и един надменнен и неприятен мъжки глас. Нито е пародия, нито е сатира, нито е комедия. Очаквах да е свалено. Публиката стоя безучастна и недоумяваща и просто си тръгна. Апродисментите бяха само за горката актриса, натресли са й моноспектакъл , а тя се е надявала да се получи...
Ако ми направите забележка,  че е грозен коментарът ми,  ще го редактирам.  
Народният театър получава огромно финансиране, а това, което правят е да свалят "Хъшове". Аз там след този безвкусен Бонбон не съм стъпила...

# 673
  • София
Не съм гледала Бонбон, само от маркетинга (също грозен, благодаря за думата) някак установих, че няма да е моето. ЗаСлон, в Народния има много хубави постановки, въпреки лошия мениджмънт. Любима ми е "Какво да правим с виолончелото", но избягвам да я препоръчвам, защото никак не е на всеки по вкуса. "Народът на Вазов", пак с противоречиви отзиви, според мен също трябва да се види.

# 674
  • София
Много ми хареса Майстора и Маргарита в Младежкия, препоръчвам, с леки изключения така си представям книгата (ако има почитатели).
Със смесени чувства съм само за изпълнението на Ивайло Христов, макар че ако по време на представлението ме дразнеше леко, сега като се замисля, може би е бил правилно изигран Пилат Понтийски по този начин. Ще се радвам да чуя мнения за това, ако още някой го е гледал.
Койна Русева обаче е велика, а младият актьор, изиграл Азазел - страхотен!

Общи условия

Активация на акаунт