Хайде на театър - 8

• 100 630
  • 942
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, може ли отзив за Боинг Боинг в Сълза и смях? Смешна ли е? Благодаря!🤗

# 151
  • софия
На открита сцена Борисова градина има готини постановки - Чамкория, Поетите, Отчаяни съпрузи.
Много се колебая за Чамкория, но ще ми е за 3. път и не знам.
Не съм сигурна, че искам да дам близо 150/200 лв. за Отчаяни съпрузи.
Отивайте и купувайте билеДи 🙂

# 152
  • София
Купих за Поетите, надявам се да не вали, това е проблема с майските постановки на открито. Местата свършиха за 3-4 часа, сутринта имаше, когато Звънче пусна линка, до късния следобед останаха няколко.

# 153
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
довечера сме в нов театър НДК Simple Smile
ще докладвам

# 154
  • София
Ще качам отзиви за Поетите. Аз съм малко разочарована. Три пъти го гледам, уж все на различна тематика, но и трите пъти беше с едни и същи стихотворения.

# 155
  • софия
Ще качам отзиви за Поетите. Аз съм малко разочарована. Три пъти го гледам, уж все на различна тематика, но и трите пъти беше с едни и същи стихотворения.
И аз съм с приблизително същите впечатления. На 8. март бяха малко по-различни, но 2 предходни дати бяха едни и същи.
Това силно облекчи колебанието ми дали да купувам билети. Скоро няма да купувам за Поетите.

Довечера сме на  “Без задръжки”.

# 156

Довечера сме на  “Без задръжки”.
Това е представлението, което най-много ми хареса този сезон. Дано да ви хареса и на вас, приятно гледане. Simple Smile

# 157
  • София
Имам свободни 2 билета за Чамкория на 05.05.21 в Народния театър.  Ако някой се интерсува да ми пише. За съжаление няма да можем да ги ползваме и ще се разминем със Захари за втори път.

# 158
  • София
Много харесвам представлението, но 3 път да го гледам ще бъде прекалено сигурно.

Добри, какво гледахте в Нов театър НДК - хареса ли ви?

# 159
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Добри, какво гледахте в Нов театър НДК - хареса ли ви?

първо това Simple Smile Simple Smile
Цитат
ЯВОРОВ, ЛОРА И МИНА В ЧАСА НА СИНЯТА МЪГЛА
Нов Театър - НДК
Гостува ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР

Автор: от Бойко Илиев
Постановка: Бойко Илиев
Сценография и костюми: Нина Пашова
Участват: Иван Радоев, Елена Петрова, Мариела Топалова

Яворов се учи в 7 клас, но само "Заточеници", исках детето да види и другият Яворов.
хареса ми постановката. имаше интересни режисьорски похвати, връщане във времто, разказ в разказа...
Иван Радоев ми хареса много, също и Елена Петрова. Simple Smile идеално докарва лудостта на Лора.
И мариела Топалова е добра, но на моменти нещо дразнеше. не с поведение или жестове, а с интонация.
сякаш не може още да се отпусне и да звучи непринудено.

снощи бяхме на "Чудомирщини" Simple Smile  

Цитат
по разкази на Чудомир
Режисьор Милослав Милославов
Участва Стефан Милков
Сценична среда Ивайло Николов
Музика Оратница

Стефан Милков е абсолютно непознат за мен, но е много добър. много.
за секунди превключваше от образ в образ.
успяваше да "облече" кожата на героя с едно  намятане на антерийката или поставяне на кърпата на главата.

# 160
Имам свободни 2 билета за Чамкория на 05.05.21 в Народния театър.  Ако някой се интерсува да ми пише. За съжаление няма да можем да ги ползваме и ще се разминем със Захари за втори път.
Здравейте. Писах Ви на ЛС.

# 161
Снощи гледах Живак по ваша препоръка.
Хареса ми много, благодаря ви!

# 162
Алелее, гледах "Бившата мис на малкия град"🙈🙈🙈
Една от най-бруталните постановки, които съм гледала! Не водете приятели със слаби нерви и деца🙈🙈Зловещо извратена, черна комедия, на много сериозна тема. Много съм "Уау", но не само, че е в стил Мартин Макдона, а е най-зловещото, което съм гледала от него. 👍

# 163
  • София
На Макдона не би ми хрумнало да водя дете, въпреки че точно вчера пуснах на 14 г. ми дъщеря Три билборда извън града, беше много впечатлена. Но то не е като Пухеният например, а щом това е по-брутално и от него - лелеее! Ще се гледа значи, благодаря!

# 164
На Макдона не би ми хрумнало да водя дете, въпреки че точно вчера пуснах на 14 г. ми дъщеря Три билборда извън града, беше много впечатлена. Но то не е като Пухеният например, а щом това е по-брутално и от него - лелеее! Ще се гледа значи, благодаря!
Нали?🤣🙈Няма как да се пропусне! Камерна зала, вземи си билети на първи, втори ред и се наслади на брутален психотрилър! ❤️
П. П. И "Три билборда..." е супер, ама "Брюж" е уникалееен филм на Макдона!❤️❤️

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 12:24 от Джинджър@

Общи условия

Активация на акаунт