Хайде на театър - 8

• 96 424
  • 942
  •   1
Отговори
# 690
Аз най-накрая успях да гледам моноспектакъла на Мариус 50 години. Не мога да дам отзив, защото толкова ми хареса, че съм без думи.. просто е неповторим Мариус и никога няма да му се наситя.

# 691
За да издържи човек моноспектакъл, трябват доста здрави нерви и търпение Wink

# 692
  • София
Откъде това мнение? На Мариус са наистина разтърсващи повечето.

# 693
  • София
Любим жанр ми е моноспектакъла. Необичайно докосване до същността на човек. За какво нерви говорим. Гледали ли сте Николай Урумов в Лалугер например. Много ме озадачи вашето мнение

# 694
  • В страната на бурите
За моноспектакъл мъжът ми беше казал, че ако е скучно, ще стане и ще си тръгне по средата, независимо че е невъзпитано. Е, отидохме на Чамкория... Не си тръгна. А после ме накара да да купя пак билети за същата постановка Wink

# 695
Много харесвам моноспекталът в Сити Марк Арт Център, Живак.
Ех, за Чамкория имах билети, отмениха постановката, аз пък баш тогава бях с ковид, после пак пуснаха,аз не бях в София.. чудя се ще се вредя ли някога за билети.

# 696
Ех, за Чамкория имах билети, отмениха постановката, аз пък баш тогава бях с ковид, после пак пуснаха,аз не бях в София.. чудя се ще се вредя ли някога за билети.

Може да си купите билети за Чамкория за 19 май в София:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/chamkoriya-sofiya-theatro-573247/event.html

Междувременно има представления из страната - Пловдив /днес/, Плевен, Бургас.

# 697
  • София
Ами... изгледахме я "Вечерята". По едно време започна да цикли на едно място и ми писна. Първоначално се стреснах, че е с микрофони и с високоговорители, актьорите зад стъкло  като в аквариум,  рекох си "егаси театъра", ама после се оправиха нещата, хаха. Самият Театър София неремонтиран, изстрадал. На касата пробвах да платя с карта - ЦЪ! Не можело, няма ПОС, само кеш! В 2022 г.! Гардероб - ЦЪ! Якета и чанти в ръце, в скутове и в крака.
Моето мнение е абсолютно наобратно. Отивам на театър и точка. Ремонти като Графа и други бутафории не искам.
И внимавайте, заобикаляйте отдалече театър 199, също няма ПОС и има моноспектакли. Взривоопасна комбинация.

# 698
Ако някой е гледал "Ясна поляна" в театър 199 да даде отзив и става ли за 16 г.?

# 699
Моето мнение е абсолютно наобратно.
Ами затова хората са различни и всеки си има мнение... че и вкусове. А форумът е свободен, за да си изрази човек мнението Wink
Аз тук прочетох и отрицателни мнения за "Сцени от един семеен живот", на мен пък взе, че ми хареса. Затова: "на вкус и цвет..."

# 700
  • София
Ако някой е гледал "Ясна поляна" в театър 199 да даде отзив и става ли за 16 г.?
Аз. Приятен и сравнително забавен /не чак прекалено Blush/, не бяхме с детето, но нямам спомен да е имало нещо особено неприемливо. По-скоро срещата между Толстой и Чехов и семейните им взаимоотношения не вярвам да са особено интересни за 16 годишни, зависи и от детето, разбира се.

# 701
  • sofia
Аз най-накрая успях да гледам моноспектакъла на Мариус 50 години. Не мога да дам отзив, защото толкова ми хареса, че съм без думи.. просто е неповторим Мариус и никога няма да му се наситя.
  Споделям напълно! Магично представление!

# 702
да даде отзив и става ли за 16 г.?
Като споменахме за 16 г,   пропуснах в предишния ми коментар да кажа, че "Вечерята" беше и с брутални цинизми (тия трибуквените са най-мекото, което може да чуете), така че със сигурност не става за 16 г.  Не, че не са ги чували, но някакси става неудобно и неловко когато сте в компания.

# 703
Благодаря за отива Blush
Аз също съм против цинизмит в постановки и да водя тийн. Вярно, че не е да  не са ги чували, ама някак си не ми се връзва да го водя на културно мероприятие с цинизми Grinning

# 704
  • София

Може да си купите билети за Чамкория за 19 май в София:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/chamkoriya-sofiya-theatro-573247/event.html

Междувременно има представления из страната - Пловдив /днес/, Плевен, Бургас.
40лв, и то за моноспектакъл Flushed - ще речеш, че са викнали Пачино и сервират дон Периньон в антракта...

Общи условия

Активация на акаунт