Хайде на театър - 8

• 96 474
  • 942
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да дам отзиви за "Провинциални анекдоти". Хареса ни - и на мен, и на майка.
Албена Михова е просто фурия. Тази жена и само физиономии да прави и да каже по една дума, просто има такова присъствие на сцената, че я изпълва.
Постановката е сравнително кратка, свежа, забавна и е подходяща за разпускане.
Нищо не съм гледала в Сатиричния последните години и сега го преоткрих. Особено с този хепи ауър всеки ден с билети на половин цена, мисля да поизгледам някоя постановка там.
Преди ходех най-вече в Народния театър и в ТБА - покрай работа ползвахме разни отстъпки.

# 556
В Сълза и смях също е запълено на 100 процента, сертификати (поне последният път като ходих) само погледнаха, никой нищо не е сканирал. Не знам това изобщо дали да го нарека проверка. А в залата, когато започна представлението, естествено, много хора си свалиха маските.
В Народния от тази гледна точка е много по-добре, от към мерки.

# 557
  • софия
Нямам спомен да съм чела отзиви за "Шекспирин по време на пандемия". Някой гледал ли е?

# 558
Аз пък гледах постановка по книга на дъщерята на Д. Димов.
И не мога да си кажа заглавието, много ми хареса.
"Поразените"
на Варненски театър "Стоян Бъчваров ", ще се играе на 24.02, препоръчвам!
Крайно неподходящ на непълнолетни, бременни и чувствителни хора.
къде ще дават " поразените"

# 559
  • София
"Поразените" се играе във Варна. Аз го гледах като гостуващ спектакъл в Сити Марк арт център в София.  В началото на април ще идват пак. Може и другаде да гостуват междувременно.
Театрално бих писала за спектакъла, но ми трябва време. А и книгата май ще ми трябва. Не ми харесва финалът, протестирам от дъното на душата си!

# 560
Здравейте, можете ли да ми препоръчате поставновка в Сатиричния театър?
Гледала съм:
"Да, господин примиер" - препоръчвам я на всички с две ръце
"Два мъже и една Маргарита"
"Провинциални анекдоти"
"Криворазбрана цивилизация" съм я гледала в Малък градски театър и не мога да кажа, че ми харесва много.

Ще се радвам ако ми препоръчате някоя от постановките в момента, желанието ми е да бъде забавна и разтоварваща. 😊

# 561
Гледала съм:
"Провинциални анекдоти"
"Криворазбрана цивилизация" съм я гледала в Малък градски театър и не мога да кажа, че ми харесва много.

Ще се радвам ако ми препоръчате някоя от постановките в момента, желанието ми е да бъде забавна и разтоварваща. 😊

Привет,

Можеш да провериш дали има постановката "Случайна среща" с Кирил Ефремов и Албена Павлова, аз също предпочитам комедии и нещо, което да ме разтоварва. Тази определено ми допадна. Simple Smile
Също и "Вечеря за тъпаци"

Благодаря и за твоите препоръки, точно се чудех дали да взема билети за "Да, господин премиер"

# 562
Гледала съм:
"Провинциални анекдоти"

"Марихуаната на мама е най-добра" и "Мъжът ми е виновен" забавни и разтоварващи са точно. Blush

# 563
В сатиричния съм гледала и харесвам Без задръжки и Искам вашия мъж.

# 564
“Само час спокойствие” и “Сатирично кабаре” също! Simple Smile
Този месец специален гост ще е Милена Славова, следващият - Тони Димитрова. За кабарето става въпрос… Simple Smile

# 565
  • В царството на игрите:)
Снощи гледах "Вечеря с приятели" в "Театро" и останах много приятно изненадана от постановката. Беше точно по мой вкус, защото с нищо не пресолиха манджата. Забавна /без прекаляване/, добър сюжет и чудесно изиграна. Единственият проблем беше, че си съблякохме палтата, а в залата беше доста студено и през част от времето бях заета да се увивам с шалове. Маската за първи път ми свърши чудесна работа, защото ми топлеше носа. Simple Smile

# 566
  • Sofia
Разочарована съм от Недоразбраната цивилизация в Малък градски театър Зад канала. Не знам дали и в мнението по-горе, в което не се препоръчва, се има предвид същата постановка, ето тази:
http://artvibe.bg/productions/1449
Най-тягостната и неприятна постановка, която съм гледала напоследък. Имах желание да избягам на 15-тата минута. Жалко за добрите актьори! Само от уважение към тях няма да се изказвам грубо, но държа да отбележа, че не всяка простотия е хумор. Не препоръчвам.

# 567
Нямам спомен да съм чела отзиви за "Шекспирин по време на пандемия". Някой гледал ли е?
И аз се интересувам от отзиви за тази постановка. В Малък градски театър зад канала мога да препоръчам "Аз обичам, ти обичаш, тя обича" на Теди Москов с Малин Кръстев.
"Тирамису" в театър София от вчера - отново чудесно преживяване макар, че го гледаме за пореден път.

# 568
И аз се интересувам от отзиви за тази постановка. В Малък градски театър зад канала мога да препоръчам "Аз обичам, ти обичаш, тя обича" на Теди Москов с Малин Кръстев.
А аз изобщо не препоръчвам “ Аз обичам, ти обичаш, тя обича". Съжалявам, но не мога да се сдържа. Пълно разочарование се оказа за нас, а отидохме с големи очаквания заради прекрасните актьори, които участват. Москов ги е вкарал в нелепи образи, бълващи цинизми. Толкова време мина, а не мога да си избия от главата пискливите изблици на слабоумното девойче, което играеше Ирини Жамбонас. Може би тази постановка е единствената в МГТ, която ме е разочаровала.

# 569
Гледала съм:
"Провинциални анекдоти"

В поста си тук съм направила една грешка и искам да уточня. Гледала съм "Недоразбрана цивилизация" в Малък градски театър и изобщо не ми хареса и лично аз не бих препоръчала.
В Сатиричния обаче се играе нещо съвсем друго и то е "Криворазбрана цивилизация". За него ще се радвам ако споделите мнение.
Това са две различни постановки, но аз се обърках.

Благодаря за препоръките за Сатиричния театър, правят много добри намаления на билетите и сигурно ще гледам всичко, което сте препоръчали.

Взех си билети за "Всички обичат Гари" и за моноспектакъла на Александра Сърчаджиева - "На живо".
Ще споделя мнението си като ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт