Хайде на театър - 8

• 96 436
  • 942
  •   2
Отговори
# 630
Някой гледал ли е "Фернандо Крап ми е написал това писмо" в 199?
Има билети в Грабо за тази вечер.

# 631
Някакви отзиви за "Осъдени души"?

# 632
То и от отзиви до отзиви има разлика. Преди години помня как слушах супер отзиви за "Ножица трепач", една колежка се спука да го хвали. Отидох ... е няма такава глупост. Хумор, който изобщо нито ме разсмива, нито изобщо мога да нарека "хумор". Но в същото време хората се смеят на всяко второ изречение. Казах си "явно аз нещо не съм наред" (както и човека, с когото бях). Плоски лафчета и маймунджалъци не ме разсмиват. Единствено ме разсмя звукът на хрупане зад гърба ми, човекът си хапваше солети или пуканки, не знам. И нонстоп чувам "хруп-хруп-хруп", а като настане някаква тишина в залата и този човек замръзваше, мъчеше се да хрупа безшумно, но не му се получаваше. Това ме разсмя повече, отколкото глупостите в "Ножица трепач".
Скрит текст:
Последно ходих на театър точно преди пандемията в Алмати, Казахстан, една пиеса на Карло Гоци ("Счастливые нищие", на руски се играеше) и ми хареса много като изпълнение. "Красива птичка с цвят зелен" я бях гледал в София преди години и също ми хареса, пак е от същия автор.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 13:16 от diziler

# 633
В Нов театър ли? На мен лично много ми допадна играта на Елена Петрова и Ники Илиев и с удоволствие бих го гледала отново.

# 634
В Нов театър ли? На мен лично много ми допадна играта на Елена Петрова и Ники Илиев и с удоволствие бих го гледала отново.
Да. Благодаря за мнението!

# 635
Diziler, същата работа и при мен. Едно десетилетие слушах суперлативи за Ножица трепач, отидох и... Ъъъ, това ли беше? Реших, че аз не съм наред... А Стефания Колева, която от малка ми е любимка, ме разочарова - на общия поклон беше доста минорна, сякаш сърдита и като че ли искаше да си тръгне по-бързо и после не се появи индивидуално. Може да е имала проблеми жената, но не направи добро впечатление.

# 636
Да, комедия ли е... не ми го хвали. Явно не разбирам от хумор и само тъпея. Единствено харесвах комедиите на  Лолова, Мутафова, Калоянчев, Парцалев. Е.... няма ги вече. Като малък колко пъти съм ходил в сатиричния театър, само заради Татяна Лолова. Сега хуморът е един ... цинизми, простотии, недоизказани пошлости, физиономии, преиграване... Нещо не е за мен. Предпочитам някоя сериозна пиеса.

# 637
И аз така, много рядко попадам на хубава за моя вкус комедия. Все ще са едни цинизми, простотии... На едно представление дори щях да си изляза с голямо удоволствие, ако имаше антракт, но уви... А възпитанието не ми позволи да напусна от втори ред. Всяка втора дума беше л@йна, ама наистина всяка втора, без преувеличение... Еми, не е забавно.

# 638
  • В царството на игрите:)
То и от отзиви до отзиви има разлика. Преди години помня как слушах супер отзиви за "Ножица трепач", една колежка се спука да го хвали. Отидох ... е няма такава глупост. Хумор, който изобщо нито ме разсмива, нито изобщо мога да нарека "хумор". Но в същото време хората се смеят на всяко второ изречение. Казах си "явно аз нещо не съм наред" (както и човека, с когото бях).
Това е една от постановките, на която съм си тръгвала и то без капка колебание. Не, не сте единствената, на която не и се е сторила смешна Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 23:18 от milmich

# 639
Да, аз съм мъж, но няма значение. Значи поне сме на едно мнение. И да, въпрос на вкус е... при театралните постановки е както и при киното. На едни се харесва едно, на други друго... Тамън се бях навил за Пер Гюнт, ама като прочетох няколко оплювания и... вече се разколебавам.

От тези тук, кое мислите, че си струва?   

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 00:04 от diziler

# 640
  • София
Да, аз съм мъж, но няма значение. Значи поне сме на едно мнение. И да, въпрос на вкус е... при театралните постановки е както и при киното. На едни се харесва едно, на други друго... Тамън се бях навил за Пер Гюнт, ама като прочетох няколко оплювания и... вече се разколебавам.

От тези тук, кое мислите, че си струва?   
Звучи добре, иначе то винаги са повече отрицателните коментари.

Това е безумна пиеса с крайни до експлозия, до взривяване, до демоничност, състояния на героите. Пиеса за търсене на житейски път, за смисъла на живота, за избора на съдба, за изконната борба на душата.

# 641
  • София
От изброените съм гледала:
"Тирамису" - беше ми досадно и скучно, женската компания, с която го гледах обаче го хареса много.
"Госпожа Министершата" и "Развратникът" - добри постановки, класика, особено ако харесвате Лиля Маравиля.
"Олд Сейбрук и ..." - отдавна съм гледала представлението, но беше много приятно.

# 642
Някой скоро беше споменал "На живо" и Алексндра Сърчаджиева. Гледах го и ми хареса, беше много искрено и нямаше преиграване. По-различна постановка е от гледна точка на това, че не играе някой или пиеса по някой, а себе си и разказва собствения си живот. Хареса ми тази комбинация, хем играеш, а всъщност говориш наистина за себе си, после след края се покланя и всъщност осъзнаваш, че си слушал и гледал собствен разказ и истинска история, а не актьор в ролята на някой. Препоръчвам го, особено ако я харесвате като популярно лице, на мен винаги ми е била много симпатична.

# 643
  • софия
Някой скоро беше споменал "На живо" и Алексндра Сърчаджиева. Гледах го и ми хареса, беше много искрено и нямаше преиграване. По-различна постановка е от гледна точка на това, че не играе някой или пиеса по някой, а себе си и разказва собствения си живот. Хареса ми тази комбинация, хем играеш, а всъщност говориш наистина за себе си, после след края се покланя и всъщност осъзнаваш, че си слушал и гледал собствен разказ и истинска история, а не актьор в ролята на някой. Препоръчвам го, особено ако я харесвате като популярно лице, на мен винаги ми е била много симпатична.

Напълно съм съгласна с мнението!

# 644
И на мен ми хареса На живо. Различно е, въздейства ми. Не е типичната театрална постановка.

Общи условия

Активация на акаунт